Връзка с 16 годишно момиче

• 13 627
  • 370
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Базила, аз говоря за посланието - да нашите деца са, никой няма да им дава крайни срокове да се изнасят.
Важно е посланието обаче - за някои свободи първо трябва да станеш независим и после да им се наслаждаваш.
Защото иначе, като родител, ставаш длъжен, те - вечно недоволни и така.

# 271
  • Обран бостан ;)
Това съгласие преди 18   е да защити  другия  участник. Не че  е върховно постижение, да имаш правото на съгласие.

Още малко и декларация два екземпляра, пред родителите ще искате да подпишат. Rolling Eyes

# 272
Нищо не искаме. Обикновено момичето е непълнолетно, това съгласие, дето може да оттегли във всеки момент е да не съди момчето, ако са от два пола , че вече не са. Не че е узряла да разбира нещо. Последици,  глупости /за нея /всякакви.

# 273
  • France
Пиша тук точно като майка на момчета. По никакъв начин не осъждам тяхното право на интимни моменти. НО(!) гледам в перспектива, особено ако връзката им продължи и се задълбочи. И моята роля е да ги посъветвам и насоча - момичето, за да има успешен живот после, трябва първо да завърши училище. Не просто с една диплома, а и да научи нещо. Така нейните шансове за добра работа нарастват. Както и шансовете да построи основите на своята личност на здрава почва. И това не става пътувайки всеки уикенд.
Това съм аз, в моя темперамент не влиза идеята, че това чуждо дете е просто кукла за забавление на "златните" синчета, на които ще им предоставя и терен за да са по-спокойни.

# 274
Така де, първо апартамента, образование, кариера и чак тогава секс ако може от раз да стане бебето и да не се налагат повече такива срамни действия.
Пак питам, чувате ли се изобщо какво говорите? И изобщо имате ли представа какво е тийн връзка, или хайде да няма пак драми че били 13 годишни, младежка връзка в интервала 16-22? И че това също е важен етап от развитието на индивида, пропуските от което понякога изобщо не се наваксват или е много трудно

# 275
  • Обран бостан ;)
Така де, първо апартамента, образование, кариера и чак тогава секс ако може от раз да стане бебето и да не се налагат повече такива срамни действия.
Пак питам, чувате ли се изобщо какво говорите? И изобщо имате ли представа какво е тийн връзка, или хайде да няма пак драми че били 13 годишни, младежка връзка в интервала 16-22? И че това също е важен етап от развитието на индивида, пропуските от което понякога изобщо не се наваксват или е много трудно

Не се чуват/ четат РФ.
Тук всички са се родили на по 30 години.
Откъде да знаят какво е да си тийн. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 276
  • France
Ти четеш ли въобще?
Ще го напиша за n-ти път в тази тема : никой не съди младите, че правят секс.

# 277
Пиша тук точно като майка на момчета. По никакъв начин не осъждам тяхното право на интимни моменти. НО(!) гледам в перспектива, особено ако връзката им продължи и се задълбочи. И моята роля е да ги посъветвам и насоча - момичето, за да има успешен живот после, трябва първо да завърши училище. Не просто с една диплома, а и да научи нещо. Така нейните шансове за добра работа нарастват. Както и шансовете да построи основите на своята личност на здрава почва. И това не става пътувайки всеки уикенд.
Това съм аз, в моя темперамент не влиза идеята, че това чуждо дете е просто кукла за забавление на "златните" синчета, на които ще им предоставя и терен за да са по-спокойни.
👏 изключително адекватно, още повече се пише и от майка на синове.
Авторката ще сподели ли някакво развитие?

# 278
  • Пловдив
Ти четеш ли въобще?
Ще го напиша за n-ти път в тази тема : никой не съди младите, че правят секс.

Ден 8ми ,страница 20.....секса е мираж🤭🤭

# 279
Е кой говори това да е за сметка на образованието, все едно още утре момчето надува корема и става малката булка. Нормална младежка връзка, всеки се познава с родителите на другия, а и те помежду си ако отношенията продължат по дълго, ходи се на гости у единия, при другият, секс се прави когато се открие възможност, най често когато родителите ги няма или се затварят в детската стая да учат/ гледат филм, слушат музика. Или когато се ходи на някъде с компания или извън града. Да е за сметка на образованието е рядко, дори действа стимулиращо щото не върви гаджето ти да е отличник, а ти да се бориш за 3ки. Единствено съм виждал простотии от страна на родителите на момичето като я хванат, че си има гадже да почнат да я малтретират и в крайна сметка тя да избяга с него или да си я натирят при него, и в двата случая им се получи след години са още заедно, но е по скоро случайност. И става въпрос за, да не се обиди някой, но прости хора.

# 280
  • София
РФ, нямам против дъщерите ми да правят секс, но имам против аз да имам грижата за терена им и осигуряването на удобства. Сега нядявам се е по-ясно.

# 281
  • France
Е кой говори това да е за сметка на образованието, все едно още утре момчето надува корема и става малката булка.
Много модерен си станал Joy

# 282
Е че кога съм твърдял друго?

# 283
  • France
Ок, ти въобще не четеш

# 284
Нормална младежка връзка, всеки се познава с родителите на другия, а и те помежду си ако отношенията продължат по дълго, ходи се на гости у единия, при другият, секс се прави когато се открие възможност, най често когато родителите ги няма или се затварят в детската стая да учат/ гледат филм, слушат музика. Или когато се ходи на някъде с компания или извън града.

Кое от изброеното от теб откри в конкретния казус? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт