💛 Юнски бебета 2024г. - Тема 8💛

• 9 428
  • 469
  •   3
Отговори
# 465
Много много да ви е хубаво, Ваня! Ей сега ще мине и ще сте се приберете при малкия човек Simple Smile

# 466
Добре съм аз, благодаря, че попита! Окопитих се! Grinning Чакам утре резултатите от пренаталния тест, че измериха една идея по-голяма НТ, та ще мога да се похваля живот и здраве и с пол.
Бъдещата кака изобщо не се впечатли от новината, не мисля че разбра. Grinning

# 467
Стискам палци! И мен ме бяха побъркали с едни изчисления. Вие тук късно чухте за мен - дни преди да родя и не съм ви запознавала с ужаса, през който минах, но понеже се чувствах страшно зле в началото на бременността си, не си правих никакви изследванея през първите няколко месеца. Нямах сили от повръщане и не ядене! Та, изследванията ги започнах около 5тия месец. Тогава беше късно за ранна диагностига, и правих късна. От онази идиотщина с изчисленията, забривих как се казва. Тази, която трябва да се забрани със закон!! Казаха ми, че имало огромен шанс, бебето ми да е с даун. 😵‍💫 Побъркаха ме! Та правих пълни изследвания със Cells for life. Най-обстойните. Оказа се нормално бебе. Момиченце, знаете. 🤗 А и тя излизаше по-голяма. Но тя и по-голяма се роди, от батковците си. Така че, не се притесневай, всичко ще е наред!!! 🤗 изчисления и измервания... никак не им вярвам. Обаче пренатеста е друго нещо. За първи път го правих с нея, третата бременност.
Успех и очакваме да узнаем пол и ще кажат ли име 😅 шегувам се! Но е толкова подробен тест, че оставам с усещане, сякаш и име ще изпишат 🤭

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 22:03 от КремонаЛиза

# 468
БХС е гадната статистика. По спомен май не се правеше след 14/15 седмица, защото дава отклонения. Важното е, че всичко е наред.
И ние си говорим за второ, но искам малко да поработя поне, имам да махам една бенка и два мъдреца, та не ми се ще да съм бременна. Не, че съм готова за второ, но няма за кога да го отлагаме дълго.
А и искам да видя как ще тръгне с яслата.

# 469
Да, Ваня, точно това беше - бхс. 🤢
Много се вълнувам за бебета и бременни, да знаете! Обожавам цялото това нещо 🤗🤗🤗🤗
Страхотно е, че на някои от вас, пак ще им се случи да имат сърчице под своето! Чудото на живота! Велико чувство! ❤️ Несравнимо! Неповторимо! 🤗❤️

Общи условия

Активация на акаунт