Отхвърляне, притеснение и тревожност

• 1 208
  • 28
  •   6
Отговори
# 15
Вероятно си объркана, защото не разбираш поведението му.
Няма нужда да го разбираш. Понякога просто не се получава. Понякога някой смахнати хора не знаят какво искат - почват силно и настъпателно, карат те да се чувстваш безкрайно специален, а после се отдръпват изведнъж по незнайни причини и изпадаш в безтегловност!

Просто има такива хора! Обикновено са в нет пространството и са силни на приказки.

Време е да му теглиш майната! Да го пуснеш и да вървиш напред.
Нищо лошо не си направила, че си се привързала.

# 16
Това ако е човекът от августовската тема - още от нея става ясно, че не сте един за друг, и че няма да се задържите още дълго. Ти там си писала, че той те издържа "почти изцяло", а от твоя страна не получава особено добро отношение - явно му е писнало, и си е бил камшика.
Както жените имаме право да си променим мнението и да си тръгнем, така и мъжете имат. При дългосрочно не вървящи отношения, когато проблемите са изговорени, но промяна няма - по-добре раздяла, отколкото взаимни мъки.

Доскоро не четях предишни теми на авторите, но всъщност предисториите казват много.
В предишната тема авторката е много заядлива и агресивна, тук също показва такива склонности - може би това е, върху което трябва да поработи. Никой не обича хора, които палят на четвърт оборот, и се зъбят на хора, от които преди това сами са поискали съвет.

# 17
Това ако е човекът от августовската тема - още от нея става ясно, че не сте един за друг, и че няма да се задържите още дълго. Ти там си писала, че той те издържа "почти изцяло", а от твоя страна не получава особено добро отношение - явно му е писнало, и си е бил камшика.
Както жените имаме право да си променим мнението и да си тръгнем, така и мъжете имат. При дългосрочно не вървящи отношения, когато проблемите са изговорени, но промяна няма - по-добре раздяла, отколкото взаимни мъки.

Доскоро не четях предишни теми на авторите, но всъщност предисториите казват много.
В предишната тема авторката е много заядлива и агресивна, тук също показва такива склонности - може би това е, върху което трябва да поработи. Никой не обича хора, които палят на четвърт оборот, и се зъбят на хора, от които преди това сами са поискали съвет.

Пробвай пак, не е за същия човек. С него сме си в много добри приятелски отношения.

# 18
Чакай сега. През август си била с друг. Кога скъсахте, кога се залюби с новия, кога пък намерихте толкова време да те чака за интимност, пък скъсахте, пък пак страдания... Simple Smile
Не ти ли се вие свят от такава скорост? Закъде бързаш толкова?
Забави малко оборотите, поогледай се, поосъзнай се, че с това бързане все на боклуци ще попадаш.

# 19
  • Пловдив
Чакай сега. През август си била с друг. Кога скъсахте, кога се залюби с новия, кога пък намерихте толкова време да те чака за интимност, пък скъсахте, пък пак страдания... Simple Smile    е все на боклуци ще попадаш.

Е па за 3 месеца ,  това и е втората сродна душа .......май проблема не е в "боклуците"

# 20
Чакай сега. През август си била с друг. Кога скъсахте, кога се залюби с новия, кога пък намерихте толкова време да те чака за интимност, пък скъсахте, пък пак страдания... Simple Smile
Не ти ли се вие свят от такава скорост? Закъде бързаш толкова?
Забави малко оборотите, поогледай се, поосъзнай се, че с това бързане все на боклуци ще попадаш.
Ами те от много време хората спят на първа среща. Не ми се вие свят, аз не бързам изобщо. Просто така ми се случва в живота. Simple Smile
Чакай сега. През август си била с друг. Кога скъсахте, кога се залюби с новия, кога пък намерихте толкова време да те чака за интимност, пък скъсахте, пък пак страдания... Simple Smile    е все на боклуци ще попадаш.

Е па за 3 месеца ,  това и е втората сродна душа .......май проблема не е в "боклуците"
Чак сродна душа😁.. проблемът е в мен, че се доверявам на красиви думи, малко съм си тъпичка понякога. Те хората не са виновни, но мен ме издразни  в тази ситуацията неведението в което ме остави- след като ме видя в дискотеката с приятели и е нормално познати да ме заговорят след като не сме се виждали отдавна. Стоя и гледа цяла вечер(по думите на приятелка) , но смелост няма да дойде да ми каже в очите кое не му е приятно и кое му е.😁

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 15:45 от littlechaos

# 21
  • Пловдив
Цитат
Ами те от много време хората спят на първа среща
Цитат
Просто така ми се случва в живота.
Цитат
малко съм си тъпичка понякога

Добре ,че е малко и е понякога...........

# 22
Цитат
Ами те от много време хората спят на първа среща
Цитат
Просто така ми се случва в живота.
Цитат
малко съм си тъпичка понякога

Добре ,че е малко и е понякога...........
Ох, да, нали…😁

# 23
Ама какво е станало в тая дискотека, че малко объркващо е разказано. Заедно ли сте отишли или се е случило да се видите в отделни компании?

# 24
Скрит текст:
Имам си самочувствие, знам какво заслужавам. Ситуацията беше, че в началото даде голяма заявка към мен, а след това се отдръпна, като се опита да обвини мен. Аз също съм направила някои грешки в отношенията ни, но съм израснала този период в който се затварям и се сърдя. Гледам да се поправя. А сега излиза, че ме обвинява в нещо, което дори не знам защо е като ми казва “не ме занимавай повече”. Поисках обяснение над ситуацията, понеже съм си в правото, отговор нямаше… Знам много добре, какво струвам и всичко това е просто период, за да дойде нещо хубаво.
Помолих за съвет към тази тревожност, която не ми се иска да продължавам да изпитвам,
Скрит текст:
а не анализи, какво самочувствие имам или не…

Не виждам нищо притеснително. Познавам възрастно семейство, бабата все се оплаква от сърцебиене, кръвно - високо, ниско, пие по една шепа хапчета. Дядото си замина от инфаркт преди 6-7 години, тя още се оплаква от сърце, пие хапчетата и е над 80.
Женското сърце е издържливо, я виж само в този форум колко са със разбити сърца, пък си пишат и коментират, живи и здрави да са Simple Smile

# 25
Искал е човека секс и го е получил.
Големи обяснения за нещо логично, че как, че защо...

# 26
Ама какво е станало в тая дискотека, че малко объркващо е разказано. Заедно ли сте отишли или се е случило да се видите в отделни компании?
Отделно, всеки си е с приятелите и накрая ми пише не ме занимавай😂

# 27
  • София
Тъй, преразказвам. Влезли са еднократно в интимен контакт през септември и това е. После са се видяли в дискотеката, но той не е пожелал да говори с нея.

# 28
Това вече и аз не го разбирам, да спите заедно, пък после да не си кажете по една дума като се видите
Верно стана като във вица че сексът не е повод за запознанство...

Общи условия

Активация на акаунт