Отговори
# 645
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Оператора ни сабах сабах пусна стори Heart Eyes

Изглежда днес ще е интересен ден Grinning В Х развяват някакви снимки на прословутите очила Joy

# 646
  • София
Гоод Монинг, лейдис,

Виждам тук-там снимки на познати от лятото лица. Май започва нова ПР кампания - време беше, снимките на А.Б.И. започнаха, но всичко е дежа вю.
Явно беше от лятото, че ще има продължение.

Днес сме в очакване на нови снимки на нашите патрони.
Да видим...

Хубав и ползотворен ден на всички!

# 647
Привет Heart

Ама защо говорите с недомлъвки за определени аксесоари. Живото доказателснво, че не трябва да им  се обръща внимание ,камо ли да се свързват с бившата.

Радвайте се ,че момчето ни си намери сродната душа,с която да споделя на 100% страстта си към тениса.

Момичето ни и то ще си намери своята,сигурна съм.

# 648
Хахахаха
Сикорски, голяма мистика в епохата на модни тенденции и серийни производства на аксесоари. Какво е искал да каже ПР-ът. Joy

# 649
  • София
Хахахаха Катя, честно аз вече се обърках в тази ПР кампания, очевидно нищо не рзабирам от тези модни тенденции в този бизнес:laughing:

Ааа между другото какво става с театралната постановка, за която Рамо е поканен? Аз тъкмо си нагласих графика и планирах да я посетя за да се насладя на играта му на театрална сцена.
Някой дали е чул нещо?

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 10:14 от jvarbanova

# 650
Определението ПР е приемливо когато не искаш да приемеш, че в живота има неочаквани обрати и предпочиташ да се осланяш на "една жена каза",вместо да вярваш на очите си когато има неоспорими доказателства.Свободна воля.Иначе модните аксесоари са обществено достъпни.,включително и тези от една и съща серия и марка.

Да започва Аби, да излезе информация за Юсуф и да оставим патроните и техните половинки да си носят аксесоарите ,кой както намери за добре.

# 651
Охх, ама то за пр-а ли било? Извинете, пак не съм разбрала, като камилата Grinning

Момичета,  феновете са открили табло за пожелания, по случай рождения ден на Афра. Който иска, може да влезе и да напише нещичко Blush

https://www.kudoboard.com/boards/Uw3LERGg

Има открита и дарителска кампания в подкрепа на LOSEV Heart

# 652
Между другото, искам да споделя наблюдения, че и двата най-рейтингови сериали в момента започнаха почти без всякаква рекламна кампания. А ако под реклама се разбира кой с кого и къде се е усмихнал и напсувал, направо може да се каже, че започнаха в дебела мъгла. Започнаха обаче изненадващо силно и завладяха рейтингите. И коментиращите се интересуват от случващото се действие, а не кой кого не иска да целува или с кого може да се ожени. Така че... тишината около А.Б.И може да крие и интересни изненади. Simple Smile

# 653
Aфито е лайкнала поста на Джем Ийит Юзюмоглу с Баран Heart Eyes

Казвала ли съм, че искам да видя Афра и Джем в общ проект?

# 654
За да не изостана с патронката да си кажа,че чакам с интерес да видя какъв образ ще изгради на Чаала и какво я е привлякло в този проект.Това първо,и второ ,интересно ми е как ще продължи личният и живот.Интересувам се,да.

За патрона,чакам също с интерес да видя какъв е Юсуф.За другото любопитство нямам.Излизат снимки, които коментирам. Факт,че прекара  лятото в компанията на това момиче.и това не са слухове. Важното е да се чувства добре и да има муза и енергия да твори.

# 655
Сикорски, можем да коментираме Мерт колкото си искаме, все пак е патрон на темата ни Heart Eyes По-добре да коментираме реални снимки, отколкото да слухтим 24/7 и да носим инфо от заключени профили в х Grinning А който си мисли, че Афра и A.B.I. имат нужда от съмнителен пиар, за да съществуват изобщо, много сериозно се е объркал Stuck Out Tongue Winking Eye

# 656
Сикорски, можем да коментираме Мерт колкото си искаме, все пак е патрон на темата ни Heart Eyes По-добре да коментираме реални снимки, отколкото да слухтим 24/7 и да носим инфо от заключени профили в х Grinning А който си мисли, че Афра и A.B.I. имат нужда от съмнителен пиар, за да съществуват изобщо, много сериозно се е объркал Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз си го коментирам Мерт,когато излезе някаква информация, достоверна. Както и Афра.Само уточнявам,че за нея имам любопитство и за личния живот.За Мерт не,но не ми пречи като се появи снимка да си кажа мнението.Ето,например чудя се къде изчезна,не с кого изчезна.Надявах се да използва свободното време да опознае нови места. Снимките, които прави са ми интересни,да видя през неговия поглед усещането за мястото ,на което, е,културата,храната,природата,забележителностите.Има едни изключения ,но са в графа "не ме интересува".

# 657
Привет Blush

Днес ще ни се размине пак фрагман на ABI, иначе щяха да пуснат анонс. Тюх, язък за днешния пр Grinning

От времето на UFO Heart Eyes

# 658
Официалната страница на сериала пуснала този пост и после го изтрила

Нямам търпение Heart Eyes

# 659
Вече го качиха..

Общи условия

Активация на акаунт