🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 5 (16.10 - 23.10) 🎭

• 31 315
  • 598
  •   1
Отговори
# 180
  • Stockholm
Може ли Деси Стоянова да не говори толкова бързо? Наистина чак аз се задъхвам, докато я слушам. Не е приятно да си напрягам слуха какво говори.

Неве наистина не смятам, че игра добре играта. Сега, като я слушам още повече ми се затвърди това. Георги също не се представи добре.
Оправдавам ги с това, че е първи сезон в България на тази игра. Всичко им прощавам. Joy
Силвия Петкова да не си е мислела, че е в Игри на волята? Joy

Фактът, че и двамата се разстроиха и загубиха самообладание по време на линча, показва че не са подходящи за тази роля. Така че от една страна е по-добре, че Бачо ги отсреля навреме. А сега да видим кой ще избере той и дали е вярно това, че всичко се връща.

А Силвето...била добра в игрите,  хахахах Joy

# 181
Oli, изрично бе казано, че никога не се е случвало, не са тука наши хрумвания.
Помня как в миналия сезон на “Ергенът” тръбяха, че Мартин е взел уникално, невиждано никъде по света за този формат решение, пък то се оказа, че поне в две други държави вече се е случвало… Да не стане и тук така. 🙄

# 182
Това означава ли хипотетично, че на закуска може четирима души да ги няма? Трима отказали и един убит заедно с новия Предател?
Теоретично играта може да свърши утре ако всички отказват. Единствено не знам ако убие след ултиматуми двамата осъдени как се процедира, но вероятно няма да има право да прати и на двамата

# 183
  • София
Много с готини наивни душички 😂 - всеки си е играл някаква своя игра, реална само в неговата глава 😘. А аз си мислех, че Владо е в друга реалност, ама те всички 😂. От утре започвам да се забавлявам, гледайки как се мотаят като мухи без глави - няма да се нервя и ядосвам, а ще чакам следващите им върхове на мисълта и стратегията 😂. Имам удоволствието да съм зрител и като не ми дават игра на предатели, ще гледам игра на глупаци 😉

# 184
За мен Неве е много по-добър и стратегически мислещ играч, отколкото Бачорски и Георги. Тя имаше много логична и мъжка мисъл, но направи две основни грешки, които я издадоха и дадоха възможност на Бачорски да излезе на преден план: първата грешка е когато гласува за Гъмов на кръглата маса, а втората е, когато се предложи за смъртна присъда с цел едва ли не да покаже, че не е Предател. С второто си действие даде възможност на Бачорски да настрои праведните и да остане единственият предател.
Според мен Бачорски трябва да се ориентира вече за партньор, а не за жертва, както каза в края на епизода от вторник, за да може да избегне това да го изловят като предател и в края на играта да пусне другият "на заколение", както се беше изразил.

# 185
Последните маски не казаха кой знае какво, само ми затвърдиха две предишни наблюдения:
1. Деси е отлична водеща за маските.
2. Тони е бил "горе на черешата".

# 186
Като цяло самата идея на Маските може би е да се направи един коментар на случилото се в епизода, но за мен за 30 минути и Деси Стоянова, която или ги прекъсва, или пуска видео, където не трябва, или се занимава само с единия гост, не е най-добрият вариант за водещ. Днес се занимаваше основно с Неве и Георги, а Силвия Петкова по едно време беше като "част от дограмата", както се казва. Защо я е поканила, като тя седя без да каже и дума?

# 187
  • София
Явно Силвия Петкова е имала някакви професионални ангажименти, за да не се появи преди в Маските. И чак сега идва.
Искаха да я свържат и с Неве и как Неве я уби.

Деси спести доста важни въпроси към Неве. Дано в Надкаст успеят да и зададат всички важни въпроси.

Това 'промо' което пуснаха не ни подсказа нищо. Предните такива тийзчета бяха доста по-интересни.

# 188
Днес се занимаваше основно с Неве и Георги, а Силвия Петкова по едно време беше като "част от дограмата", както се казва. Защо я е поканила, като тя седя без да каже и дума?

От уважение, че всички трябва да минат. Считам, че беше по-добре, че Силвия не успя да се включи до голяма степен в разговора, защото и двете приказки, които изрече, бяха достатъчно неуместни. И тя не може да разграничи играта от живота.

# 189
  • European Union
Това 'промо' което пуснаха не ни подсказа нищо. Предните такива тийзчета бяха доста по-интересни.
Защо да не подсказва? Става ясно, че сценариите, които тук написахме са грешни. Няма десетина убити, които са отказали да бъдат предатели. На закуска чакаха да видят дали Владо или Антон са убити.

# 190
Още от предния ден на праведните им е ясно, че един от двамата ще е убит, тъй като само те останаха със смъртни присъди.

# 191
Ще е много тъпо да гледаме как благородно Бачора добутва други до финала и се отказва от парите заради тях.
Вече гледахме подобен сценарий в Гривните, не искам да вярвам, че тук ще се повтори.

# 192
Ще е много тъпо да гледаме как благородно Бачора добутва други до финала и се отказва от парите заради тях.
Вече гледахме подобен сценарий в Гривните, не искам да вярвам, че тук ще се повтори.

Хехе, Бачора още не е казал "много ми се иска жена да победи"
Joy

# 193

Хехе, Бачора още не е казал "много ми се иска жена да победи"
Joy

Бачорски е толкова подъл и алчен, че никога няма да се откаже от наградата🤣, дори и 2 лв. да са, но играта му е страхотна.

# 194
Споделям:) някой беше споменал Миро за каст - май не ми се гледа такъв тип игра. Самия той беше обяснил, че и Върколаци играе така. Но като стана дума за ОСГ каст- липсва ми ала Гогов персонаж-веселба да става по синхрони.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 11:26 от koremche

Общи условия

Активация на акаунт