❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 220
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
И аз си ги получавам - някои дни повече, други по-малко. Мисля, че доста се провокират от болки в стомаха, запек и т.н., но пак не на 100%. На максимална доза магнезий съм и лежа, но въпреки това ми се стяга корема. Мисля, че е нормално да зачестят с приближаване на термина. Лекарят какво казва?
Последно преди две седмици бях на преглед, не се отразяват на шийката и беше казал да не им обръщам внимание. И аз съм на максимална доза магнезий. В понеделник съм при него и ще подпитам пак.. Също и при мен предните дни беше спокойно, от тази нощ зачестиха, по 1-2 на час.

# 16
До колкото помня и ти беше при Леков, нали? На мен ми каза, че от време на време са ок, но ако има някаква ритмичност трябва да се вземат мерки с вливки. Ако още са ти по 1-2 на час най-добре му пиши и той ще те посъветва какво да правиш.

# 17
До колкото помня и ти беше при Леков, нали? На мен ми каза, че от време на време са ок, но ако има някаква ритмичност трябва да се вземат мерки с вливки. Ако още са ти по 1-2 на час най-добре му пиши и той ще те посъветва какво да правиш.
Не ми се струва, че има ритмичност, ще се пробвам да проследя сега по-точно. Иначе съм при него, да. Той ми беше казал, направо към Токуда да ходя да ме сложат на тонове, последния път като обсъждахме.

# 18
  • София
И аз също имам контракции, по няколко на ден. Не са болезнени, само стягане за няколко секунди. Терминът ми е на 23.01, но ще раждам в началото на януари с планово секцио.

# 19
Аз за момента нямам пристягания тип бракстън хикс контракции (по описания начин в гъгул)
Чат пат имам придърпвания (при кихане особено 😅)
Терминът ми е на 26.01

# 20
Нямам стягания и контракции, шийката ми си е все така 40мм.
Терминът ми е за 25.01 , но обикновено преносвам Joy , така че не го очаквам преди 30.01. Каката родих на термин, баткото преносих 7 дни, та нямам велики очаквания за по-ранно раждане. Ама аз и не искам да се ражда по-рано, защото не го искам козирог Grinning

# 21
  • Sofia
Аз също имам стягания през деня, понякога и вечер като легна. Засега магнезият при мен действа добре.
Терминът ми е 15.01, но АГ каза, ако мога да устискам до началото на декември, ще е ок. Та се надявам да са стрелци, че нещо скорпиончета ще ми дойдат в повече 😁

# 22
Аз също имам стягания през деня, понякога и вечер като легна. Засега магнезият при мен действа добре.
Терминът ми е 15.01, но АГ каза, ако мога да устискам до началото на декември, ще е ок. Та се надявам да са стрелци, че нещо скорпиончета ще ми дойдат в повече 😁
Скорпионите не са ли ноември? Нашите януарски бебета трябва да са козирогчета. 😄😄

# 23
Началото на декември май стрелец се падаше 😃
Мен са ме пропуснали със стяганията явно 🤞🏻🤞🏻
Но пък затова имам зловещи киселини и последните дни почти всеки ден се стига до повръщане и нищо не помага 😭

# 24
Милата, мен много ме мъчиха киселините първите месеци. След абсолютно всяко ядене, ако ще и банан да беше. Пийвах по-малко газирана вода, уж помагаше малко.

Иначе много не ги разбирам зодиите. 😄

# 25
Терминът ми е на 07.01 , баткото е на 07.12 и разликата ще им бъде 3 години и 1 месец 🤣. Хич не ми харесва да е козирог, надявям се да е стрелец 🤣

Нямам стягания, или поне не ги усещам, лично и с баткото не знаех кога направих разкритие 3 см.

За киселини - все още не са ми спирали, още от начална бременност. Пия гавискон, опитах и други лекарства, но ми св гади/повръщам оттях.

# 26
Мен който и познат да ме попита за термин и като кажа реакцията винаги е - “Ау, мале - козирог - ще видиш” и аз всеки път гледам като изпаднала. 😄 не се връзвам на такива работи, аз съм водолей и на мен се ми ох-кат като ме питат, та не знам 😄

# 27
Онзи ден бях на преглед в края на 25-та и в началото на 26г.с. съм, юнака обаче продължава с яки темпове да е напред, вече е 900гр.
Контракции нямам или поне не ги усещам. Терминът ми е за 27.01, аз си мисля че или ще се роди по рано и ще е козирог или ще си е около термина и ще е водолей.
Относно киселините, имам ги още от 15г.с., питах АГ и препоръчват само Бианацит за бременните. Смучат се и смело мога да кажа, че действа, иначе и аз бях на ръба да повръщам от тея гадни киселени. Така че, ако решите, пробвайте ги, подходящи са.

# 28
  • Русе
И аз съм водолей, мъжът ми - също 😁
Който не ни харесва зодията, нищо не разбира ☝🏻😄
Терминът ми е 26.01, но заради секциото нямаме шанс за трети водолей в семейството, тааа ще се борим с козирог 🙄
Мен който и познат да ме попита за термин и като кажа реакцията винаги е - “Ау, мале - козирог - ще видиш” и аз всеки път гледам като изпаднала. 😄 не се връзвам на такива работи, аз съм водолей и на мен се ми ох-кат като ме питат, та не знам 😄

# 29
Аз не съм се включвала от много време😊 термин 15.01
Момичетата които ще са секцио по ваше желание ли е или мед.причини? Защото още не мога да се разбера с моя АГ за секциото, а времето си напредна 🫣

Общи условия

Активация на акаунт