Връзка с 16 годишно момиче

• 13 633
  • 370
  •   1
Отговори
# 210
Значи нека обобщим - те са тийнове, те са влюбени, те са във връзка от разстояние, но започната по нормален начин(на село след години реално познаство). Те ще си я изживеят тази любов със или без родителското одобрение, подкрепа или пречки. Дори последното би увеличило шансът тя да избяга при него и да почнат наистина да го играят на семейство, знам няколко такива истории точно в тази възраст момичетата след пълен контрол от страна на родителите им. За момента обаче това ми се вижда далечно, те просто искат да се виждат въпреки разстоянието и решението е това с терена, другият вариант е да си гостуват в детските стаии и да клатят картините на родителите си.
Сега ако момичето наистина идва от разтуряно семейство и иска по този начин да се измъне от там вече е малко по-сложно, но не оставам с такова впечатление от изложеното от авторката. Тя казва, че просто се чуди как момичето е пуснато така, което само по себе си не значи, че са някви маргинали или други подобни глупости. Може да и имат доверие, може да са преценили, че момчето е свястно, може да не искат да я спират и по този начин да разпалват още повече цялата история.

# 211
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Нищо не пречи да си прекарат няколко дни заедно вместо да им създават пречки, което пак няма да ги спре, даже надуването на корема е по вероятно когато се крият и не вземат предпазни мерки.
Ти разрешавай на твоя син да си води не една, ами две, ако иска. Повечето тук казахме защо сме против такава вързка, не само от гледна точка на последствията, ами и самите изживявания.
Не е голяма трагедия да изчакат известно време, да помъдреят, да се потрудят за собствено жилище, да видят дали ще я бъде връзката и тогава да прекарват с дни зедно.
Такива секс уикенди на гърба на мама тате са риск за всички участващи.

JoyJoy

Горе долу 20-30 години.

Вие сериозно ли ?

Колко от вас са правили секс след като са си купили жилище ?

п.п. Май сте забравили какво е да си на 18.

# 212
В тая тема стана вече умопомрачително Simple Smile
Хлапетата искат просто да се плющят, тия ги пращат апартамент да си купуват

# 213
  • София
Ми, да си търсят начини, кой ги е спрял?
Младежа да ходи през уикенд на село и да действат.

# 214
Аз не виждам някой да ги е възпрял да се “плющят” пхахха

# 215
В тая тема стана вече умопомрачително Simple Smile
Хлапетата искат просто да се плющят, тия ги пращат апартамент да си купуват

Много морални са станали всички.
Навремето и аз имах апартамент на разположение. Даже родителите ми бяха спокойни защото знаеха къде съм и не се чудеха, дали не го правим в храстите или в някоя кола.
Изумена съм от коментарите и то на жени (предполагам и майки).
Все едно никога не са били млади.

# 216
  • София /Абсурдистан
То тук става въпрос за евентуалните последици от плющенето, а не за самото плющене.

# 217
Не всички се плющят до изнемога и не на всички им  е първа мисъл това. Има и такива да се занимават със  други важни за тях неща. Имат симпатии, гаджета,  даже се случва и любов да правят. Но не  играят на малката булка по апартаменти.

# 218
Като се замисля... То си личи след време кой в ученическите си години е залагал на ученето и кой – на плющенето. Simple Smile

# 219
  • София
Добре, аз отново питам: защо момичето пътува, а не момчето?  Както се оказа, на село, в къщата на баба пак е имало терен.

Това момиче, че не е читаво - не е, как пък няма да се вдигна да ходя на крака, за да е удобно на някой мъж. Къде отиде кавалерството, грижата, желанието да се пази любимата? Или какво, важното е, че има терен, ваното е нагона да задоволи нуждите си, важното е всички да покрепят задоволяването на този нагон с осигуряването на терен и осигуряването на базови материални неща като храна, отопление и т.н.

Не го разбирам: значи, родителите на момичето - ще ѝ плащат пътните, защото на 16 тя няма доходи. Родителите на момчето - ще осигурят терен за уикенда и храна. А те двамата какво - само ще се наслаждават на любовта си, без да плащат никаква цена за нищо. И после се чудим защо се възпитават готованци... В природата никога не съм чела за това, родителите да осигуряват хралупи и храна, за да може младият мъжки и младата женска да живеят в хармония. Там първо натирват мъжкия, после той често се бори да си намери женска, правят си техен кът и така.

Няма лошо майката да се погрижи и да изнесе младежа в празното жилище, но той трябва да е финансово независим. Така ще е готов да поеме последиците от своите действия, извинявайте, ама сексът освен кеф е и отговорност, а тук не виждам кой ще я поеме от финансов аспект освен родителите.

# 220
  • София /Абсурдистан
Ако момата не забременее, което е малко вероятно, всичко може да си дойде на мястото. С дете, обаче, нещата ще станат сложни.

# 221
Като се замисля... То си личи след време кой в ученическите си години е залагал на ученето и кой – на плющенето. Simple Smile

Това, че някой не знае какво прави или не прави дъщерята или синът въобще не значи, че са залитали по "учението". Ще седнат на вас да ви снасят къде и с кого спят. Как ли не при все, че ги ограничавате и се държите с тях като с малоумни.

# 222
Пробвай пак, че нещо не ти се получи. Simple Smile

# 223
  • София
Честно казано, не смятам, че два-три дена в седмицата са "играене на семейство". Да, трябва да почистят след себе си, да измият съдовете и да изперат чаршафите. Могат да отидат на хотел, мотел, Airbnb, че да не ги обвинява някой, че си играят на семейство.
На 16 и аз имах сериозна за този период от живота връзка. Тоест, бях в моногамна връзка, която включваше както емоционални, така и сексуални взаимоотношения, и не съм имала чувството, че сме си играли на семейство. Бяхме влюбени, излизахме заедно, родителите ни бяха наясно, не е било някакъв скандал дори и по мое време.
Тук ги изкарахте сока на боклука, само защото са се влюбили и правят секс.

# 224
Първо е притеснително, че на някой на 18 му се прави секс, после идва някоя да се оплаче, че мъжът ѝ на 25 не ще да прави секс - пращаме го на лекар и психолог. Няма угодия. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт