Връзка с 16 годишно момиче

• 13 693
  • 370
  •   1
Отговори
# 135
Разбира се, забраненото е най-желано. Следвай логиката. Колкото му забраняваш повече, той ще иска повече и по-често. Като бързат и са под напрежение в някое стайче или случайно място, дали ще имат време за презервативи, аз изпих ли си хапченцето днес и подобни.
Забраните не са решение на проблемите.
Разговори и договаряне, условия.

# 136
Аз не бих се заела да пазя чужда дъщеря от забременяване. Това е нейна работа и на момчето. Нито едните, нито другите родители могат да светят на срещите им и да предотвратят каквото и да е. Освен това на техните години мерака не намалява и не изчезва само защото имаш терен Simple Smile

# 137
  • София
ванвал посочи, че младежът е наясно с контрацепцията. Оттам нататък няма как да седи в спалнята и да следи дали това е факт.
Ако са влюбени, ще го правят и по кьошетата, и на къра, и на терен, ако имат. Забрани тук няма да помогнат, по-скоро наистина един разговор по мъжки или разговор с родителите на момето.

# 138
BasilA, хахаха, вярно ли на случайни места по-лесно се забременява, отколкото в домашния уют Simple Smile Какви още хитове ще прочетем тук?

Как мислиш, като се мушкат където сварят по храсти, пейки и тоалетни, дали шансът да го извади навреме е по голям като е под напрежение да не ги хванат, или всеки път ще успее да сложи и осигури предварително дъждобрана?
Тва имам чувството, че не сте били на тая възраст или сте били съвсем захлупени залягали само над учебниците и нищо не видяли от младост

# 139
Къде отиде нормалното влюбване на малдежи с излизане на кино, разходки и романтика? Все едно трябва задължително да имат осигурен терен за секс и край - без това не може. Не са семейство за мен и нямат нужда от чак такива екстри. Бих се стреснала, ако моя син излезе с тази идея относно момиче в ученическа възраст. И задължително ще откажа. Голямата любов на всичко издържа, ако и това препятствие преодолеят, значи са един за друг.

# 140
  • София
Ако връзката е на няколко месеца, със сигурност са минали вече през разходките и киното...

# 141
Разбира се, но пак казвам - това за мен ще е тяхна лична си работа. Аз не бих участвала с подслон, защото не искам.

# 142
Тийнове на 18 и 16 не правят и не трябва да правят секс? Сериозно?
Това е все едно да вярваш в дядо Коледа.
Мисля споделих личен опит и наблюдения при приятели за момичета в интервала 16-18 годишна възраст, при това във времена, когато уж всичко беше малко по различно

# 143
Никой не им забранява да правят каквото искат. Simple Smile

# 144
Все пак подслонът е малката работа. Повече ще  изтрезнеят от съвместно съжителство без финансова помощ и най-вече обслужване .Да почва работа и като е пораснал за  едно, да е  и за друго. Нищо не можеш да направиш.
 Беше по - различно и по мое време, за малко не умря момичето, че момъкът  студент - ветеринар и дал лекарство за крави, аборт май  изисква родителско съгласие, а не искали да знаят. Ожениха се после.

# 145
Логиката явно не е силна страна за някои.
Как, ако я забремени на друго място, без значение кое, извън дома на авторката, той става по-малко отговорен, че тя е бременна?

# 146
  • София
Само да вметна, че ваденето "навреме" не е метод за контрацепция, особено за младежите.

# 147
Аз изхождам от позицията на майка на момче, което е минало през ученическа любов. И за мен е доста по.безопасно да са на топло, хигиенично и спокойно място. Стига родителите на момичето да са ок със ситуацията.
Тук започнаха да се изтъкват доводи- като си осигури терен, да прави каквото иска. Момчето си търси работа. Скоро ще си наеме квартира и там какво ще е по-различно не разбирам. Че той си плащал. Как пък няма да посоча на сина си вратата, само защото е влюбен, споделил е, и дори е помолил за достъп до свободно жилище. Това е временна ситуация. Може би им се струва романтично на младежите. Може би искат да си запалят свещи, да се гушкат и да си прекарват времето пълноценно като двойка. Едва ли всяка седмица ще пътуват. И в преден пост писах- Ван да им каже, че иска жилището във вида, в който са го заварили, така да го оставят. Бързо ще им секне мерака, ще си готвят, чистят, перат чаршафи. Защото правата вървят с отговорности. Но тя нещо се колебае, което е нейно право.
Аз не бих си отблъсквала доверието на сина в такъв момент, ако осигуря за себе си спокойствие със знание за фактите от страна на родителите на  момичето и имам телефон за връзка, ще ги оставя да си изживеят и споделят хубавите чувства.
Иначе, той синът ще си хване "хляба", но счупената връзка с родители заради хард отношение оставя лош вкус и за в бъдеще.

# 148
Точно така, да си поддържат жилището и да го оставят в приличен вид след тях, да си пазаруват за няколкото дни прекарани там, младежът не разбрах ученик ли е още, студент или ще търси работа, но като иска да върти гадже да мисли как да изкарва кинти дори и само лятото ако учи в момента. А не да чака мама да му дава джобни всеки ден да води гаджето насам натам. Това е, що за глупости се изписаха тук човек да се хване за главата.

# 149
Завършил е ,търси работа за сега, докато не му дойде нещо друго в ума.

Общи условия

Активация на акаунт