Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 874
  • 652
  •   3
Отговори
# 540
Лосиона за тяло на Vaseline с какао хубав ли е?

Заредила съм се с 3, но не съм го пробвала още.
На Avon ми е любим крема с какао, надявам се и този да ми хареса.

# 541
  • София
От новите талони може би само на Миша ще си взема. Обаче, сякаш имаше подаръчен комплект със слънцезащита, или бъркам?

# 542
  • София
И моите спирали на S-he бяха като на снимката - с бар код и тиксо. Надявам се да не са отваряни и да не са изсъхнали. Още не съм ги пробвала, дано са ОК като качество.
Лосиона за тяло на Vaseline с какао хубав ли е?
На мен вече ми стана любим. Бързо попива, не лепне, има лек деликатен аромат. Като хидратация също съм доволна, нямам сухи участъци. Дори и на ръцете само съм слагала и бързо попива и не мазнее. Много ми е комфортен. Аз го поръчах онлайн от сайт за паралелен внос на стоки, голяма опаковка 600мл с помпа и ми е много удобен за ползване.

# 543
  • Deutschland
Аз имам на Бетина Барти с какао и ухае разкошно.
В немското приложение на ДМ, купоните вече могат да се деактивират. Преди нямаше такава опция.

# 544
Тези на Бетина Барти наистина ухаят страхотно и аромата им се задържа по кожата, както и на Вики Бутик.

# 545
  • Deutschland
Да, само че Вики бутик май нямат лосион без бляскави частици.

# 546
Да, всички които съм купувала са с блясък, аз не харесвам по принцип, но като аромат и хидратация са хубави.

# 547
  • София
Тези на Бетина Барти наистина ухаят страхотно и аромата им се задържа по кожата, както и на Вики Бутик.
Откъде ги купувате 2те марки? Имам предвид от физ. магазин, не онлайн с 5-6лв доставка? Поне в dm не помня да съм виждала? Rolling Eyes

# 548
  • София
Бетина Барти съм купувала от кварталната аптека Софармаси. Ползвала съм този с ванилия, хубав беше, попива и аромата се задържа дълго време. https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030005954
А Вики Бутик съм ги срещала само онлайн.

# 549
Вики Бутик купувам от провинцията, ако сте от София кога да ви кажа една малка аптека на ул. Одрин където са налични. Бетина Барти съм купувала последно от едно магазинче на Женския пазар, беше отдавна, не знам дали още ги предлагат.

# 550
  • Deutschland
Бетина Барти не купувам от България, но в някакъв сайт Ерика козметикс видях, че имат лосиона с мускус от серията, която ползвам аз. В нея са мускус, какао и кокос. В разни български сайтове има и лосион с шоколад.
Вики бутик и аз съм купувала в провинцията.

# 551
Малко извън темата, но в Ремедиум има голям избор на Бетина Барти:

https://remedium.bg/bettina-barty-599/b

# 552
И аз не съм особено впечатлена от ароматите на Vaseline. Много изкуствен мирис, сякаш има нещо нередно

# 553
На Вазелин ползвам само белия, без аромат, но него го махнаха от асортимента в ДМ.
За много суха кожа е добър.

# 554
  • София
Май и друг път съм го казвала, но преди време станах свидетелка в Мола на Стамболийски на следната ситуация. Една госпожица пожела служителката на касата да й отвори две спирали. Бяха в нещо като пластмасови кутийки, които се отключваха по някакъв начин, извинете за невежеството, но не използвам от години спирали. Та служителката й отвори и двете спирали..

Аз съм била свидетелна абслолютно същото, но не в МОЛ, а в друг магазин. Очевидно това им е  практика.

Общи условия

Активация на акаунт