Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 45 003
  • 652
  •   1
Отговори
# 480
С новите бои и препарати не е необходимо да са минали ден или два, може и същият ден да е мита косата и резултата ще е даже по-добър.. Това с изчакване да минат няколко дена е отживелица..
Моята коса я боядисвам ден след измиване.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 19:47 от SHE_IS

# 481
С новите бои и препарати не е необходимо да са минали ден или два, може и същият ден да е мита косата и резултата ще е даже по-добър.. Това с изчакване да минат няколко дена е отживелица..
Моята коса я боядисвам ден след измиване.
Скрит текст:
Красива права дълга коса и красив цвят. Честита причесса.
Как ми се иска да имам такава коса и да ми подхожда русо. Моята коса е чуплива и обемна, и всеки косъм има своя характер.

# 482
Аз не искам права коса. Искам къдрава.

# 483
Дълбоко почустващият шампоан се ползва на последното миене преди боя.За да махне наслагвания по косъма от козметика.Хубаво е няколко измивания преди боядисване да са с протеинови шампоани, а след боя хидратиращи и такива за боядисана коса.
С протеина ѝ даваш сила, а с хидратацията връщаш живота в нея след химикалите.

# 484
Изпробвах трите продукта и обещах да дам мнение.

ФДТ на Алверде в бутилката не е моят продукт. Много покривен, тежък, а и цвят не съм уцелила. Много е светъл, трудно се разнася и направо го свалих от лицето си. Не знам ако го смеся с нещо дали няма да успея да го ползвам.
ВВ кремчето е много лека консистенция, приятно, но изобщо не е покривно. В сравнение с други, които съм ползвала е все едно слагам обикновен крем без никаква покривност.
ФДТ в тубичка е добре, хареса ми и като цвят и като консистенция, но не е много покривен и той. По-скоро като ВВ или СС кремче.
Спиралата е супер за 2,99. Ще взема още някоя бройка, ако са все още на тази цена.
Дано да съм била полезна на някого.

# 485
Пробвайте да смесите ФДТ в стъклената бутилка с ВВ крема.
Аз постигам най - добри резултати като смесвам два продукта. Така напасвам и и консистенция и цвят.

# 486
Да, така ще направя. Имам още един, който не ми допадна и го смесвах със слънцезащита. Ставаше добре.

# 487
В момента 8 спирали на S-he са на разпродажба в аутлета, на 2.49 лв. По магазините са малко бройки, 4 вида ги има и за онлайн поръчка.

# 488
Много неща има на S-he в аутлет.

# 489
Вчера касиерката от Дм на касата сподели, че ще махат изцяло марката She от магазините им и няма да я има повече.

# 490
  • София
Вчера касиерката от Дм на касата сподели, че ще махат изцяло марката She от магазините им и няма да я има повече.
Да не би затова да ги пускат в аутлета на разпродажба повечето продукти.
Ще побързам да си взема похвалената от вас оранжева спирала, докато не са ги махнали.

# 491
Да, тя спомена, че почти всичко е намалено, защото ще махат изцяло дисплея им и марката няма да се предлага повече.

# 492
  • София
Много жалко! Червилата им са превъзходни.

# 493
Всичко е намалено.
В момента слагаха новите етикети. С две спирали по 2.49 и с 2 лака си тръгнах. Червила имам много.

# 494
И аз знам, че трябва да минат 2-3 дни от последното миене на косата, преди да се боядиса.
Перфектно, моята коса е мазна и въпреки това за такъв период боята няма проблем да хване.
Моята коса пък е суха и, честно казано, като минат поне 5-7 дни, най-много си я харесвам.😅 Супер си хващаше боята, когато се боядисвах преди години (русо). Аз обаче не използвам често стилизоращи продукти върху косата си (от лак за коса специално започва да ме сърби скалпът и трябва да я измия макс на следващия ден).
Не намирам логика да махат марката She, мисля, че от началото си я имаше в ДМ...🤨 Не мисля и, че не се продават добре продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт