Какво правите с нежеланите подаръци?

• 6 544
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
  • София /Абсурдистан
Винаги си личи когато подарък е от разчистване на шкафове, или за отърваване от него. Аз също казвам на приятелка - това ми подариха, не го искам, ако ти върши работа, давам го. Все някой го прибира. Ако е нещо хептен не за пред хора, директно лети към кофите.
Винаги се радвам на совички аз. А пък синът ми колекционира прасенца. Вече си е събрал цял свинарник у тях Simple Smile

# 91
  • SF
По телевизията разказаха за една традиция в Германия. Хората се събират на площада, за да разменят несполучливите коледни подаръци - малък размер дрехи си намират по-дребничък собственик, украшения по-подходящ дом и т.н.

# 92
  • София /Абсурдистан
Много хубава традиция!

# 93
С тази цел направих коледна томбола (secret santa) в семейството преди доста години, хем да не се затормозваме докато изберем всеки на всеки подарък, хем после да не се чудим какво да правим планините ненужни вещи. Стана много добре, даже и децата се вкл с томбола помежду си и пада голямо вълнение кой на кого подарява. Даваме си и жокери, обикновено всички са доволни. Моят мъж все пак се включи с два изненадващи подаръка към мен, един шоколадов гаечен ключ, който го изядох вече и слушалки, които все ще влязат в употреба, а и мога да подаря на някого ако има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт