Връзка с 16 годишно момиче

• 13 727
  • 370
  •   1
Отговори
# 150
Както да въртите и сучете, момичето е на 16 - непълнолетна, все още ученичка. Ако ѝ скимне утре да се премести постоянно при него, ще се чуди авторката откъде ѝ е дошло. Нищо няма да им стане, да изчакат.

Проблемът е, че на днешно време повечето са на принципът, Га! - На!. Някои на 18 получават подарък кола, апартамент, айфон и т.н. И после са безсилни да се справят с елементарни трудности.

# 151
Определено има неща, за които е добре да се преборят сами и едно от тях (за мен) е съвместното съжителство.

# 152
  • France
...
Как мислиш, като се мушкат където сварят по храсти, пейки и тоалетни, дали шансът да го извади навреме е по голям като е под напрежение да не ги хванат, или всеки път ще успее да сложи и осигури предварително дъждобрана?
И това идва от възрастен мъж. Вярно, че хитове четем тук

# 153
Тук обаче това не е някакъв каприз, а се налага предвид връзката от разстояние, няма как да имат нормални отношения като гаджета - всеки си у тях и да се виждат когато решат, да правят секс когато техните не са си у тях и в детската стая каквото е нормално за тая възраст. Така че когато единия бие няколко часа път през половин България е малко кофти да трябва да си тръгне след няколко часа или да си плаща за хотел, при положение че и двамата нямат доходи. При наличие на свободно жилище да им се правят спънки е гадно и ще скапе отношенията на авторката със синът и, а тези неща се запомнят доста болезнено.
П.с, Филомена, не се правете тук всичките на девствени, всички знаем, че и това се практикува при това доста често, но не е за това темата

# 154
Според мен, когато момчето започне работа и си изкарва сам парите, може да има по-реална представа за истинският живот. В момента родителите му го издържат (завършил е, но не работи) и иска да му осигурят и жилище. Аз още в началото го написах, като искат да го играят на семейство, да започва работа, да си наеме квартира и тогава нещата ще са малко по-различни. Кола има, кой му плаща горивото например?
Не ми звучи като да е зрял и да има някакви отговорности в живота. Не е упрек към авторката, просто констатация.

# 155
С апартамент на разположение и много свободно време, може такива глупости да се сътворят...

# 156
Така е.
Ключовото особено е - “много свободно време”.

# 157
  • France
Рф, не ме учудва, все пак съм запозната, че България е на първите места по аборти. Но нали за контрацепция говорихме "сепак".

Не съм ок с даването на терен всеки уикенд. Един от добрите коментари беше да се говори с момчето и да му се обясни, като е толкова влюбен, да помисли и за добруването на момичето. Нищо няма да им стане да си останат по-голямата част от времето на разстояние. Да си пишат, да си се обаждат - това е чара на младостта. Да давам апартамента един път на месец, месец и половина: може и да се съглася. На повече не мисля, че са дораснали.

# 158
За момичето - не бих пуснала дете на 16 да обикаля България при гадже. Но, имам и познати, които вече 10 години са си заедно, точно така им е тръгнала връзката, тепърва ще се женят, нямат деца, учеха си заедно, когато окончателно се събраха в един град и сега си и живеят отделно. Та и крайността, че ако отиде и край ще забременее и приключи живота си е малко пресилена. То това и в същия град може да го направи.

За апартамента - пак не виждам проблем да му го дадат, когато си намери работа, примерно. Като имаш възможност, защо да не го направиш? Най-малкото, не ми звучи този апартамент и да е купен от родителите щом просто стои и съществува.

# 159
Така че когато единия бие няколко часа път през половин България е малко кофти да трябва да си тръгне след няколко часа или да си плаща за хотел, при положение че и двамата нямат доходи.

И защо това да не е той? Не учи, не работи, а момичето все пак е още ученичка. Като е толкова силно влюбен, ми да си тръсне малко задника и да си докаже любовта, не да чака момата да му идва на крака, та да я опрашва.

rf22, ти имаше момчета, нали? Разбирам защо разсъждаваш така, поставяш се на тяхно място. И в името на това да имат какво да опрашват татковите синковци, си готов не само да посрещаш момите, да предоставяш терени, ами дори със свещ да стоиш да им светиш, че и акъли да даваш кое как се прави...
Ако имаше дъщеря обаче, силно се съмнявам да разсъждаваш точно така. И изобщо, от познатите ми мъже, които имат дъщери, нито един няма да допусне дъщеря му да прави такива редовни секс екскурзии. Не и на тази възраст и при днешната учебна натовареност.
Или родителите не знаят, или не са читави. Което е голяма червена лампа.
И младежът ми е голяма червена лампа, но... Надявам се, че майката го осъзнава и ще вземе мерки, защото както по-горе отбелязаха – свободно време без никакви ангажименти (учебни или работни) плюс свободен терен е равно на големи неприятности.

# 160
Нека пак да уточним, тук пита майката на момчето, не на момичето, ако дойде нейната майка може да и ги напишете всичките тези неща.
За друго, изобщо наясно ли си какво написа току що? Какво значи червен флаг, т е тя трябва да отхвърли момичето като проекто снаха и да почне да се бърка в отношенията на синът и, щото била на 16 и била готова да пропътува половин България за да се види с него. Това колко червени флагове са за родителски отношения?
То при този начин на мислене нищо чудно, че секървенските теми са пълни с оплаквания.
Не стана ли също ясно, че по всяка вероятност при момичето няма подходящ терен, той е пътувал вече няколко пъти, освен това са си техни отношения и разбирания, при наличие на свободно жилище при него не даването му ще се изтълкува като спънка от момчето от страна на родителите.

# 161
Ама за какво трябва да се осигурява “терен” на някой който дори не работи?
Не е ли достатъчно, че очевидно техните го издържат?

# 162
За друго, изобщо наясно ли си какво написа току що? Какво значи червен флаг, т е тя трябва да отхвърли момичето като проекто снаха и да почне да се бърка в отношенията на синът и, щото била на 16 и била готова да пропътува половин България за да се види с него. Това колко червени флагове са за родителски отношения?

Да, напълно съм наясно какво съм написала. С нито една дума не съм коментирала момичето, а само неговите родители. Ако не виждаш разлика, проблемът не е мой.

# 163
И какво толкова са се затюхкали някои, че нямало да се виждат на осигурен терен, като могат да поддържат връзка по 100 начина:
- да се чуват
- да се чуват с камера
- да си пишат
- да пращат снимки и клипове
 Аудио и видео по всяко време на денонощието! Какво повече трябва!

# 164
Скоро очакваме да са доволни и от холограмите си.
То живи хора няма да останат, както е тръгнало.
Не е проблем дали и как ще имат физически контакт (защото той все още е базов за връзка), а проблем е, че момичето е на 16, ходи на училище и най-вече – защо родителите са ок с това или не се интересуват.

Общи условия

Активация на акаунт