🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 248
  • 598
  •   1
Отговори
# 30
Надявам се Антон да е убит, Бачора предлага на Владо да е предател и той не се съгласява и също ще е убит. За следващ предател ще избере пешка, защото той е голям егоцентрик и няма да смее да избере по-ярък персонаж от него Simple Smile Играта му не е на топ ниво, с други праведни да са се усетили досега, ама с нашите...това е положението Smile Трябваше Неве да му напише името, а Жорката да използва фразата "изметоха ме от играта"(в Надкаста каза, че е мислел да го каже). Уговорки със сигурност има, Антон и тук го потвърди. Голям минус и язък за страхотното пазене от страна на продукцията(в подкаста с Онцова разказа доста интересни неща).

# 31
  • София
Много са очевидни предварителните уговорки между участниците и се дразня. Но май няма как да се предотврати това.

# 32
  • Stockholm
Как да няма възможност да се предотвратят предварителни уговорки? Дори и с известни личности могат да се съберат потенциални врагове. Например с Бачорски можеха да комбинират Мартин Елвиса. На всичките актьори можеха да им намерят такива, с които не са в блестящи отношения. Същото важи и за спортисти, адвокати, журналисти и т.н. На Антон можеха да му сложат Миглена Ангелова. Има варианти, но продукцията няма въображение.

Аз лично искам Предатели с известни личности или максимум комбинация с ютубъри. Но трябва смело да се съберат хора, които не са в добри отношения в реала, за да се избегнат предварителните уговорки. Ако има например 4 групи с врагове, може да се попълни бройката с нужния брой напълно неутрални. А те сложили Гъмов и Неве, приятели от сто години, Бачорски с групичка отвън и т.н.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:05 от silsto

# 33
На Бачорски му сложиха Анна-Мария като контра, но дори тя му мълчи… Много е страшен този Бачо, ей.

# 34
  • София
Мартин е отказал и вкараха следващата, Анна-Мария, те пък взеха, че са разбраха.

# 35
Благодаря за темата
За анкетата навсякъде отрицателно за Невена и Бачорски.
Вербуван Мая
Любимци Коджабашев и Йордан. Вторият и аз не знам защо, но ми е симпатичен.

# 36
Записвам се, ще коментирам след епизода във Вторник пак!

# 37
  • София
Йордан непрекъснато забравям, че е там. Grinning

# 38
Това да имаш предварителна уговорка и да пазиш някого, не ти пречи да си разследваш и да търсиш предателя в твоята коалиция. За мен да стигнеш с предател на финал и да го изгониш накрая също е ок стратегия. Но искам да чуя тази стратегия изказана на синхрони, искам да видя, че тези в групичката също играят играта. Това ми липсва сега.

# 39
Е, да, под коалиция предполагам се разбира “нека първо изгоним всички извън групичката, пък после се почваме един друг”.

# 40
Не съм гледала други сезони, но нали побеждават накрая или Предатели, или Праведни? Каква е логиката да има коалиция, която знае, че половината задължително ще загуби?

# 41
Не знам за другите, щом Мая е казвала, че просто иска да стигне най-далеч, а не да печели, най-вероятно няма намерение да ги почва нейните никога.
Е, да, под коалиция предполагам се разбира “нека първо изгоним всички извън групичката, пък после се почваме един друг”.

# 42
Не съм гледала други сезони, но нали побеждават накрая или Предатели, или Праведни? Каква е логиката да има коалиция, която знае, че половината задължително ще загуби?
Така както аз си го обяснявам - накрая остава само коалицията, да речем 5 човека, и всеки почва да играе за себе си. Разчитат, че вече са напред в играта и ще им е просветнало кой какъв е. Просто се елиминира страхът да отпаднат в началото, защото има хора, които им пазят гърба - предателят / предателите в групичката няма да ги убиват, в замяна другите ги пазят на кръглата маса.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:30 от Lilly_85

# 43
  • София
Или както някой беше писал - разбират се да си разделят парите, независимо кой какъв е.

# 44
мануна, накрая има последни рундове гонения. Гласуват и гонят докато участниците не преценят, че са сигурни че няма предател сред тях. Ако останете четирима и знаете, че един от вас е предател, го гоните на последното гласуване просто. Проблемът идва с това, че предателят вербува нови хора постоянно и как ще знаеш със сигурност, че другите в групичката ви не са също предатели? Затова ми е рисково да стигнеш съвсем до края с твърда коалиция, може би до средата е ок.

Общи условия

Активация на акаунт