❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 7 380
  • 308
  •   3
Отговори
# 300
Възможно е и бебето да се обръща и да го приемате като контракция . Понякога бебето ми застава настрани и е доста неприятно , или рита ребрата ми - тогава си има болка, но е момента.

# 301
  • Sofia
Скъпоценна, дай линк на калкулатора, да видя моите животинчета 😁 Иначе са два кокосови ореха
Ние май заедно вървим с теб, аз в петък влизам в 30та🤣 Ей това е приложението.

Явно 😁 и аз имам прасенца или тикви.

# 302
И аз съм с термин 16.01 и в петък влизам в 30г.с. .А в момента така ми го дава ,че е в 29г.с.

# 303
  • Бургас
Ние сме карфиол😂

# 304
Момичетата, които са с планово секцио, кажете ми моля дали вие си определяте датата (в зададен от АГ период от дни) или самия лекар определя точна дата.
Защото АГ каза, че тя ще ми определи точната дата.
Не знам има ли други, които имат съображения например да не е определа зодия или да не е родено на голям празник с имен ден, или да е преди нова година при някои с по- ранен термин и тн.

# 305
  • Бургас
Аз задължително казах, че искам да е преди 24.12. Тези дни с лекарката ще изберем и дата. То така и ми се пада де, но все пак

# 306
Аз също съм в голяма дилема в коя година да е 2025 или 2026 г.Много се надявам сама да си определи датата ,както стана предния път .Само се надявам да не е на Коледа .Днес с Аг която ми води болничните точно си говорехме ,че ще са почивни дни от 24.12 до 06.01 ,а на мен баш тогава ще ми се наложи да раждам 😄.И на моя мъж съм му казала ,че няма да мърда никъде ,защото той е шофьор и кара туристически автобус ,а тогава се пътува доста .

# 307
И аз вече доста време сигурно от 19 седмица имам стягания, но като няма болка и не са повече от 15 на ден моето АГ казва, че са ок.
Аз се очертава да съм секцио, ще помоля лекаря да избере най-медицински удачната дата за детето, аз нямам претенции, тъй като не вярвам в зодии, в нумерология или избор на съдба според деня.

Аз бях на преглед, бебето върви големичко към 1200 гр е в края на 27-ма седмица, но уж е в норма. Дано не стане гигант Grinning

# 308
На мен моята лекарка уж ми каза да избирам дата, но секциото ще ми го прави друга, та не знам дали ще имам възможността да избера. Ще знам в края на този месец. На мен ми казаха, че и моето момче върви по-голямо, и не знам дали няма да ми го издърпат за декември.
Момичета, аз се притеснявам, че се пада около коледните и новогодишните празници, повече тук сме така… та не знам 😕

Общи условия

Активация на акаунт