Връзка с 16 годишно момиче

• 13 570
  • 370
  •   1
Отговори
# 15
Категорично съм каквито и да е преспивания на малолетни.Има държави,където това е углавно престъпление.
За съм родителите на децата да се познават.

# 16
  • София
Категорично съм каквито и да е преспивания на малолетни.Има държави,където това е углавно престъпление.
За съм родителите на децата да се познават.

Над 14 са непълнолетни, не малолетни. 14 е и възрастта за съгласие в България, така че законово проблем няма.
Моят съвет е да се запознаете с родителите, да видите що за хора са, за да сте сигурни, че и те са съгласни с тази връзка и пускат момичето.

# 17
До 18 г., по смисъла на закона, е дете.
Това, че изглеждат на повече или им се струва, че всичко знаят и могат, не променя нищо.
Всичко, което се публикува с по-ранни възможности, е ако бъде доказано, че не е ... .
Аз не бих се натоварила с такава отговорност.
Как ще се развият нещата времево, не можем да знаем предварително.
След време съгласието може да бъде изопачено като несъгласие и пр.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:55 от Deborana

# 18
Скрит текст:
Има едно жилище, което се ползва от големите ми деца. 15 годишният ми син се събира там с приятели. Знам кои от приятелите му имат гаджета и че момичетата също идват понякога. Но по никакъв начин не се чувствам длъжна да осигуря терен за секс на тийнове. Самата аз, ако на 15-16 години родителите ми ми бяха осигурили стая / терен да спя с някой момък, бих се чувствала кофти. Сякаш ми се ограбва детството. Но аз не съм била лудо влюбена като тийн и не съм имала подобни проблеми.

Затова моето мнение е - не бих пуснала 16 годишна дъщеря да спи у приятел уикендите. Нито бих поканила 16 годишна да спи у нас със сина ми. Просто не искам / няма да го направя. Като станат на 18, могат да се отделят и да си живеят даже заедно. Преди това са И моя отговорност, а  аз няма да подслонявам младежка любов с всичките й проблеми.

И да, знам, че децата ще намерят начин да го направят, ако искат. Не мисля, че ше го предотвратя или нещо подобно. Просто  не искам да съм стожера, който помага за всичко това. Не е моя работа.
И аз вътрешно съм на такава позиция,в противен случай обаче той казва ,че ще пътува всяка седмица ,за да се виждат и ще я води в къщата на баба си,там пак никой не живее. На 18 ,пълнолетен, казва- това не можеш да ми забраниш. Омагьосан кръг.

Ами да пътува той и да я води в къщата на баба си, на мен този вариант ми се вижда за предпочитане. Нейните родители щом не са против десетокласничка да преспива другаде с момче, проблемът си е техен, но поне да не пътува момичето..

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 10:30 от Iris04

# 19
  • Melmak
Съветът ми е да говорите с родителите и да изясните ситуацията.
И аз на 16 излизах с 18 годишен. И много работи правехме, но денем, защото нашите нощем не ме пускаха. Ама денем не знаеха какво се случва. Има ли желание, начин ще намерят.

# 20
Това също. Откъде да ги знаеш,  може да казва на родителите си, че преспива при приятелка.Според мен на 16 години малко момичета са готови за редовен сексуален живот, но има и родители, които го съпортват.

За момчето е ясно, че предимно това му е в главата, но е редно поне той да пътува, а не момичето да идва на крака с всички рискове.

# 21
  • Обран бостан ;)
Здравейте! Синът ми на 18 има приятелка10клас,16 годишна.Не живеем в един град,те двамата искат момичето да идва тук за почивните дни,тоест 2 дни да спи при сина ми.Имам апартамент ,който не ползваме, синът ми настоява да ходят там.Да, но тя е непълнолетна.
Синът ми твърди,че родителите й знаят и нямат против.
Какви неприятности можем да си навлечем и как мога да го предпазя от бъдещи такива. За контрацепцията уж сме говорили и е наясно. За други имам впредвид. Трябва ли да търся връзка с родителите на момичето, не знам как да постъпя.Моля за съвет !

Спокойно. Те вече са се ...

Апропо, ако от сега контролирате сина си с кой да спи, не  му завиждам изобщо.

# 22
За това ,че правят секс ми е ясно.Проблем аз виждам в това,че момичето ще идва всяка седмица петък,събота ,неделя. Ако са и в другия апартамент,то все едно си живеят на семейни начала,а тя е в 10 клас. При един сигнал от родителите й,защото те мен не са ме потърсили, ако им писне от дъщеря им,уж я пускат ама,може чудеса да станат,тя си е чисто малка.

# 23
За това ,че правят секс ми е ясно.Проблем аз виждам в това,че момичето ще идва всяка седмица петък,събота ,неделя. Ако са и в другия апартамент,то все едно си живеят на семейни начала,а тя е в 10 клас. При един сигнал от родителите й,защото те мен не са ме потърсили, ако им писне от дъщеря им,уж я пускат ама,може чудеса да станат,тя си е чисто малка.

Така е. Потърсете контакт с родителите. Възможно е и да не знаят според мен.
Иначе, няма как да ги спрете. Просто да са информирани родителите.

# 24
Родителите знаят,оказва се че цяло лято това момиче е спала в къщата на бабата на сина ми,аз лятото гледам болен родител и не знаех за това, те си я пускат безпроблемно очевидно,може би за тях е нормално,но за мен не е

# 25
Как да няма как да ги спре, апартамента е неин, младежът на 18 години също не вярвам да е достатъчно независим, за да си прави каквото си иска. Най-вероятно и храната, прането и чистенето на този апартамент пак тя ще трябва да осигури/плати.

Аз разбирам, че не и се иска да спира младежкия порив и чистата любов, но между това да подкрепяш и да осугуряваш условия има огромна разлика. Ако някой е достатъчно зрял да води редовен сексуален живот и да живее на семейни начала би трябвало да може да си ги осигури, не е ли така. А пък в случая става въпрос и за ученичка, което праща нещата в още по-проблемна област.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 11:42 от Iris04

# 26
  • Обран бостан ;)
Родителите знаят,оказва се че цяло лято това момиче е спала в къщата на бабата на сина ми,аз лятото гледам болен родител и не знаех за това, те си я пускат безпроблемно очевидно,може би за тях е нормално,но за мен не е

Когато бях млад се противяха родителите на момичето, сега се противи родителката на момчето.

Прогрес майна. Wink

# 27
Има едно жилище, което се ползва от големите ми деца. 15 годишният ми син се събира там с приятели. Знам кои от приятелите му имат гаджета и че момичетата също идват понякога. Но по никакъв начин не се чувствам длъжна да осигуря терен за секс на тийнове.

Хехех Беа, ти какво мислиш правят тийновете в този апартамент? Баница? 😅 Де факто ти си им осигурила терен, макар и да не се чувстваш длъжна.

# 28
И за мен има разлика. Не мога да спра 18 годишен да си води гаджето, където реши, след като за родителите й това е нормално.

Но няма да идват да спят у нас и да си играят на семейство, каквото не са.

изгубен-щъркел, ако не схващаш какво казвам, и 100 пъти да обясня - все тая. Не желая да нося отговорност за любовна истирия на непълнолетни, развила се у дома в детската стая.

# 29

Ами щом е такова положението, нека си пътуват до къщата на бабата. Вие не сте длъжна да им осигурявате терен, както много други писаха по-горе, особено щом не Ви е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт