🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 312
  • 598
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Поне няколко сезона съм гледала, в които участници лъжат за професиите си. 😃

# 166
  • Stockholm
Да не заспите пък сега. Joy
М, ако искат да го пуснат в 2 през нощта, няма да е зле…

От мен едно голямо НЕ Joy

Само аз ли чух, че Неве каза за Антон да отговори на въпроса ѝ следващия път?

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 22:47 от silsto

# 167
Да пазели Силвия за физическите игри

# 168
Тук има малко игра с думите, но често участниците казват, че предателите са направили грешка да се атакуват един друг толкова рано. Боби го каза, Гъмов, сега Неве. Това значи ли, че все пак тази стратегия ще изиграе лоша шега на Бачорски и ще го хванат? Или напразно се надявам? 😁

# 169
И в Маските двамата предатели в страхопочитание и преклонение пред Бачорски - "нищо не можехме да направим" нямахме никакъв шанс"... Явно след брутални събития и главозамайващи обрати за всеобща изненада сред шок и ужас ще спечели...Бачорски

# 170
Благодаря за темата, Дяволо! Супер е.
Сега слушам Неве в Маските падат и не ми харесва, че ме цитира и се е хванала за коментара ми, че игра като жена (в менопауза). Та казва Неве, че гласувала за Гъмов поради "женска глупост". Извинявай, Неве, но не всички жени сме глупави. Това, че ти игра глупаво не означава, че е плод на "женска глупост". Просто тя се хвърли да отстранява Гъмов поради нейни си някакви вътрешни противоречия, които има с него и толкова. Предполагам, че искаше да му се докаже, че е по-добра от него в Трейтърс, не знам, тяхна работа, обаче Неве си замина заради собственото си високо его и липса на логическо мислене и лоялност към уж приятелите (в живота). Странна е тази черта на някои хора, които вместо да обичат приятелите си, се състезават с тях кой е по-по-най. Тъпо е.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 22:47 от Janelle

# 171
Женска глупост е до някъде, но тя каза, че е имало 4 човека след нея, които са гласували и които са ѝ казали по-рано през деня, че няма да гласуват за него. Така че действително не е очаквала. Някой от другите участници в предаването също каза, че са избягвали да говорят за него покрай нея.

За мен гласът за Гъмов не беше някакъв фактор, защото тя имаше нужда от него, особено като е предател. Но направи други големи грешки - например да се включи в списъка за смъртна присъда.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 23:18 от Lilly_85

# 172
  • Stockholm
Продължавам да твърдя, че просто вярваше на Бачо, което и сама си призна, и игра-гласува по начин, който той би одобрил, тоест жертва Гъмов, понеже се беше заблудила, че Бачо ще я пази. Наивност, женска глупост или просто глупост не знам, но беше много слаб Предател.

# 173
Женска глупост е до някъде, но тя каза, че е имало 4 човека след нея, които са гласували и които са ѝ казали по-рано през деня, че няма да гласуват за него. Така че действително не е очаквала. Някой от другите участници в предаването също каза, че са отбягвали да говорят за него покрай нея.

За мен гласът за Гъмов не беше някакъв фактор, защото тя имаше нужда от него, особено като е предател. Но направи други големи грешки - например да се включи в списъка за смъртна присъда.

Аз пък мисля, че никой не обърна внимание на списъка. Но всички обърнаха внимание, че Неве практически отстреля Гъмов, поне от синхроните и аргументите на масата, които чух. То това основно се обсъждаше там.

# 174
Може ли Деси Стоянова да не говори толкова бързо? Наистина чак аз се задъхвам, докато я слушам. Не е приятно да си напрягам слуха какво говори.

Неве наистина не смятам, че игра добре играта. Сега, като я слушам още повече ми се затвърди това. Георги също не се представи добре.
Оправдавам ги с това, че е първи сезон в България на тази игра. Всичко им прощавам. Joy
Силвия Петкова да не си е мислела, че е в Игри на волята? Joy

# 175
Ха, значи новичкият е приел и са убили някой, защото винаги при последно почукване се появява само един човек. Да видим какво ще стане, играта се заплита. Мисля, че ще се появи Антон, а Владо ще бъде убит. Много е опасен Владо и Бачора трябва да го отстрани, а Антон е лесна птица за отстрелване, като му дойде времето. Плюс това Бачорски гледаше надолу като предложи на предателя, а Владо е висок и ако беше той, Бачорски щеше да гледа нагоре, но може и да греша, ще видим. Хм, сега като се замисля, може Антон да е отказал и да е убит, обаче едва ли...но и това е опция.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 23:10 от Janelle

# 176
Защо Деси не ги попита и Георги и Неве защо не написаха името на Бачорски на масата????

# 177
Той ще праща ултиматуми докато някой приеме и винаги след това ще убият някой, така е по Библията, така ще нищо различно не може да се случи

# 178
Oli, изрично бе казано, че никога не се е случвало, не са тука наши хрумвания.

# 179
Това означава ли хипотетично, че на закуска може четирима души да ги няма? Трима отказали и един убит заедно с новия Предател?

Общи условия

Активация на акаунт