Сега ще ви кажа как става😅 в един ден готви 2 неща за около два часа. Едното го затваряме и става нещо като консервиране. Напр супа топчета. И я отваряме след няколко дни, само я затопляме. Като ни свършат сготвените неща около сряда/ четвъртък минаваме на кюфтета - само ги мятаме във фурната + салата , пържоли същата работа.
Няма как да гледам детето и да готвя някакви завъртяни неща. Чистя, подреждам, пера и гледам дете без грам помощ. Мисля, че е редно да прави и той нещо в тоя дом, защото даже няма идея къде държим мопа😅
Пс в защита на детето вече се случва да играе сама по 10-15мин два пъти в деня. Тогава е много важно(!) да не правя нищо интересно за да не я прекъсна😅, но все пак бърша слее закуска или оправям кухня
Кажи така. Вече звучат по-добре нещата. Защото да си цял ден с нея да я измориш, после да готвиш, да оправиш вкъщи, да оправиш мъжа и започвам да се чудя какви хапчета да взема, за да спя по-малко, но с повече енергия 😂😂😂
Моята не може да изкара от 8 до 13/14 ч. Макса й е 12 ч като, ако изкара повече, то е защото я занимавам още малко. Понякога почва да реве и да мрънка.
Иначе и аз имам желание да сготвя нещо на обяд или след като заспи вечер и ако го направя се чувствам супер изморена и се ядосвам защо не съм си починала. Ако си почивам и нищо не върша във времето, в което спи, се ядосвам защо съм го пропиляла и не съм направила нещо полезно. Няма угодия 😀
. Но тъй като баща и има проблем със зрението все ще трябва да минем отново през това. За това нямаме и обеци, опитахме разбира се... А на кръщенето отецът ми каза, че е трябвало по-рано да я кръстим, но тя се държи така от 4 месечна... Днес за първи път не рева като баба и и дойде на гости. Вече мога да кажа, че спи по цяла вечер, но поне по 4-5 пъти се буди да провери дали съм около нея с "Мама, мамо".