❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 7 001
  • 294
  •   3
Отговори
# 285
  • Sofia
И аз само смятам седмици, месеци, обърквам се направо. Иначе минах трите ФМ и ми казаха, че вече нямало смисъл, трябва да си ме следи вече само АГ, но нямало проблеми и да ида пак. В петък влизам в 30 гс и съм при АГ в събота. Мен също ме наболява левият яйчник, който по принцип е по-мързеливия.

# 286
И аз съм обедена на 100%, че при мен е седенето вкъщи.

Момичета, записах си час за трета ФМ за другата седмица, някоя от Вас ще ходи ли?
И аз записах за 26ти, но се чудя дали да не я изместя даже за 3ти декември.
Мен много ме обърква каква разлика имаме с някой в седмиците чак се чудя дали аз не броя нещо като хората 😅

# 287
Аз ще ходя на ФМ края на месеца при д-р Стратиева.
Иначе си ходя на работа и дори мисля да не си пускам 45 дневния болничен преди термина, защото ще полудея вкъщи

# 288
Аз съм по-назад от повечето, че термина ми е за 30.01, но пък ще е секцио и затова съм се "заселила" тук.

# 289
  • Бургас
Аз ще ходя на трета фетална на 19.11 при Калев❤ Сега съм 31+5 г.с

# 290
И аз съм обедена на 100%, че при мен е седенето вкъщи.

Момичета, записах си час за трета ФМ за другата седмица, някоя от Вас ще ходи ли?
И аз записах за 26ти, но се чудя дали да не я изместя даже за 3ти декември.
Мен много ме обърква каква разлика имаме с някой в седмиците чак се чудя дали аз не броя нещо като хората 😅

Аз изобщо не мога да ги смятам, следя ги по някакво приложение в което си следях менструалният цикъл, там ми пише коя седмица съм и колко дни остават до бебето Grinning

Иначе аз си записвам ФМ в МЦ Марковс при д-р Атанасова. Останахме с много добри впечатления от нея.

# 291
И аз съм така, моето ми показва бебето на какво животно отговаря всяка седмица.  Тая седмица е малко прасенце, което е много точно понеже аз се чувствам като голямо прасе също 😃😃

# 292
И аз съм така, моето ми показва бебето на какво животно отговаря всяка седмица.  Тая седмица е малко прасенце, което е много точно понеже аз се чувствам като голямо прасе също 😃😃

Аз следя по календара на HIPP и там са плодове и зеленчуци - моето тази седмица е колкото голяма целина. Grinning

https://www.hipp.bg/bremennost/kalendar-na-bremennostta/

# 293
  • Sofia
Скъпоценна, дай линк на калкулатора, да видя моите животинчета 😁 Иначе са два кокосови ореха

# 294
Аз си карам по МЦ, нищо че бебето върви по голямо. Още на първата фетална ми изместиха термина с 5 дни ( от 12.01 на 07.01) . Та по приложение съм 30 +4 г.с., по термин 31+ 2 ( големина на бебето като една зелка или  кутия яйца 10 броя 🤣)

Общи условия

Активация на акаунт