Връзка с 16 годишно момиче

• 13 533
  • 370
  •   1
Отговори
# 45
@Al Bundy, аз не разбирам за какво се заяждаш с жената?
Притесненията й са напълно резонни и както всички написахме тук, не е длъжна да им осигурява апартамент за да правят секс всеки петък, събота и неделя, но не е тръгнала да ги спира или разделя.
Не става въпрос дали одобрява момичето или да му търси гадже. Нещо май губиш връзката.

# 46
  • София
Девойката не е малолетна, но е непълнолетна.
След 14 и по собствено желание, може и да заживее с него.

Защото приятелка го яде с една 16 годишна, дето дойде и забрави да си тръгне, та аз изначало не бих постилала спалята на нея и сина ми. Колкото и да се обичат.

# 47
Аз не разбирам драмата, и защо вие се месите в отношенията, при все че е влюбен? После ще има тем: сина ми и снаха ми, не ме искат/ не ми говорят. Провери дали родителите знаят и толкова. Сина ти е на 18, не на 28, каква е толкова драмата?

# 48
Драмата е дали да им осигурява жилище, в което да си играят на съвместно съжителство, при положение, че синът е несамостоятелен, а момичето - ученичка.

# 49
  • Обран бостан ;)
@Al Bundy, аз не разбирам за какво се заяждаш с жената?
Притесненията й са напълно резонни и както всички написахме тук, не е длъжна да им осигурява апартамент за да правят секс всеки петък, събота и неделя, но не е тръгнала да ги спира или разделя.
Не става въпрос дали одобрява момичето или да му търси гадже. Нещо май губиш връзката.

Сменя патрона и готово. Драма няма, ама не е само това.

Уж всяка майка се радва, ако сина и е щастлив, но тази нещо не се радва.

Пак да питам - бащата какво мисли ?

п.п. Няма да се учудя ако такъв няма на хоризонта.

# 50
  • София
Да, мятай камъни по авторката, щото толкова си можеш.

Твоя баща разбрахме, е придържал майка ти за кръста, докато опъва басмените чаршафи, та белким не останеш девица у тоя живот.

# 51
Не са единствените при които единият е пълнолетен, другия не. Има много такива връзки, стига родителите да са съгласни. Но е много кофти, когато живеят в различни населени места, наистина. Родителите на момичето не изявяват ли желание да се запознаят с вас, все пак дъщеря им е непълнолетна. Вярно, не й остава много до пълнолетие, ще ги избута, но дотогава...

# 52
Не е приятно , едно е да се срещат ,друго е да си играят на семейство. Готвене ,пране , разходи - или и това да поеме като свекърва ,да е добра? Направо да я осиновява тази мома и да свършат проблемите по мисленето права ли е  или да.
 Големи за секс , но малки за отговорности.
 Днес една , утре друга, за им забравиш имената.
 Когато можеш без участие на мама , действай.

# 53
На едни познати дъщерята беше ученичка в гимназията, а приятеля и беше завършил вече. Но си останаха заедно. Тя вече е към 29-30 годишна, женени са от няколко години, дете имат отскоро. А беше на годините на момичето от поста, когато са започнали връзка с пълнолетния й приятел.

# 54
  • Обран бостан ;)
Да, мятай камъни по авторката, щото толкова си можеш.

Твоя баща разбрахме, е придържал майка ти за кръста, докато опъва басмените чаршафи, та белким не останеш девица у тоя живот.

Много мило Trollface

Защо трябва да подкрепям някой, ако смятам, че греши.

Утре ще стане пълнолетен и ще и ритне менчето. Тогава ще има тема "Синът ми не иска да ме вижда".

# 55
Това става рядко. А 18 годишният не  е ли още ученик, до 19 са ученици и доход никакъв. За гаджето  за кино мама дава. Тя от какъв зор ще игра е малката булка.

# 56
  • София
Само искам да ви кажа, че двама 16 годишни бяха прибрани и родителите им глобени миналата седмица, че след 22 на вън.
Та, мислете му.

Иначе съм мила, да. Laughing

# 57
Имаше подобна, даже същата тема във Фейсбук в групата Майки на тийнейджъри. Обзалагам, се че случая е един и същ. Категорично не бих насърчавала и поощрявала, камо ли да предоставя с благословия апартамент. Да си намират начин да се срещат, да пътуват щом трябва, да бъдат поне малко изобретателни. Нека си изживеят любовта, нека си правят секса, но аз да предоставя терен и да постеля с бял чаршаф леглото им - това няма да стане! Още малко и презервативите да купя и да им светя, как пък не!!! На тяхната възраст и аз съм правила секс, но дискретно, без да натрапвам на майка хормоналните ми изблици. Какво правех, кога го правех, само аз си знаех. Абсолютно ми е неприемливо да осигурявам терен на вчерашни пикльовци, за да се сексят. Такива игри на семейство, и то на моя издръжка и отговорност, обичайно не водят до нищо съществено във времето. След 12 клас повечето ученически двойки се разделят поради ред причини. Остава само секса в детската стая на родителите.

# 58
Завърши училище,не е започнал работа ,търси. Аз нямам против момичето, първо защото не го познавам,имав против начина по който сина ми си  мисли,че ще продължат. Родители не са ме потърсили, за да уточним как и колко често ще са тези пътувания,което за мен е притеснително. На 18 год знам какво е да си влюбен,всички сме били,но ака в един момент родителите й ,които уж знаят всичко подадат жалба в полицията или извъртят нещата, законът друго казва за връзка с лице под 18 жад,съжителстване и така натам
Щом след 22 ч трябва да има декларация от родител ,ако непълнолетен не си е у дома, то цял уикенд да е у нас ,притеснително

# 59
Просто обясни на сина си, че щом обича девойчето, трябва да  е загрижен за нея. Да пътува той да я вижда, да не и пречи да си завърши образованието, а самият той да се стреми да си намери работа и да стане самостоятелен финансово.

Общи условия

Активация на акаунт