Връзка с 16 годишно момиче

• 13 710
  • 370
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Момичето е от село, родителите я пускат.
Какво да говорим повече?

Майката да не пуска и това е, че снаата е купила билет за влака.

Маргинали, да.

# 181
Защо бързат?...За да са си подръка навярно, да не се разкарват нагоре надолу, да е лесен секса, знам ли.

# 182
Аз също се чудя за какво бързат. 😂
На 16г. вместо да си живееш живота, да си излизаш по гаджета и купони, а вместо това се впускат в някакви “сериозни” връзки и съжителства се едно ще им избягат. На мен на 16 не ми е минавало и през ум.

# 183
Не е нужно всичките младежи да са разцепващи се повърхности идиоти на тази възраст.
Дори за мен е по-добре да тестват на тази възраст по-сериозни неща, з ада добият опит и да усетят отговорностите.

# 184
Ми не е нужно да са “разцепващи се идиоти” но ако на 16-18 не опиташ, като решиш на 40-50г. че ти е писнало и не си изживял нищо, защото от 16 годишен си семеен, тогава ли е по-добрият вариант?

# 185
Ако си сравнително нормален, нямаш такива амплитуди, имаш приоритети и ги следваш. Може да пробваш това-онова, но да изплискваш легена на 16 означава по-скоро свръх родителски контрол. На 50 означава липси.

# 186
  • France
Правилно ли разбрах, че ако на 16-18 не си в сериозна връзка и на семейни начала значи си разцепващ се и повърхностен идиот?
Това е нов хит дори и за мащаба на форума.
В други държави на тези "сериозните" им викат уайт траш и им правят абонамент за соц асистентите

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 21:17 от Philomena

# 187
Пхахаха да, явно ако на 16 не живееш с мъж, вече си повърхностен и разцепващ се. 😂 Добре, посмях се.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 21:52 от MissBabyJane

# 188
Няма нищо лошо да не се разцепваш от пиене и наркотици на 16-18. Дали ще живееш с някого, ще искаш връзка, ще си траеш или няма да си лузър, няма значение.
Кое му е нормалното едно дете да е гранично? На каквато и да е възраст? Потресена съм. И това са родители.

# 189
  • France
А, ок, значи или се разцепваш от пиене и наркотици, или заживяваш там с някого да не си лузър? Сериозно? Няма ли трети вариант, бе, бази? Нещо по-интелектуално и ... нормално?

# 190
  • София
Ам, нали в посочения диапазон са ми пред очите.
Има, има варианти, но никой не е тръгнал да заживява с гаджето, щото гаджетата учат, имат цели и амбиции.
Излизат, пътуват, забавляват се и кой от къде е.

# 191
  • Melmak
А защо се коментира заживяване? Хора стига, вие на 16 гадже нямахте ли? Сигурно сте имали и не сте мислели да живеете заедно.

# 192
  • София
Имах. И вечерен час имах Laughing

# 193
Дори за мен е по-добре да тестват на тази възраст по-сериозни неща, з ада добият опит и да усетят отговорностите.
Не е по-добре, защото нямат емоционална зрялост и житейски опит. За една здравословна връзка, е необходимо и двамата да бъдат в състояние да съществуват самостоятелно и едва тогава да се обвързват. Както две колони, върху които се гради общ покрив - основата е стабилна. Иначе се изкривяват взаимоотношенията. В идеалия случай и двмата са живеели известно време сами, преди да се съберат.

# 194
Аха.
Добре.
Само дето тук не говорим за брак или някакви дълбини, а да подойдва девойката. То на нея ще ѝ омръзне. Аз съм ЗА да идва.

Общи условия

Активация на акаунт