Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 23 445
  • 597
  •   5
Отговори
# 585
  • Sofia
Дами, днес ми предстои свеж трансфер на 5 дневен ембрион. Поискаха да си пусна прогестерон и резултатите излезнаха, че е повече от 60 Ng/ml. Според вас дали е твърде висок и има ли някаква опаснност да повлияе негативно на имплантацията? Преди пункцията беше 0.84, та не е бил над стойностите, които се искат за трансфера.

# 586
За свеж трансфер са нормални стойности.

# 587
И моят излизаше толкова преди свеж в Надежда. Нямаше успех, но не мисля, че е било заради прогестерона. Пиша, само за да кажа успех всъщност. Simple Smile

# 588
Rouina91,
Моята стойност беше същата преди свежия трансфер миналата седмица. Бил идеален,  така ми казаха лекарката. Скоро ще разберем резултата.
Успех на теб и не се притеснявай излишно!

Дами, днес ми предстои свеж трансфер на 5 дневен ембрион. Поискаха да си пусна прогестерон и резултатите излезнаха, че е повече от 60 Ng/ml. Според вас дали е твърде висок и има ли някаква опаснност да повлияе негативно на имплантацията? Преди пункцията беше 0.84, та не е бил над стойностите, които се искат за трансфера.

# 589
Нещо да не се бъркаш ? За свеж трансфер трябва да е до 2.0 . Моят беше 3,6 и ми го отложиха ,доктора беше категоричен .

quote author=Rouina91 link=topic=1823027.msg50747240#msg50747240 date=1769426641]
[/quote]

# 590
  • Sofia
PattyK, това са стойностите в деня на трансфера. Не преди пункцията. Ако беше 2.0 щеше да е фрапантно ниско ми се струва.

# 591
Да ,извинявай …вървя и чета . Няма горна граница . 30-60 е добре . Минимума е 10 ng/ml. Успех и бъди спокойна Simple Smile

PattyK, това са стойностите в деня на трансфера. Не преди пункцията. Ако беше 2.0 щеше да е фрапантно ниско ми се струва.

# 592
Здравейте, излезе ми кръвния, направен днес на 8ми ден от трансфера, стойността е 130, на 5ти ден от трансфера беше 16.5☺️ Засега нещата вървят добре

# 593
Sunshine.s, това е прекрасно. Все така добре да вървят нещата.

Симона, успешен да е трансфера, ще чакаме с теб ☺️!

# 594

Ру, за свеж се иска нисък прогестерон до 1.5 ng в деня на тригера, т.е. преди пункцията. Ако ти е бил по-висок се отлага, поради риск от презряване на лигавицата. Първия ми трансфер беше СЕТ и в деня на трансфера лигавицата ми беше 11 мм.
На теб какви ти бяха стойностите на прогестерона преди пункицята и колко ти беше лигавицата в деня на трансфера?
За ден на трансфера се търсят стойности между 10-44 ng, поне при ЗЕТ. Не помня как беше при СЕТ, може би същото. Моя е бил около 30 ng и са ми казвали ,че е много добре, даже висок.
Ако си на инжекционен , примерно Пролутекс, той много вдига стойностите, вагиналния около 20-40

# 595
  • Sofia

Ру, за свеж се иска нисък прогестерон до 1.5 ng в деня на тригера, т.е. преди пункцията. Ако ти е бил по-висок се отлага, поради риск от презряване на лигавицата. Първия ми трансфер беше СЕТ и в деня на трансфера лигавицата ми беше 11 мм.
На теб какви ти бяха стойностите на прогестерона преди пункицята и колко ти беше лигавицата в деня на трансфера?
За ден на трансфера се търсят стойности между 10-44 ng, поне при ЗЕТ. Не помня как беше при СЕТ, може би същото.

В деня на тригера беше ниска стойността 0.84 ng/ml, доста под 1.5. вчера вече 5ти ден - деня на трансфера беше 60 ng/ml. Вчера не ми казаха нищо за дебелината на лигавицата, но по спомен в деня на тригера тя беше 10-11 мм, мисля, че не се увеличава много повече след това, особено след като се почне прогестерона (а може и да говоря глупости, не знам). Последно ми казаха размера в деня на тригера. Не съм на инжекции - слагам само циклогест х2 на ден.

# 596
За лигавицата знам, че искат да е минала 8-9 мм, за да може да се подготви, в деня даже може да е 11-13 мм, а на мен ми е била и 13 мм в деня на овулацията и сега се чудя колко ли е стигнала след това. Не знам, аз това за лигавицата го видях от единствената епикриза, която съм получила за толкова години от Афродита ( Станулов). Никой друг не ми е давал, дори и да съм си искала, то не било наша работа да знаем...ми чудно на кой ли е.
Какъв бластоцист сложиха, от ранните ли?
Стискам палци да се похвалиш след 10 дни Simple Smile

# 597
  • Sofia
За лигавицата знам, че искат да е минала 8-9 мм, за да може да се подготви, в деня даже може да е 11-13 мм, а на мен ми е била и 13 мм в деня на овулацията и сега се чудя колко ли е стигнала след това. Не знам, аз това за лигавицата го видях от единствената епикриза, която съм получила за толкова години от Афродита ( Станулов). Никой друг не ми е давал, дори и да съм си искала, то не било наша работа да знаем...ми чудно на кой ли е.
Какъв бластоцист сложиха, от ранните ли?
Стискам палци да се похвалиш след 10 дни Simple Smile

Не, за жалост от ранните днес се обадиха, че само един е продължил развитието си и то още вчера следобяда са го замразили. Така, че в крайна сметка всичките са ни 5 дневни. До вчера сутринта всичките 10 бяха активни, но те си ми и казаха, че е по-вероятно със забавеното развитие да се блокират, и евентуално макс 1-2 от ранните да догонят. Така, че пак сме доволни. От този цикъл направихме общо 5 ембриончета. Едното върнахме вчера и 4 замразихме. Като качество сякаш не са топ, но пак чета, че не малко успех има и с такива. Имаме 3 броя 4ББ, 1 брой 4АБ замразени и върнахме 4ББ, та масово са ни 4ББ-та Grinning
Теста ми казаха на 12ти ден да го направя и мисля да послушам понеже онзи ден правихме 'лепило', което реално е hcg wash (промивка с hcg) и май може да покаже нереални резултати, ако изследвам по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт