Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 45 417
  • 654
  •   3
Отговори
# 495
Здравейте. Тези дни ми се счупи електрическата ми четка за зъби Oral B след над 6 години ползване. И сега съм се насочил към ултразвукова четка за зъби и не ми се дават кой знае колко много за марка, но все пак се притеснявам да взема някоя не толкова известна такава и се надявам да ми кажете мнение за тези ултразвукови четки за зъби на марката на DM. Тази четка гледам и ще се радвам да споделите лични наблюдения

# 496
  • Сливен
Препоръчвам oclean за четка.Не са от ДМ.

# 497
Дано не махнат she от ДМ. Любимият ми молив за устни е на тази марка, ще взема да се позовава, ако е така.

# 498
  • София
Аз днес побързах да си взема на s-he оранжевата спирала, още една от същата серия за обем и този лак за нокти с блестящи частици, стар любимец. Все пак се надявам да запазят марката в ДМ. От лаковете им имам страхотни попадения.

# 499
И аз днес видях, че бяха махнали почти всичко от щанда на She и касиерката ги маркираше с някаква машинка, предполагам заради намаленията.

# 500
Аз взех оранжевата спирала и тази

Този лак

И този

# 501
  • оттам, откъдето започва България
Да трият.
При мен приложението на ДМ не се отваря.

Някой има ли същия проблем?

# 502
  • София
Излиза ми същия надпис, че трафика е натоварен, но приложението си зарежда нормално. Затворих съобщението и всички опции в приложението си работят. Виждат се продуктите, талоните, началната страница е нормална. Нещата в количката си стоят. Всичко си е ОК.

# 503
  • пустинята Гоби
На ДМ ултразвуковите четки за хубави - недостатък е че им пада по-бързо батерията. Ако не ви дразни, че трябва да в зареждате по-често, вземете си четката, не отстъпва на Филипс.

# 504
За първи път ще правя онлайн поръчка, напълних кошницата и активирах купон за 15 процента на цялата поръчка, но най- отдолу не се отразява намалението, не трябваше ли веднага да се види или чак когато отида на плащане?

# 505
Рестартирайте приложението или излезте и влезте пак в профила там.Понякога забива.

# 506
Вижда се когато отидеш на плащане.
То така или иначе е с карта, няма вариант да се плати без да видиш сумата.

# 507
  • София
Да, и при мен беше така с една поръчка, отстъпката не се виждаше в кошницата. Но после се отрази при крайната сума преди самото плащане. Няма как да не се отрази ако талона е активиран и отговаря на изискванията (примерно ако има изискване за поръчка над определена сума).

# 508
На ДМ ултразвуковите четки за хубави - недостатък е че им пада по-бързо батерията. Ако не ви дразни, че трябва да в зареждате по-често, вземете си четката, не отстъпва на Филипс.
Поръчах си oclean ултразвукова четка, както предложи колежката. Разгледах ги и си харесах. Благодаря все пак за отговора!

# 509
А на мен не ми се отразяваха и преди плащане, та затова знам , че
някой път трябва да се излезе от акаунта и пак да се влезе.

Общи условия

Активация на акаунт