❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 21 205
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Ауу защо така към козирогчетата, аз много искам да ми издърпат секциото преди 20ти за да е козирогче 😍

# 31
И аз съм в “паника” за зодията 😂 Майка ми е козирог и с нея винаги сме на въпреки та ми е познато усещане 🙄
Аз съм ви споделяла, че от както го сметнах термина, че ще ми е на 17.01 все я мисля как ще ми се роди на Коледа и вече даже съм го приела като факт, а тя си върви нормално без признаци да бърза да се ражда 😃
Деси, благодаря. Ще купя утре и това да пробвам пък дано 🤞🏻Аз какви ли не “домашни лекове” не пробвах. Преди поне бяха само вечер, а сега са почти целодневно.

# 32
@Serpentina59 Добре дошла, отново! Аз ще съм секцио по мед. причини, но и да не бях пак щях да искам секцио.

@skupocenna Понеже моето момче върви по-голямо (на последната фм ми казаха 10 дни) и е много вероятно да ми издърпат секциото около Коледа. Но и преди да ми го кажат, аз си го имах това усещане. Живи и здрави ще видим.

# 33
  • Sofia
Аз също имам стягания през деня, понякога и вечер като легна. Засега магнезият при мен действа добре.
Терминът ми е 15.01, но АГ каза, ако мога да устискам до началото на декември, ще е ок. Та се надявам да са стрелци, че нещо скорпиончета ще ми дойдат в повече 😁
Скорпионите не са ли ноември? Нашите януарски бебета трябва да са козирогчета. 😄😄
Именно, октомври-ноември са, но вече влязох в 7-ми месец, а при близнаците ми каза АГ да си очаквам да ги вадят по-рано. Казаха като начало да целя до 32гс и после всеки ден е бонус.
При мен първото раждане беше секцио по медицински причини, докторът тогава ми определи деня /за събота, че било по-спокойно/, но на мама Теленцето реши да се ражда още в четвъртък вечерта, едвам удъжах до петък за секциото /излишно е да казвам, че беше петък 13-ти/ 😁

# 34
Аз също имам стягания през деня, понякога и вечер като легна. Засега магнезият при мен действа добре.
Терминът ми е 15.01, но АГ каза, ако мога да устискам до началото на декември, ще е ок. Та се надявам да са стрелци, че нещо скорпиончета ще ми дойдат в повече 😁
Скорпионите не са ли ноември? Нашите януарски бебета трябва да са козирогчета. 😄😄
Именно, октомври-ноември са, но вече влязох в 7-ми месец, а при близнаците ми каза АГ да си очаквам да ги вадят по-рано. Казаха като начало да целя до 32гс и после всеки ден е бонус.
При мен първото раждане беше секцио по медицински причини, докторът тогава ми определи деня /за събота, че било по-спокойно/, но на мама Теленцето реши да се ражда още в четвъртък вечерта, едвам удъжах до петък за секциото /излишно е да казвам, че беше петък 13-ти/ 😁
О, те са близнаци. Разбирам. Успех пожелавам и всичко да е наред!

# 35
Момичета,
Баткото е роден юни и 90% от неговите дрешки са летни, та сега съм в търсене на вълнени/мерино дрешки. Виждали ли сте някъде?

# 36
Здравейте, моят термин е 27 януари. Аз искам секцио поради наличието на 3-4 папиломчета и ме е страх да не заразя бебчо но лекарят иска естествено Sad исках да попитам да попитам дали някой е забелязал да е станал по- непохватен. Аз напоследък само изпускам неща Sad

# 37
Аз да питам за препоръка за офталмолог, имам от първата брмеенн но с кофти часове, а ми препоръчаха да мина 30-32г.с.
За София става въпрос

# 38
Д-р Николай Стайков в Света София е много внимателен и подробен. 🙂

# 39
Д-р Методи Хлебаров, има часове в супер док.

# 40
Да се разпиша и аз в новата тема Simple Smile
При мен има дни с повече стягания, има дни и без никакви, старая се да ги игнорирам. Моя магнезий е 3 по 1 и засега ми се вижда достатъчно.
От зодии не разбирам особено и не вярвам Grinning моят термин е чак за 30-ти, но ще е секцио (и по мед причини, и по мое желание). Та ще видим като наближи дали ще е козирог или водолей Grinning

# 41
Момичета, да Ви питам нещо - Вие как сте с емоциите?
За мен това е първа бременност и мога да кажа, че в самото начало /първият месец/ беше голяма емоционална въртележка, но с времето нещата се поуспокоиха. Забелязвам обаче, че от 1 седмица са ме ударили страшно много емоциите. Приплаквам си многооо често за какво ли не.

# 42
  • Sofia
За мен това е първа бременност и мога да кажа, че в самото начало /първият месец/ беше голяма емоционална въртележка, но с времето нещата се поуспокоиха. Забелязвам обаче, че от 1 седмица са ме ударили страшно много емоциите. Приплаквам си многооо често за какво ли не.
Нормално е и няма значение коя поред е бременността. Всичко е въпрос на хормони и на личностни особености. Аз предишната бременност не я усетих нито физически, нито емоционално, всичко вървеше повече от нормално. Честно казано сега съм се шашнала повечко...само да ме видиш на някоя реклама за бебешки продукти, готова съм да ревна веднага.

# 43
Нормално е и няма значение коя поред е бременността. Всичко е въпрос на хормони и на личностни особености. Аз предишната бременност не я усетих нито физически, нито емоционално, всичко вървеше повече от нормално. Честно казано сега съм се шашнала повечко...само да ме видиш на някоя реклама за бебешки продукти, готова съм да ревна веднага.

Аз попринцип съм си емоционална, но такова нещо не съм усещала. На мен ми идва да плача от всичко, направо усещам как ми притеперва отвътре и направо като на копче започвам. Sad

# 44
Аз също съм доста емоционална, като че ли вече не чак толкова, но доскоро ми се насълзяваха очите от всичко. Сега съм на вълна "да убия мъжа ми". Както се хвалехме, че не съм откачала през цялата бременност досега и си бяхме перфектна идилия, последната седмица всичко в него ме ядосва адски много, чак до главоболие стигам. Надявам се да е просто фаза или да се дължи на факта, че съм в дълъг болничен с ограничено предвижване особено с превозни средства и той е един от малкото ми социални контакти. 😅

Общи условия

Активация на акаунт