Депресия, тревожност

• 554
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, има ли майки в депресия и тревожност в момента? Също и апетита ми изчезна и е много гадно. Замайване, отпадналост и за капак вирус.
Ходих на невролог за световъртежа, каза че нищо ми няма. От 4 дни съм така ужасно е. Пред цикъл съм също. На 27години имам дете на 7г и е много трудно 😓. Пия АД и успокоителни, а от месец пия и mind master LR . Ако някой иска може да си пишем за подкрепа или съвети. Вече незнам какво да правя, често започнах да влизам в депресия или тревожност.

# 1
световъртежа е психосоматична проява на депресията, и на мен ми се е случвало.

# 2
Вчера бях отново на лекар, казаха ми че имам леко нарушение на вестибуларен апарат. Дадоха ми лечечие и упражнения

# 3
Здравейте и от мен.... вече повече от 2 години, сутрин когато се събудя ми е лошо и ми се повръща и всичко това е от тревожност ... тревожност, която ме е срам чак да споделя. Имам си приятел от половин година и от тогава тревожността ми се засили и ме е срам да се храня пред него .. стане ли дума за храна направо стомаха ми се свива и ми е трудно да преглътна.. не живеем заедно виждаме се в седмицата поне 1/2 пъти, но само като се сетяя и ми се свива стомаха.. какво трябва да направя според вас психиатър би ли ми помогнал 🥲 чувството е ужасно и не мога да го споделя с всеки

Общи условия

Активация на акаунт