Връзка с 16 годишно момиче

• 11 240
  • 365
  •   2
Отговори
# 345
Това момче на мармалад го направихте. Горкото. Joy

# 346
  • София
Че и момичето - то надути кореми, то гимназиални бременности, лека била, луда била, изтървана била...

# 347
  • France
Единственото, което чета е, че въоръжението ви работи Simple Smile

# 348
  • София
Единственото, което чета е, че въоръжението ви работи Simple Smile

Е, то всички сме така в тая тема. Авторката се изнесе, може да пере чаршафи в момента...

# 349
То е очевидно, че сте били на 18. И то явно не от най-разсъдливите... ама като ви чета май и там сте останали.  Rolling Eyes
Дано жените ви да са по-стока, че някои от вас и деца имат.

Човек веднъж в живота си е на 18.
А на 81 даже по-рядко.

# 350
  • София
Имам син на 18. Когато ме няма (често), къщата е Содом и Гомор, миналото лято  се наложи да правя ремонт.
Та. Девойки всякакви, засичала съм една зеленокоса, която се залепи за стената, като ме видя. Питах къде отива, да прави сандвич на царчето. Викам добре, направи и на мен, първата спалня.
Спала съм на хотел, че вкъщи да има купон, не веднъж. Къща 400 кв.
Давам всичко да са хепи малките, нищо не им спирам, но пак е наясно, че няма да е спокоен, когато аз съм вкъщи.
А, аз даже няма да разбера, ако вкъщи има 5 екстра човека.
Има и апартамент, повече от един. И всичко се случва, когато ме няма. Просто е. Много просто, ако си показал овреме, какво може у не може.

# 351
  • София /Абсурдистан
Как ли пък няма да ида на хотел, че да освободя терен за купони.

# 352
  • София
Хотел 120 лв със закуска, рожден ден в София 2К.
Отивам и не ме търсете. С гадже, де 😂

# 353
  • Out of the Mix
Горджо, ти си една Хала безспирна. JoyHug

Седи, стига развява имане.
Жива и здрава само и хармония да има.

Абе, не ти завиждам за чистенето и поддържането честно казано.
То не се смогва, или просто е полу-разхвърляно постоянно.

Кое е гаджето, пОфали се, и не ми казваш? Rolling EyesWink

Т.е. плащаш и уреждаш всичко за купона на малките, а ти хукваш с гадже...Joy
Ама, за да има баланс - гаджето покрива вашия купон. RelievedSmirk

В момента съм с една хубавица наборка, с дъщеря на 17.
Нещо такова е положението, като все иска да черпи, и тя като теб, ама аз все не й позволявам, поне засега. SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 11:30 от Revoker

# 354
Аз сега съм на 34, когато бях на 16 си беше съвсем нормално и приемливо момиче да е на 16, а гаджето на 18
Щом дори са те попитали и искат разрешение не мисля че има нещо тревожно, стига да си знаят как да се пазят.
А ако я зареже и тн родителите нямат право да се сърдят, съвсем нормално в на тази възраст връзките да не стигат до брак и общо жилище :p
Иначе не е лошо да се свържеш с родителите за всеки случай, ако двамата наистина имат разрешение дори сами трябва да ти дадат контакти

# 355
Така, така всичките ще си признаете, че за вашите момченца изобщо не важи писаното от вас за чуждите. Тук големи философии кво трябва и не трябва, пък оказва се, че се ходи на хотел да може нашия да не се притеснява. Евала

# 356
Нали правим разлика между това да освободиш дома една вечер за рожден ден и това три дни седмично да имаш непълнолетна “квартирантка” от друг град, която дори не познаваш лично.

# 357
Не правим разлика, ние си знаем - секс  и нищо друго.
 То като яденето , гладен, сит, след 3 часа пак гладен.

# 358
  • Out of the Mix
Хаха.
T.e. при денонощие 24 ч. - > 8 пъти дневно ласки от различно естество.
Подкрепям! Joy

Бърз съм със сметките и добър в Математиката.

Една ми викаше: "Ти си хиперсексуален, аз също, май само ние можем да си се търпим". Joy

# 359
  • София
Нали правим разлика между това да освободиш дома една вечер за рожден ден и това три дни седмично да имаш непълнолетна “квартирантка” от друг град, която дори не познаваш лично.

Доколкото се разбира, авторката не живее в същия апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт