💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 086
  • 458
  •   1
Отговори
# 330
Не е фатално, че сте го изкъпали. Даже не знам дали е правилно или не. Някаква си моя логика пъпките да не се раздразнят от топлата вода.

# 331
Аз говоря с една приятелка на видеоразговор почти всеки ден. Това брои ли се за даване на телефон? Иначе не давам.

# 332
Аз говоря с една приятелка на видеоразговор почти всеки ден. Това брои ли се за даване на телефон? Иначе не давам.
Това и аз го правя!  Моята приятелка показва нейната дъщеря на моята, имат 5 дни и половина разлика. ❤️  Да не се забравят до лятото! 🤗

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 13:53 от КремонаЛиза

# 333
Фрезия, нашият й идва до пръст под коленете, щом седме в количката. Като одежда на мускетар 😅😅

Моя гащеризон, когато съм била на две години Simple Smile

# 334
Ехааа, Кис, какъв страхотен кадър със снежец! Това не е във Варна сега! 😅
На ски ли сте? 🙂
Бебока как понася тъпуването?
Страхотни са ти дечицата! ❤️

# 335
Ехааа, Кис, какъв страхотен кадър със снежец! Това не е във Варна сега! 😅
На ски ли сте? 🙂
Бебока как понася тъпуването?
Страхотни са ти дечицата! ❤️

Благодаря!
В Пампорово, но е изкуствен ..
Ако тръгнем към 15-16ч, спи през цялото време, защото се стъмва рано. Пазим тишина и всичко е Ок Simple Smile

# 336
Момичета, днес моята упорита госпожица отказа да прави дрямка, не е спала през деня въобще, съответно преди малко си легна. На вас случвало ли ви се е, да се готвя ли за ужасна нощ и ранно събуждане?
Имам бегъл спомен, че някоя беше писала нещо такова, но не помня дали не беше само за отказ от втора дрямка.

# 337
Ужас, стискам ти палци. Голямата ми не спа вчера и си легна в 20:00, ама тя е на 3 години.

# 338
Петя, при нас миналата седмица се случи.
Не сме имали драма през нощта, но тя често си ляга към 20:00-20:30. Стискам палци и при вас да мине леко.
Момичета, въпрос към тези от вас които са с повече от едно дечица, особено пък и с деца с малка разлика - миналата седмица разбрах, че отново съм бременна и Бога ми, винаги съм искала 2 деца, а откакто разбрах че съм бременна (непланувано) не мога да спра да плача, да се притеснявам и да изпитвам направо чувство за вина към дъщеря ми. Минава, нали? Аз в момента направо скърбя за живота си с нея, не знам хормони ли са, какво е това чудо. Отделно разбира се и мислите, че няма да се справям с две деца…
Прехода от 0 деца към 1 или от 1 към 2 беше по-тегав за вас?
Чудесна новина е, а аз не съм се зарадвала напълно и за момент. Ужасно е.

# 339
Дейвис, честито! Чудесна новина!
Определено от 0 към 1 си е най-трудния преход! Вече си куче с второто, имаш много повече инфо и опит! Разбира се че ще се справиш! В началото е трудно, но става все по-лесно! Не след години, а с всеки изминал ден!
Вина и аз дълго изпитвах, но вече нямам основание! Много са близки, още от събуждането се търсят, играят си много, помагат си, голямата дори често обгрижва малката доколкото може. А като се гушнат е най-милото! Заради това идках да са ни с малка разлика, да са си опора и дружинка още от деца!
Правиш и най-големия подарък! ❤❤🍀

# 340
Момичета, днес моята упорита госпожица отказа да прави дрямка, не е спала през деня въобще, съответно преди малко си легна. На вас случвало ли ви се е, да се готвя ли за ужасна нощ и ранно събуждане?
Имам бегъл спомен, че някоя беше писала нещо такова, но не помня дали не беше само за отказ от втора дрямка.

Чувала съм, че има такива дни, в които могат да пропуснах дрямка. Нормално е.

Дейвис, честито! Моя приятелка сега трябва да роди второто си дете и тя така се притеснява за първото, че ще загуби връзката си с нея, как ще си напаснат живота. Нормални са тези мисли. Аз нямам второ, но си мисля, че ще понеса по-добре ежедневието си с две, защото вече ще знам горе-долу какво да очаквам. С първото си беше шок. Колкото и да сме искали детето и да сме се подготвяли психически, ежедневието и ангажиментите те удрят с бясна сила и осъзнаваш колко си неподготвена. Мисля, че до някъде с второ ще ми е по-добре психически и ще знам какво следва. Физически сигурно ще си е трудно, няма как. Аз нямам още смелост за второ, а не е лошо да са две.

# 341
Дейвис, това е страхотно!!!
Отдавна си мисля, че нямам търпение са разбера, коя от нас ще е следващата! Без мен вече! Мъжът ми не дава. 🤭
Ще имаш още едно лятно бебе! Прекрасно! Да си бременна е величествено! Вече знаеш всичко! Както казва Фрезия, с второто вече ти идва отръки! Ще се справиш и дори няма да се замисляш, когато правиш нещата "машинално"! Ще си дори още по-организирана и ще ти остава повече време! А и, малка разлика е добре, защото ще ги слагаш да спят заедно и следобедът е твой! 😎 чувство на вина съм имала и аз, периодично отново се получава, но няма начин да се клонираме и търсим баланса! ☺️

Тъкмо днес си мислех, момичета, бебенцата ни ще имат своята втора Коледа само след 3 дни! За една година проядоха различни плодове, зеленчуци, меса и консистенции, проходиха, някои дори приказват! Други показаха лютият си характер 😅 майките им откриха още бели коси 🤪🤷🏻‍♀️
Колко много неща, само за една година! 🫠

Дейвис, много, много ме зарадва!!!! Ще видиш, всичко ще е наред и ще е прекрасно! ❤️🤗🍀

# 342
Иеййй ,davisgirl, честито! И аз се чудех защо още никой не е повторил в групата Wink . Чувството на вина според мен не се дължи на малката разлика, дори и аз съм го изпитвала с 10 години разлика. Леле като се бях прибрала от родилното, Ами синът ми рязко беше пораснал, ръцете му, лицето му ... Всичко се беше уголемило. А според мен с едно двойно майчинство ще имаш повече време за първото си детенце, няма да се връщаш на работа, ще му подариш още 2 или 3 летни ваканции, може да пропусне яслата и още и още преимущества Simple Smile

# 343
Рядко се включвам ,но често ви чета и ви се радвам ,момичета 🤗
Davis , честито и от мен ! Чудесна новина , още повече ,че си искала 2 дечица ,Господ си знае работата 🙂
Аз съм с две деца - планирани , момичиета .
Едното е юни 2024, а другото февруари 2022 .
Когато каката беше на 1,6 ( горе долу колкото твоето детенце ) ,аз забременях с второто детенце.Тогава ми минаваха абсолютно същите мисли ,че и по - лоши 🤭.  
Бързам да те успокоя ,че към днешна дата всичко е повече от прекрасно - децата се търсят постоянно ,заиграват се самички и много се пазят,каката храни малката ,пее й песни и танцува днешно ,когато плаче  😀
2 - рото се гледа много по - лесно и не му трепериш толкова , а и почти нищо няма за купуване 😄 Както ти казаха и другите момичета , филма наистина е по - голям от 0 до 1 ,отколкото от 1 до 2 .
Не е нужно да се връщаш на работа  след 2 рата година ,  можеш да си пуснеш болничен и после майчинство , така ще имате още едно безгрижно лято с каката и поне още 2 с каката и бебчо , а и после ще имаш и 80 дни платен отпуск .
Лошото поне за мен е ,че аз вече откачам вкъщи ( особено зимата ) и нямам търпение другия месец да се върна на работа .Добре ,че приеха малката на ясла ,иначе щях да си поседя още ...
Желая лека и спокойна бременност !

# 344
Давис, честит коледен подарък! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт