🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 313
  • 598
  •   1
Отговори
# 150
Чудничко - пак спойлнаха епизода. Много добре, мхм… 🙄

# 151
  • Другата България
Това спойлер за Оля ли е?
Моята хипотеза? Blush
Или пък е “прах в очите“ на зрителите?

Иначе относно финала и хипотезата, че Бачо ще се саморазкрие, то аз не вярвам в това, от една страна, а от друга - ако все пак се случи, то това далеч не означава, че си е заслужил да спечели - напротив, както коментираме от една седмица причините да не го разкрият останалите далеч може да НЕ са ограничени само в и до тяхната “слепота“, а да са обусловени и от предварителни договорки.

# 152
Не ми казвайте,че самите Бтв си спойлнаха епизода?? Големи смотаняци,и едните и другите.
Няма да се научат на промота и подсказки в социалните мрежи.
Дано да е просто анкета,а не реално тези двамата да са избора за нов предател.

# 153
  • Stockholm
Моята хипотеза е за Владо Николов, ултиматизиран за Трейтър и приел. Оттам нататък изненада в 8-ми епизод.
В едно съм убедена, че уговорка между него и Бачо преди предаването няма.
За Бачо е изключително предизвикателство и лична победа да успее да смъкне ореола на чист и почтен играч, който никога не би приел ролята на Предател, от главата на Тренера.

# 154
Не са си спойлнали епизода. Самият Бачорски обсъди Владо и Оля в предаването, затова са дали този избор в публикацията си. Според мен няма да е никой от двамата.
Чупенето на играта е на 8 ден, доста преди финала. Иначе аз наистина си мисля, че Бачорски да се разкрие на финала е напълно възможно, но дотолкова, че чак ми е твърде предвидимо и не искам да се случи.

# 155
Откъде идва това "счупване" на играта? И какво значи това?

Владо Николов и Бачора уговорка отвън нямат. Групата на Бачорски е друга.
Бачорски се присламчи към Владо след онази кръгла маса,в която Владо гласува (от яд) за него,защото не му следва правилата на играта с плашилата.
Какво безочие,каква дързост,  този световно велик,супер известен спортист на света да не бъде слушан? "Каква наглост от страна на Бачора", си помисли Владо с его 2 метра и му изгърмя името на масата.

Та тогава, Бачорски започна да го чеше това прословуто его и в рамките на един епизод станаха големи дружки.Толкова му трябва на Николов. Колко си велик,колко си можещ,колко си разбиращ Smiley Да го погалим по главата,да го потупаме по рамото и Николов е готов  - "Гарантирам ти,че Бачорски не е Предател"

# 156
Откъде идва това "счупване" на играта? И какво значи това?

Карамазов каза че на 8-ми епизод се случила случка прецедент в шоуто за всички държави та викали мозъци от "щаб квартирата" да кажат какво да се прави, не било описано в правилата.

# 157
  • Stockholm
Случка- прецедент с балканска нишка Joy, изречено без гордост.

# 158
Това счупване ми звучи - по български някой не е дочел правилата на играта (Библията), не си е свършил работата и са ги викали да им оправят простотиите.

Дяволо, преди 20 години, когато излезе ББ и не го бяха превърнали в пълна помия, мечтаех да вляза там. Сега на кастинга за твоя сезон на Трейтърс съм първа писта - не съм касиерка в Била, ама пак ставам мисля хахахах

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 21:49 от Donna Paulsen

# 159
Силвия Петкова все пак ще участва в "Маските падат" тази вечер.

# 160
Не знам, хора, аз още съм в лагера, че няма да е нищо чак толкова шокиращо и 100 % ще е нещо, което се е случвало в чуждестранни издания на формата. Даже няма да се изненадам, ако е нещо супер простичко като някой да откаже да е предател от достойнство и чест, което не е нечувано.

Между другото благодарение на линка от съфорумката (благодаря!❤️) гледам полското издание и без да спойлвам нещо голямо, но във връзка с това, което дискутирахме вчера - една участничка излъга за професията си, защото си мислеше, че може да я заподозрат. Препоръчвам сезона. Не съм го приключила още, но много интересен избор за предатели. Такива каквито българските телевизионери не биха имали креативността да изберат в тая конфигурация. Поляците правят все по-солидни риалити формати и са доста пред нашите продуценти, макар и практически по едно и също време и те, и ние се открехнахме за този пазар. Мисля само "Сървайвър" при тях беше пълен крах, докато при нас поне криво-ляво имаше сносни сезони.

# 161
  • Stockholm
Пак ли ще чакаме това досадно предаване да се проточи минимум 40 минути преди Маските?

# 162
Владо абсурд да приеме да е предател. Никакъв шанс.

# 163
Да не заспите пък сега. Joy

# 164
Да не заспите пък сега. Joy
М, ако искат да го пуснат в 2 през нощта, няма да е зле…

Общи условия

Активация на акаунт