Връзка с 16 годишно момиче

• 13 719
  • 370
  •   1
Отговори
# 165
Кво значи да им осигурява терен, все едно е тръгнала да им купува/наема/ освобождава жилище, което се ползва. Тук имаме готово такова, което стои заключено и в случая авторката трябва да обясни на синът си защо вместо да води момичето си там трябва да се натискат по пейки и градинки. От което много бързо ще стоплят и двамата, че момичето не е одобрено от родителите на момчето, от там драми колкото искаш, но най лошото е, че вбъдеще отношенията със сина може да се влошат без значение дали връзката му оцелее или не във времето

# 166
Докато мама го издържа, няма много сметка да си влошава отношенията с нея. Simple Smile

# 167
И мислиш, че това ще е вечно ли? Много бързо се променят нещата, особено когато е на инат.
Иначе аз ако съм на него щях да си я водя у нас в детската стая, както го и правех между другото, ама не защото не са ми давали терен, ами теренът още се завършваше. Като почнат да им се клатят картините из целия апартамент, сами ще го засилят към другото жилище

# 168
  • София
Скрит текст:
И какво толкова са се затюхкали някои, че нямало да се виждат на осигурен терен, като могат да поддържат връзка по 100 начина:
- да се чуват
- да се чуват с камера
- да си пишат
- да пращат снимки и клипове
 Аудио и видео по всяко време на денонощието! Какво повече трябва!

Далеч по-здравословно е да имат физически контакт и да правят секс. Обезопасен.
Другото tays според мен го обобщи перфектно.

# 169
Стига бе, тва сериозно ли? Баси тоя бисер съм го пропуснал.
Ми така де, кво му е лошото да лижеш захар през стъкло, то си е същото..
Евала, после се чудим защо отглеждаме тотално нефелно поколение

# 170
  • France
Като родител е най-лесно да кажеш да. Кота нула на родителството е да се съгласиш и да предоставиш.
Съвсем различно е да научиш. Сега е момента да се проведе сериозен разговор с това момче. Да му се обясни, че той има отговорност към това момиче, че не трябва да я реже от образованието, защото нямам вяра, че ще се пишат домашни през тези уикенди. Че ако останат заедно, той ще трябва да печели пари и за двамата ако тя следва, а ако не следва, нейната заплата няма да е мн голяма и той пак ще трябва да работи много. Защото парите трудно се печелят. А ако направят едно дете, дори и да им се осигури жилище, пак може да им идва на късо. След като момчето е достатъчно голямо да прави секс (което въобще не е трудно), значи е достатъчно голям да погледне в перспектива. Която не е розова за момичето, както и да го погледнеш.  
Имам 2 момчета и се надявам да порастнат като истински мъже - които мислят И за партньорките им, не само за чурките си. Никой 18 годишен не умрял от малко безсексие, но много уайт траш се е формирал в тази възраст, защото са взети лесните и приятни избори.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 22:48 от Philomena

# 171
Като родител е най-лесно да кажеш да. Кота нула на родителството е да се съгласиш и да предоставиш.
Съвсем различно е да научиш. Сега е момента да се проведеш сериозен разговор с това момче. Да му се обясни, че той има отговорност към това момиче, че не трябва да я реже от образованието, защото нямам вяра, че ще се пишат домашни през тези уикенди. Че ако останат заедно, той ще трябва да печели пари и за двамата, ако тя следва, а ако не следва, нейната заплата няма да е мн голяма и той пак ще трябва да работи много. Защото парите трудно се печелят. А ако направят едно дете, дори и да им се осигури жилище, пак може да им идва на късо. След като момчето е достатъчно голямо да прави секс (което въобще не е трудно), значи е достатъчно голям да погледне в перспектива. Която не е розова за момичето, както и да го погледнеш.  
Имам 2 момчета и се надявам да порастнат като истински мъже - които мислят И за партньорките им, не само за чурките си. Никой 18 годишен не умрял от малко безсексие, но много уайт траш се е формирал в тази възраст, защото са взети лесните и приятни избори.

Коментарът Ви е топ. Абсолютно съм съгласна с всичко. Дано авторката го прочете.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 08:25 от MissBabyJane

# 172
На R22 ми вее скука от коментарите: терен, та терен. Която не е правила секс на 16 е забутан зубър и т.н.
Явно в каква среда е бил.
 Видимо съжалява, но е късно и му остава насмешката.
16 - год. момиче и секс + пълна неграмотност , поне на мен, извинете, много слугинска романтика ми изглежда.
Има време за всичко под небето.
Тъжното е, че явно семейството на момичето се е дезинтересирало от нея.

Изключително разумни коментари са последните преди мен.
Няма как да ги лъже постоянно.

# 173
Семейството на момичето са абсолютни маргинали. Аз не познавам хора, които биха позволили на 16-годишната си дъщеря да ходи по 3 дена в друг град да прави секс. Аз и момче на 16 години не бих пуснала. Три дни предполагат, че тя изпуска петъка и не ходи на училище. Красота направо!

На мястото на авторката щях да съм безкрайно притеснена и много добре я разбирам. За момента най-тревожното за мен би било, че това е връзка между пълнолетен, макар и несамостоятелен индивид и непълнолетна. Разликата във възрастта е минимална, но е в такъв момент, в който може да е много уличаваща за пълнолетния, в случая нейния син.

Както казах, терен не бих предоставяла в никакъв случай, даже бих взела мерки къщата на бабата също да не може да се ползва. Като искат да ходят по храстите, тяхна си работа, но аз не бих ги улеснявала.

# 174
Аз познавам т.е. знам за няколко наборки на дъщерите ми, които заживяха в детските стаи с училищните си гаджета. Щото се обичат и искат да са заедно. Родителите обичайно казват през зъби " живее с приятеля си". Някои се разделиха след 12 ти клас, други пък се ожениха.

# 175
Дори звучи ужасно.

# 176
Доста е странно като цяло..

# 177
Родителите безгласни букви ли са били всичките?

# 178
Е, няма как да знам действително какво са мислели. По скоро го приемат примиренчески. Тези, които се ожениха го направиха след като завършиха гимназия, разбира се. Момичето е последна година студентка, а момчето учи задочно и работи. Но  живееха заедно от както той беше 12 ти, а тя 11 ти клас.
Коментирам само, че не е чудо невиждано 16 годишна да живее с 18-20 годишен. Ролята и мнението на семействата им не зная каква е. Само предполагам. Аз за моите не бих толерирала, адмирирала и разрешила. Но и те нямаха гаджета когато бяха на 16 г. Така че само си чеша езика.

# 179
Едно е да имаш гадже, друго да правиш семейство на 16. Това е повече от абсурдно и не е ясно защо бързат като утре ще се разведат. Защо пропускат етапи от една връзка и изобщо от живота си...

Общи условия

Активация на акаунт