❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 134
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Аз бях така в първите 3 месеца от бременността си. Всичко което правеше (и не правеше) ме влудяваше. Ние не се бяхме карали толкова за 4-те години които сме заедно, колкото от както забременях. Grinning Добре, че е търпелив, защото под "караме" имам предвид, че аз имах изблици за щяло и нещяло, а той просто ме слушаше Grinning Сега не му обръщам особено внимание хаха рева си за мои неща

# 46
Jane, аз също уж се поуспокоих ама само уж. През деня съм окей и се държа, но някой вечери си се събуждам разплакана от емоции в сънищата, които сънувам.
А да не говорим колко ме дразнят всички особено някой като дава непоискано мнение за отглеждането на бебето, а това обикновено са бабките Grin
Днес ходих до 13 ДКЦ в търсене на ЛЛ. Ами от вратата ме хванаха, че трябвало да си платя еди-колко-си лв за ИНТЕРВЮ за прием и след това отделно като се роди бебето задължително един платен преглед 150лв преди да го регистрират по ЗК. Иначе са приятни двете лекарки, но до там. Работят три жени в един и същи кабинет с три различни графика, е как става това? Утре ще мина и до 14то, което поне ни е на пешеходно разстояние, но четох много лоши неща и ми се искаше да не е там.

# 47
Аз съм станала супер емоционална и направо съм си нестабилна, всичко ме разклаща и съм станала голяма ревла, а преди бях коренна противоположност

# 48
Аз пък по принцип съм си лабилна психически и си мислех, че като забременея ще е направо леш положението. Бях чела разказ на бременна как се е разплакала на новина, че ще строят магистрала, и си бях казала ето, това ще съм аз. Sweat Smile Обаче то какво стана - аз толкова стабилна не съм била през живота си! Satisfied Дори като ми се стоварят сума ти неща, които по принцип биха ме разклатили сериозно, сега съм бетон.
Мъжа ми го обожавам! Heart Той геройски поема огромен товар в момента. А ние правим и нов апартамент и ще се местим - документи, майстори, проекти, административни всякакви каши и е пълна лудница всеки ден.
Та не знам клетките от бебето ли, от мъжо ли, ама явно ме балансират някак си психически. А между другото и вечно студените ми крайници ги няма, той всеки ден се шокира, че не ми е ледена ръката, като я хваща и сме навън. На него му става студено преди на мен, дори вътре, което е просто нечувано. Шашава работа, интересно ми е дали след като родя ще изгубя тези привилегии...

# 49
Аз пък по принцип съм си лабилна психически и си мислех, че като забременея ще е направо леш положението. Бях чела разказ на бременна как се е разплакала на новина, че ще строят магистрала, и си бях казала ето, това ще съм аз. Sweat Smile Обаче то какво стана - аз толкова стабилна не съм била през живота си! Satisfied Дори като ми се стоварят сума ти неща, които по принцип биха ме разклатили сериозно, сега съм бетон.
Мъжа ми го обожавам! Heart Той геройски поема огромен товар в момента. А ние правим и нов апартамент и ще се местим - документи, майстори, проекти, административни всякакви каши и е пълна лудница всеки ден.
Та не знам клетките от бебето ли, от мъжо ли, ама явно ме балансират някак си психически. А между другото и вечно студените ми крайници ги няма, той всеки ден се шокира, че не ми е ледена ръката, като я хваща и сме навън. На него му става студено преди на мен, дори вътре, което е просто нечувано. Шашава работа, интересно ми е дали след като родя ще изгубя тези привилегии...

Аз съм в сходна ситуация, държа си главата особено заета и изобщо не съм имала време да се разкисвам и разпадам все още. Работя на две работи( една от които е мой собствен бизнес), гласим се да се местим в нов апартамент, в момента работим с проектанти, които ще ни правят кухнята и  наедно с перални и миялни избирам бебешки кошарки в момента. Още не мога да се спра на едно място, но коремът вече започна да расте и съм си казала,че от ноември бебето ще е с приоритет и почваме и с избиране на количка. Та така, за мен това работи по-добре. Ако имам два дена да остана вкъщи се отпускам, започвам да се улавям в моменти на овъртинкване и т.н. 😁

# 50
В предната темичка и аз бях писала за моите депресия и изблици и паник атаки, едно момиче писа за капките на др Бах да пробвам и реших да ги взема. Разбира се, консултирах се с АГ и с хомеопат, който ми ги направи (доколото четох е добре да са индивидуално направени самите капки, а не готовите по аптеките). След втората седмица започнах да усещам ефекта, Еми по-добре не ссъм се чувствала психически, даже не усетих как постепенно спрях да съм с паник атаки и черни мисли.
Много съм благодарна на момичето, което ги препоръча 🙏

# 51
В предната темичка и аз бях писала за моите депресия и изблици и паник атаки, едно момиче писа за капките на др Бах да пробвам и реших да ги взема. Разбира се, консултирах се с АГ и с хомеопат, който ми ги направи (доколото четох е добре да са индивидуално направени самите капки, а не готовите по аптеките). След втората седмица започнах да усещам ефекта, Еми по-добре не ссъм се чувствала психически, даже не усетих как постепенно спрях да съм с паник атаки и черни мисли.
Много съм благодарна на момичето, което ги препоръча 🙏

О, това звучи много добре. Ще ги разуча и аз.

# 52
Аз съм на моменти - беше ми трудно в началото да приема новината, бях с доста смесени емоции. Сега по-скоро ми влияе стреса от прегледи, работа, ние също ще довършваме апартамент, та гледам колички, гледам плочки Grinning
Мъжа толкова не ме дразни, но подчинените ми на работа... не ми се коментира, трябва да поемат след месец горе-долу един куп неща и всеки се ослушва все едно ще съм там вечно. А ги подготвям от много отдавна...

# 53
  • 🌊
Мен бременността ме направи безумна емоционално. В живота си там страшно неспокоен човек, но след двете чертички някак станах остров на спокойствието, от колега, който се притесняваше за най-малкото нещо, до "тя компанията и да се подпали аз какво мога да направя". Същевременно се е случвало да ми почнат сълзите от най-малкото нещо и след две минути да спра. В последната седмица имаше доста стрес в семейството и май получих паник атака. Но до там с емоциите.

Мен ме е обзело някакво безумни чувство на вина. Спряла съм да купувам каквито и да е странични неща за себе си, защото едва ли не вземам от пари, които могат да се дадат за бебето. Има един парфюм лимитка, който дебнех още преди да разбера, че съм бременна. Сега се появи отново онлайн, но в мен е това чувство за вина. А пари има, мозъкът ми е бъгнат.

# 54
  • София
При мен пък бременността подейства успокояващо. По принцип съм много емоционална и неспокойна, но сега е обратното. Не викам, не се карам с мъжа ми и ми е доста спокойно. Като изключим страха и притесненията от третото секцио, се чувствам добре.

# 55
  • Бургас
Привет, ще правите ли трета фетална? Аз съм в 29г.с и се чудя. С бебчо всичко е наред, но ми се иска за мое успокоение

# 56
Аз ще правя, харесва ми, че са подробни, а и така имам още едно мнение, освен на следящия.

Чебурашка, разбирам те, аз също така се чувствам като добавим и ремонта. Дори за Коледа говорихме да сме с много скромни подаръци и хем ми е успокояващо, хем малко тъжно...

# 57
  • София
И аз ще правя ФМ към 30 седмица.

# 58
Здравейте, вие как усещате бебето? Аз последните дни много леко го усещам … по 2-3 пъти едвам едвам и малко се притеснявам

# 59
  • Бургас
Моят господин рита постоянно... на моменти даже си боли😂

Общи условия

Активация на акаунт