Връзка с 16 годишно момиче

• 13 564
  • 370
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Скрит текст:
Родителите знаят,оказва се че цяло лято това момиче е спала в къщата на бабата на сина ми,аз лятото гледам болен родител и не знаех за това, те си я пускат безпроблемно очевидно,може би за тях е нормално,но за мен не е

Когато бях млад се противяха родителите на момичето, сега се противи родителката на момчето.

Прогрес майна. Wink

Чакам на коя страница ще стане ясно, че мама не харесва девойчето...

# 31
Скрит текст:
Родителите знаят,оказва се че цяло лято това момиче е спала в къщата на бабата на сина ми,аз лятото гледам болен родител и не знаех за това, те си я пускат безпроблемно очевидно,може би за тях е нормално,но за мен не е

Когато бях млад се противяха родителите на момичето, сега се противи родителката на момчето.

Прогрес майна. Wink

Чакам на коя страница ще стане ясно, че мама не харесва девойчето...
Не може да харесваш или не  някой ,когото не познаваш.Девойчето не желае да се запознае с мен, било й неудобно

# 32
  • Обран бостан ;)
И за мен има разлика. Не мога да спра 18 годишен да си води гаджето, където реши, след като за родителите й това е нормално.

Но няма да идват да спят у нас и да си играят на семейство, каквото не са.

изгубен-щъркел, ако не схващаш какво казвам, и 100 пъти да обясня - все тая. Не желая да нося отговорност за любовна истирия на непълнолетни, развила се у дома в детската стая.

Спокойно, не спят. Wink

Апропо - знаете ли на колко години са били Ромео и Жулиета ?

# 33
  • София
Харесвам, не харесвам, на 16 мома няма да пусна вкъщи с преспиване.
Как ли пък не съм длъжна и терен да им давам.
Да трупне малко възраст и да се взимат.

# 34
  • Обран бостан ;)
Добре че на времето майка ми не беше такава, като някои пишещи в темата.

Девствен щях да си остана. Wink

Апропо - бащата какво мисли по въпроса ?

# 35
Сега като родител на момиче ми изглежда много рано, обаче ми е ясно в пубертета какво се случва. На тези години имах гадже, аз бях на общежитие, той в града, където учех. Излъгах веднъж нашите, ама е ясно, че не ядат доматите с колците. После реших направо да им кажа. Баща ми не е бил съгласен, но е знаел, че е по-добре да споделям, отколкото да крия и да не се знае какво се случва. В крайна сметка се запознаха, каниха го на празници.
Той беше с две години по-голям от мен, бяхме гаджета 3г и половина. Разделихме се, защото тръгна по лош път. До ден днешен с майка му като се видим се радваме, много топло я усещах и съжалявам, че синът й ни повлече всички, аз поне се отървах.
Ама и на нея й е било ясно какво се случва като сме насаме с него.
Но колкото и да ни е трудно в бъдеще с дъщерята предпочитам да ни има доверие. Вие и да им забраните да спят у вас, ще каже, че отива при приятел, тя ще каже, че е при приятелка.. секс пак ще правят. И по градинките може и къде ли не.

# 36
^ Аз не разбирам каква е логиката да си "останеш девствен" и майка ти да ти осигурява терен за преспиване. Grinning

# 37
Не смятам, че момиче преспиващо редовно и живещо почти на семейни начала, ще бъде адекватна и старателна ученичка. Да изкара още две години и половина в това положение - абсурд. По-скоро ще прекъсне, и ще висне изцяло на ръцете на пълнолетния господин. Нейните родители са ясни, щом разрешават подобно поведение с преспиване на хората по къщите.

Докато "децата" не заживеят самостоятелно, съдействие за секс - никакво. Да си търсят и намират начини, как се справят хората, които нямат празни апартаменти и приютяващи баби? Да си откраднеш време, да си организираш пътуване - това е част от чара на младостта, и добър стимул човек да стане самостоятелен. Незавършил, без доходи - на семейни начала му се доживяло, претенции за апартамент има. Как пък не.
И още - това, че са теоретично наясно с предпазването, далеч не означава, че ще го прилагат на практика както трябва. Забременяване от неумение и незнание при толкова активен сексуален живот, си е почти гарантирано.

# 38
Не е задължително това да влияе на успеха в училище. На мен поне не ми се е отразило негативно. Не съм и забременяла рано.

# 39
Благодаря ви Bernarda,,  точно това мисля и аз, но едновременно изпитвам и жал към сина ми,влюбен до ушите, но трябва да остана твърда

# 40
Зашо жал? Нали имат на разположение цяла къща...? Не сте ги спрели, нито сте застанали на пътя на любовта. Просто няма да участвате косвено в това.

# 41
И от мен едно против - нямам намерение да ставам сводник на малолетни. Днес е тази, утре може да е друга. Отделно, предпазване от бременност на тая възраст е само на късмет. И какво,  като е вече на 18 - опит, зрялост и умения не се придобиват автоматично.
Когато синът ми сам осигури жилище и е наясно с последиците от секса - тогава да си води , когото си поиска.
(Добре, че сме в чужбина и има строги правила.)

# 42
Благодаря ви Bernarda,,  точно това мисля и аз, но едновременно изпитвам и жал към сина ми,влюбен до ушите, но трябва да остана твърда

Лошото е, че вече са преспивали при бабата, и сега майката ще излезе лоша.
Опитайте се да не се карате с момчето, и да не види само забраната, а да разбере каква отговорност е това. Пълнолетието не е само права, има и задължения. Да обмисли всички варианти - ако момичето реши да прекъсне училище, ако забременее, ако започне да остава по-дълго. Сметките за апартамента, храна - кой ще ги поема? Ако идва още в петък, това са 10-12 дни в месеца, направо си взимате още един човек за издръжка. Но да оставим финансовата страна настрани. Ако се разболее, ако падне и се посини, ако се скарат и реши да си тръгне по нощите - той наясно ли е, знае ли как да реагира? Говорете, има шанс да ви разбере.

# 43
Според мен няма за какво да ти е жал.
Съгласна съм с каквото @Leonie е написала.
На 18г. е достатъчно голям да започне работа, да си наеме квартира и да си ходят там, щом искат да го играят на семейство.

# 44
  • Обран бостан ;)

Правилно !

Да я зарязва тая мухла.

За да няма недоволни - намираш му ти гадже.

Ако пък иска той да си търси - секс само след оглед и одобрение от мама.

Амаха !

Общи условия

Активация на акаунт