Дългото чакане след трансфер - тема 120

• 25 644
  • 677
  •   2
Отговори
# 660
И аз съм недоволна от акушерката на моя трансфер държа се много непрофесионално и ми се накара че пикочния ми мехур не е достатъчно пълен. В такъв момент такова отношение да стресираш човек не го разбирам

# 661
  • Sofia
Ванче, ако не си доволна , напълно подкрепям смяна на лекаря. Хващаш си дечицата и ги изнасяш на друго място, където си харесаш. Разучи как се случват нещата и стискам палци да стане. За мен също е ненормално да не се промени нещо или да не се назначават изследвания след 2 неуспешни трансфера. То до безкрай можеш да си правиш едно и също и да не сработва. Аз не бях доволна от предишната репродуктивна и я смених. А това с лежането 3 часа грам не го разбирам. Няма никакъв смисъл.

Симона, попринцип датата ми е за 7ми, но ще го пусна на 6ти, понеже имам специфична терапия, която трябва да продължа ако след това се окаже положителен. Вземем лекарствата от болницата, а в събота са до обяд и ме е страх, да не изтървам дози, в случай на положителен резултат, което ме съмнява, ама за всеки случай.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 07:35 от Rouina91

# 662
Ще пробва в същата клиника но, при друга лекарка, много добри отзиви има за нея дано ми назначи други изследвания и различни лекарства.
Rouina91 пожелавам ти успех дано видиш положителен резултат 🍀🍀🍀

# 663
Аз съм 5 ден след ЗЕТ трансфера, но нямам никакви симптоми, лека сънливост, но аз попринцип обичам да си поспивам 😅.

# 664
  • София
Сънливостта е във втори и трети месец. Аз тогава съм спала като упоена денонощно.

# 665
5 ден дори не е настъпила имплантация . Няма как да имате каквито и да е било симптоми

Аз съм 5 ден след ЗЕТ трансфера, но нямам никакви симптоми, лека сънливост, но аз попринцип обичам да си поспивам 😅.

# 666
  • Sofia
5 ден дори не е настъпила имплантация . Няма как да имате каквито и да е било симптоми

Напротив, при 5 дневни ембриони, имплантацията настъпва до 72 часа след трансфера. Особено, ако е достатъчно разгърнат (да речем 4,5). Друг е въпросът, че няма достатъчно hcg, което да се секретира, че да се усети нещо на тоя етап.

# 667
  • София
Но пък от лекарствата при ин витро може да има всякакви симптоми, без да имат общо с бременността.

# 668
Тъкмо и аз това щях да кажа, че на ден 5 на 6 дневен ембрион ЧХГ беше 12 и от този ден горе долу започна да ми е зле целодневно ..

# 669
Здравейте, тези от вас, които са на фрасипарин/клексан - кога пуснахте първите изследвания за коагулация

# 670
Беше ми казано на 4 седмици да пускам .Така и правих
Здравейте, тези от вас, които са на фрасипарин/клексан - кога пуснахте първите изследвания за коагулация

# 671
Да, знам че се следи на 3-4 седмици, въпроса ми е за първи път кога пуснахте, колко време след положителен тест примерно или след пулс?

[/b][/b]
Беше ми казано на 4 седмици да пускам .Така и правих

# 672
  • София
Нямате ли консултация с хематолог? Може да разгледате тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1785790.720 Мисля, че ще намерите информация по темата. По спомен на последните страници точно това се дискутираше. Simple Smile

# 673
Все още не съм имала консултация с хематолог. Благодаря, ще погледна темата

# 674
Моят съвет от личен опит е да не се доверявате за подобни терапии на АГ ! Това не им е в специалността . Аз слушах за вливки ,за инжекции ,за тсх …. И се оказа ,че яко ми е объркано всичко . За тези инжекции ,задължително хематолог

Все още не съм имала консултация с хематолог. Благодаря, ще погледна темата

Общи условия

Активация на акаунт