❄️💗Януарска радост 2026-та годинa💗❄️- Тема 3

• 7 278
  • 306
  •   2
Отговори
# 270
Днес ставам точно 30-та седмица. А ти?

# 271
Можете ли да препоръчате добър офталмолог за София, който работи със здравна каса? Смятате ли да ходите на алерголог?

# 272
Днес ставам точно 30-та седмица. А ти?

Аз 34-та вече. Пиши ми на лично какво стана с твоите лекари, премести ли се?

MariaNikolaeva, аз бях на алерголог, защото съм секцио. Тествах се в Токуда, понеже там ще ме оперират и по-лесно и удобно да имат всичко в системата - д-р Спасова.

# 273
Аз също от около седмица съм все крива. Дали тъжна, дали ядосана- все нещо не е наред.
Онзи ден имахме годишнина, аз бях забравила от всички други вълнения напоследък. Обаче и мъжа ми забравил и като се сетих следобед ми стана много мъчно, че видиш ли ти той е забравил и нищо не е планирал. 😆
Ходих и на училището в понеделник и пак се разстроих понеже имаше жени, които бяха с партньорите си, а моя не беше там. Е, не беше там, защото аз не го поканих и накрая пак излезе виновен.
И за капак болките, за които ви споделих в таза не спират, а напротив. Последните 2 дни е ад и всяко движение ми причинява ужасна болка. Ще пиша на АГ вече, да видя какво ще каже, но не очаквам по-различно от “Нормално е” 🙄 Но и от болките нищо не мога да свърша във вкъщи и си мисля колко съм безполезна.

# 274
Да и аз от това се притеснявам. У дома ме предупреждават за същото, постоянно. Ама имам чувството, че не мога да се контролирам, от най-малкото ми се приплаква, направо ме е срам вече.

В коя седмица си? При мен се засили третия триместър - плача, сприхава съм, нервна, притеснена. Не знам мъжа ми как ме търпи понякога.

Ох, при мен не е проблема мъжа, а детето (почти на 3) все му се карам и после ми е тъжно, че му се карам 🫣... Направо е някакъв ад с хормоните ми 🫠

Бебето шава много, постоянно се мърда , застава на страни, рита бъбреци, пикочен мехур или ребра. Продължават киселините,  пълна идилия

# 275
Момичета, трябва да стиснем зъби, още малко остана. Grinning
Това, което ме успокоява е, че явно не е само при мен така поне. Grinning

# 276
Аз мисля, че до голяма степен ми влияе стоенето вкъщи. Преди по цял ден умът ми е зает от анагжименти, сега ангажимента ми е да си сменя канала на тв и да реша какво да хапна ( в кръга на шегата казано) но така св чувствах и по време на ковида много депресарско. В дните, в които имам възможност да изляза и да се разсея и се чувствам добре.

# 277
И аз съм обедена на 100%, че при мен е седенето вкъщи.

Момичета, записах си час за трета ФМ за другата седмица, някоя от Вас ще ходи ли?

# 278
Аз да, при др Калев на 24.11 ми е часът.

И аз съм обедена на 100%, че при мен е седенето вкъщи.

Момичета, записах си час за трета ФМ за другата седмица, някоя от Вас ще ходи ли?

# 279
Аз минах в 28 г.с. и после в 32 г.с. заради плацентата, че я следим изкъсо.

# 280
На мен ми записаха за другата седмица /13.11/, като тогава ще съм 31 седмица това подходящо ли е? Че честно много ме объркват сметките със седмиците и прегледите

# 281
Да, супер си е 31 г.с.

# 282
На мен ми записаха за другата седмица /13.11/, като тогава ще съм 31 седмица това подходящо ли е? Че честно много ме объркват сметките със седмиците и прегледите

Аз бях в 28 когато бях на 3 фм

# 283
И аз съм следващата седмица на 3та фетална, ще съм 28 + няколко дни. Така ми заръчаха, че бебето върви много голямо...

# 284
И аз се чувствам подтисната, често ми е тъжно и ми се плаче от най-малкото. И аз мисля за това как ще се промени живота в къщи, ще се справяме ли. Ще можем ли да обръщаме внимание и на тримата батковци. Явно е от хормоните в тези седмици щом сме толкова много с тези оплаквания.
Аз минах на трета фетална морфология преди няколко дни. В 29 та седмица и 4 дни. Всичко е наред, но се притесних защото пъпната връв се е увила и около вратлето и около телцето на бебка. Доктора каза, че се случва, да не се притеснявам, просто да се проследява, но аз се изплаших много. Та и това ми всява тревожност въпреки, че се старая да не мисля лоши неща.

Общи условия

Активация на акаунт