Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 23 252
  • 593
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Дами, днес ми предстои свеж трансфер на 5 дневен ембрион. Поискаха да си пусна прогестерон и резултатите излезнаха, че е повече от 60 Ng/ml. Според вас дали е твърде висок и има ли някаква опаснност да повлияе негативно на имплантацията? Преди пункцията беше 0.84, та не е бил над стойностите, които се искат за трансфера.

# 586
За свеж трансфер са нормални стойности.

# 587
И моят излизаше толкова преди свеж в Надежда. Нямаше успех, но не мисля, че е било заради прогестерона. Пиша, само за да кажа успех всъщност. Simple Smile

# 588
Rouina91,
Моята стойност беше същата преди свежия трансфер миналата седмица. Бил идеален,  така ми казаха лекарката. Скоро ще разберем резултата.
Успех на теб и не се притеснявай излишно!

Дами, днес ми предстои свеж трансфер на 5 дневен ембрион. Поискаха да си пусна прогестерон и резултатите излезнаха, че е повече от 60 Ng/ml. Според вас дали е твърде висок и има ли някаква опаснност да повлияе негативно на имплантацията? Преди пункцията беше 0.84, та не е бил над стойностите, които се искат за трансфера.

# 589
Нещо да не се бъркаш ? За свеж трансфер трябва да е до 2.0 . Моят беше 3,6 и ми го отложиха ,доктора беше категоричен .

quote author=Rouina91 link=topic=1823027.msg50747240#msg50747240 date=1769426641]
[/quote]

# 590
  • Sofia
PattyK, това са стойностите в деня на трансфера. Не преди пункцията. Ако беше 2.0 щеше да е фрапантно ниско ми се струва.

# 591
Да ,извинявай …вървя и чета . Няма горна граница . 30-60 е добре . Минимума е 10 ng/ml. Успех и бъди спокойна Simple Smile

PattyK, това са стойностите в деня на трансфера. Не преди пункцията. Ако беше 2.0 щеше да е фрапантно ниско ми се струва.

# 592
Здравейте, излезе ми кръвния, направен днес на 8ми ден от трансфера, стойността е 130, на 5ти ден от трансфера беше 16.5☺️ Засега нещата вървят добре

# 593
Sunshine.s, това е прекрасно. Все така добре да вървят нещата.

Симона, успешен да е трансфера, ще чакаме с теб ☺️!

Общи условия

Активация на акаунт