💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 090
  • 458
  •   1
Отговори
# 315

За първи път не купих ескимос от Некст, защото и тримата са носели само такива. Понеже миналата година дадох 118лв за такъв от там, с адското нежелание, защото цените им вече са прекалено високи спрямо разбиранията ми за детска дреха, която не се износва. Уж по-голям купих, сега не й става. Та.... тази година пробвах за 21лв и стотинки от Тему и съм безкрайно изненадапа колко е приличен! Ако ще купувате от Тему, минимум годинка отгоре да е. Аз взех за 3-4г.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 22:55 от КремонаЛиза

# 316
На едната е на Waikiki, на другата на Next. Не виждам разлика в качеството. Втора ръка са и двете, с приятелки си разменяме дрехи. И за мен 100лв за да се въргалят в калта с тях (сняг кой знае дали ще видим) е кощунство.

# 317
Нашия е на sinsay от една приятелка, носен е, смятам че ще успея да го запазя и още едно дете да го поноси Wink . Преди за баткото винаги съм взимала на lidl - супер качество.

# 318
На едната е на Waikiki, на другата на Next. Не виждам разлика в качеството. Втора ръка са и двете, с приятелки си разменяме дрехи. И за мен 100лв за да се въргалят в калта с тях (сняг кой знае дали ще видим) е кощунство.
Точно така, кощунство е. Затова дълго мислих, мислих и накрая взех за 18 месеца. Миналата година й беше почти точно, че те са умалени техните дрехи, а сега й стои сякаш отива на кея да си топи краката. 🙄 Ааа, повече тия пари за 1 сезон, НЕ!

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 22:56 от КремонаЛиза

# 319
Да и аз много харесвам Лидълските дрешки, макар че нямаме гащеризон, вярвам, че ще е добър от там.
А синсей... Имат много добри попадения, ама на късмет цялата работа, понякога са пълни разочарования. Аз като й купя от там долнища са ужасни... Имам едно клинче дадено от колежка на майка ми - ми то й е точно, не се свлича, не се надига. Не знам да не би предните години да са имали по-добро качество и да са го занижили просто.

# 320
Точно така, кощунство е. Затова дълго мислих, мислих и накрая взех за 18 месеца. Миналата година й беше почти точно, че те са умалени техните дрехи, а сега й стои сякаш отива на кея да си топи краката. 🙄 Ааа, повече тия пари за 1 сезон, НЕ!
Ето го, къс й е:

На моята кака е същия 😁❤
И по същия начин и се показват глезените като седне. А иначе на тялото и ръцете е супер. На по-големият размер пък ще и е много голям и ще и е неудобно.

# 321
И аз взех от Тему, но още не го е слагала. Струва ми се, че е за голям студ. Сега излизаме с боди с дълъг ръкав и яке. Якето е на Некст, но ни е дадено. Супер дебеличко е. Ако взимам само кухнята, надолу е както е вкъщи, защото има чувал в количката. Ако сме навън, е с дебел чорапогащник и някакво спортно долнище.

# 322
Фрезия, нашият й идва до пръст под коленете, щом седме в количката. Като одежда на мускетар 😅😅

# 323
Във физ магазин на H&M видях днес за 40лв космонавти , най-долу на текуща цена

# 324
И аз се интересувам от добри космонавти. Имам един на Кауфланд, от който съм доволна. Мисля да взема и от Лидл, защото съм почитател на магазина.

От къде намирате хубави термо чорапогащници? Аз купих и от Пепко, и от Лидл - ами много са тесни и едва ги обувам.

И аз трябва да заведа моята мадама на очен преглед и търся добър офталмолог.

Някоя от вас давала ли е телефон на детето? Или, попитано по друг начин, децата ви да са ги приватизирали, като ви гледат вас?

# 325
Моето бебе, за мое съжаление изобщо няма интерес от тв. Което би ми било от полза, при вършенето на домакинска работа и желанието й да ми "помага". 🤪 Обаче пусна ли музикален канал, ела да видиш какви танци падат! 😅
Взима телефона ми, само когато говоря с баща й на видео връзка, бърбори му и не иска да ми го върща. Истерии настават. Нищо общо със силното желание на батковците й да използват плейстешън и телефон. Но аз мисля, че при тях това е така, защото е рядкост и не за дълго. Примерно от тв не се впечатляват чааак толкова. Защото не е чак такава екзотика. 😅 Обаче аз не искам да ми циклят по игрите на телефоните, и да пропускат истинският живот. Не че изобщо не им давам!! Може и да съм лудичка, но такава съм 🤷🏻‍♀️

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 08:34 от КремонаЛиза

# 326
Моята няма голям интерес към моя телефон, но види ли на баща си става мармалад. Защото той и показва картинки. Аз й давам моя с изкл. дисплей и си играе с кейса за картите. По малко й пускам животинки да гледа на телевизора за да мога да свърша нещо набързо, но подбира клипчетата да не са ярки цветове, рязка смяна на картина и т.н. Иначе просто не мога да свърша нищо докато е будна.

# 327
Аз да ви попитам, на някой случвало ли му се е обрив след температура. Овладяхме я, от вчера вече няма, други симптоми никакви не е имал. Явно се комбинира и със зъби, защото е по-неспокоен нощем и приревава от време на време, ръцете са непрекъснато в устата, май предстоят кучешките. Днес следобяд избили малки, ситни петънца. Нямат връх, не го сърбят,основно по корема, гръбчето и врата, леко към шията. Имаше и под памперса, особено при сгъвката на крачето, явно където е било запарено. Моя приятелка каза, че сина й редовно като бил на тази възраст получавал такива обриви след Т, водила го на дерматолог, дали й фенистил, въпреки че според мен това не  еалергия, не знам с какво ще помогне.  Реших и вас да питам, дали ви се е случвало. Намазах го леко с пенатен крем, да видим утре как ще е. Иначе си е бодър, играе, яде.. Не е контактувал с никакви деца, не е ходил и по площадки

# 328
Да. Това е вирусна шарка/шеста шарка. Ще минат до няколко дни. Щом е паднала температурата, всичко е ок. Няма нужда да се маже с нищо. Аз не я къпах в този период, за да не се дразнят пъпките и да не се разнасят.

# 329
Благодаря за бързия отговор. 🥰 Не знаех за къпането, свършихме я тази работа вече. Особено покрай Т не му бяхме мили косата 3 дни и сега беше пълна програма.
Ще го имам предвид

Общи условия

Активация на акаунт