🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 243
  • 598
  •   1
Отговори
# 60
Кое ви е чудно?
Не знаете ли за Даниела Рупецова? Joy

Не виждам общо със самата игра. Какво като е кръстница на децата на Бачорски?

# 61
Наистина ли Елвиса е отказал заради Бачорски?
Нещо ми липсва парче от пъзела, моля за жокер
Не помня да беше казал това... Помня как в Надкаст каза, че най-вероятно всички ще го мислят за предател и ще го изгонят бързо, затова е отказал. И също че искал да види първия сезон как ще е и да се пусне за някой следващ.

# 62
  • София
Clouded, много добре разбрах поста ти и изрично добавих, че генерализирам ползвайки избран текст като отправна точка и критиката ми е насочено единствено и само към продукцията.
На всеки човек може да му се намери антипод (или такъв с който да влезе в конфликт дори и да е непознат), просто трябва да се потърси достатъчно сериозно (когато това е нужно, все пак няма да е интересно в даден каст всички да се карат по двойки).

# 63
  • София
Една интересна статистика, която ми хрумна и направих. Слагам я и на 1 стр. в основното мнение. 😊
Мисля, че е любопитна за т.нар. социална игра, която в Трейтърс определено е по-важна от стратегическата такава, защото е много важно как си позициониран в играта. Най-доброто решение е да си добър и на двете, но чисто социално е от съществено значение ако искаш да имаш реални шансове за успех на финала.

От останалите в играта участници, кой-колко гласове е получил на Кръглата маса:
1. Мирела 9 гласа
2. Анна-Мария 7 гласа
3. Даяна 3 гласа
3. Антон 3 гласа
3. Ева 3 гласа
6. Петканов 2 гласа
6. Йордан 2 гласа
8. Бачорски 1 глас
8. Глория 1 глас

Бачорски и Глория имат по 1 глас, но това са празни/фиктивни гласове. Владо номинира Бачорски, защото не го слушал в играта, а Тино номинира Глория давайки празен глас (той си го каза).
Владо Николов, Венци Венц, Мая, Тино, Георги Коджабашев, Оля не са получили нито един глас до този момент.
От тях Венци Венц, Мая и Коджабашев никога не са били и коментирани за убийство от Предателите (или поне не ни е показано).

Елементарната логика сочи, че или ще спечели изнуден с ултиматум Предател (стига да не е набиващ се на очи, т.е. да е от тези с по 1 или 0 гласа) или двама/трима Праведни. Аз вече направих прогнози, в неделя по традиция ми е ден за +/- и нова порция прогнози. 🙂

Мирела е изключение, защото след онази сцена при изгонването на Георги едва ли има и един човек, който да я подозира за Предател.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 00:46 от Diavolo

# 64
Вие наистина ли мислите, че Мартин ще си признае, че няма да влезе, заради Бачорски? Обяснението му за това да откаже е вятър и мъгла.

# 65
Боли го фара Мартин за Бачорски. Той си каза, че не му се е влизало в риалити толкова скоро. Като нищо Мартин да е бил поканен преди Бачорски или поне преди Бачорски да приеме, предвид че като се е събирал каста Мартин беше една от най-коментираните личности в България.
dido2k не, не си разбрал какво съм написала. Написала съм, че е много трудно да намериш двойки "врагове" в стил Слави Трифонов и Лили Иванова, Бойко Борисов и Кирил Петков, Венета Райкова и Георги Тошев и т.н. Напълно съм наясно, че във всяко предаване си има профилиране и образи, но пък смятам, че един от най-елементарните начини на разказване на история е да противопоставиш двама души само на базата на една голяма разлика помежду им - примерно хомофоб/гей, русофил/жълтопаветник и т.н. И все пак каст от известни се събира по доста различен начин от каст с неизвестни, които можеш да поканиш на кастинг и от там да си избереш най-доброто, защото презумпцията е, че щом са на кастинг, значи са съгласни да участват.

# 66
За последно - мен изобщо не ме интересува защо Мартин не се е съгласил да участва.
Друг повдигна темата.

# 67
Мартин в някой подкаст го слушах за малко (май този на Ана-Мария) и ако си спомням правилно, каза, че не би влязъл в Трейтърс, защото ще е прекалено очевидно да е предател и биха го изгонили още на първата кръгла маса, даже май сам каза, че би гласувал за себе си, ако е на мястото на праведните. Sweat Smile Въпреки че както виждаме този сезон - и на Бачорски на челото му пише "идеален за предател", но това не му пречи и минава под радара за момента (това като изключим всякакви слухове и споменявания на предварителни уговорки).

# 68
  • София
Мартин би влязъл в Трейтърс, но не иска да е първи сезон, по същата причина не искат и Неделчо и Туджаров. И тримата казаха, че за имат шанс да оцелеят повече от Жорката, трябва да е минало малко време, да са се отсяли малко участниците и да играят стратегически. Със сегашния каст нямат шанс. Туджаров каза, че на него му се играе и би се пробвал още догодина.

# 69
  • Другата България
На въпроса: “Имало ли е според Вас уговорки ПРЕДИ старта на шоуто“ от 122 гласували 102 са отговорили с “ДА“.
Ей така се опорочава един иначе перфектно организиран формат, на прекрасно място, идеален водещ, страхотен екип, любима концепция на много зрители.

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Още лятото като се разкриваха потенциалните участници и видях името на Бачорски, веднага написах тук,че той ще е единият предател,защото щом е можел да лъже и маже пред 2 жени паралелно,значи и тук ще се справи.
То и на лицето му е изписано,че е селски тарикат и балканец. Аз не очаквам честна и почтена игра от него. Днес пише в ИГ - Бил колективен играч.. колко пък си колективен? Още от еп 1 не ти харесаха другарчетата и краката си строши да ходиш напред и назад да заговаряш елиминацията им.

Дори не даде ШАНС на Георги, да си разгърнат двамата играта. Бил казал,че иска финал. Ти какво, не искаш финал, ли Бачо?

Не мога да го понасям,честно. И отделно влязал там с 3-5 шута и какво да гледам Бачорски на финал. Не знам кои ще останат на финалната кръгла маса,но трябва да има по 2-ма от не неговата групичка,за да има шанс да го елиминират. Иначе не виждам просто как някой ще го спре.
Ужасно е това с предварителните уговорки. Развалят целия сезон.

# 71
  • Stockholm
На въпроса: “Имало ли е според Вас уговорки ПРЕДИ старта на шоуто“ от 122 гласували 102 са отговорили с “ДА“.
Ей така се опорочава един иначе перфектно организиран формат, на прекрасно място, идеален водещ, страхотен екип, любима концепция на много зрители.

Аз вече го гледам като комедиен сериал на тъпите цивилки и техния вожд Бачонката Joy

# 72
Защо да е нямало? При условие, че има няколко двойки, тройки, които са си близки навън, няма как да си мисля, че няма уговорки.

# 73
  • България
Скрит текст:
Още лятото като се разкриваха потенциалните участници и видях името на Бачорски, веднага написах тук,че той ще е единият предател,защото щом е можел да лъже и маже пред 2 жени паралелно,значи и тук ще се справи.
То и на лицето му е изписано,че е селски тарикат и балканец. Аз не очаквам честна и почтена игра от него. Днес пише в ИГ - Бил колективен играч.. колко пък си колективен? Още от еп 1 не ти харесаха другарчетата и краката си строши да ходиш напред и назад да заговаряш елиминацията им.

Дори не даде ШАНС на Георги, да си разгърнат двамата играта. Бил казал,че иска финал. Ти какво, не искаш финал, ли Бачо?

Не мога да го понасям,честно. И отделно влязал там с 3-5 шута и какво да гледам Бачорски на финал. Не знам кои ще останат на финалната кръгла маса,но трябва да има по 2-ма от не неговата групичка,за да има шанс да го елиминират. Иначе не виждам просто как някой ще го спре.
Ужасно е това с предварителните уговорки. Развалят целия сезон.
Заради такива уговорки и заради типажи като Бачорски, Гъмов и прочие простаци и селски тарикати интересът ми е слаб. Ще пробвам Трейтърс UK. Водещата, замъкът и обстановката ми допадат.

# 74
Колкото и да се ядосваме на Бачорски, според мен той им е златната кокошка този сезон, който е привлякъл най-много зрители. Попреглеждам коментарите в СМ и 50 на 50 са тези, които го харесват и не го харесват. Като цяло обаче концепцията на предаването ми се струва много добре приета от зрителите, което ме радва.

Както и в предната тема писах, според мен е задължително да се правят кастинги в поне 3-4 града. Вземат по 6-7-8 човека от всяка локация и така дори да има частични уговорки, няма поне да са се виждали всичките предварително на кастингите и да влизат с чак толкова големи коалиции. Друг вариант да се ограничат предварителните познанства не виждам и с напълно неизвестни хора да направят сезон пак ще я дъвчем тази тема. Не вярвам телевизията да е чак толкова закъсала, че да нямат такъв ресурс.

Общи условия

Активация на акаунт