Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 840
  • 652
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Ами то хубаво да ги отварят, но после да ги сложат за мостри. Лично аз не бих дала пари за скъпа спирала (10-20лв и нагоре), ако поне не мога да видя четката дали е силиконова, или с влакна, тъкна, или по-тумбеста, особено пък, ако е извита - изобщо не мога да ги ползвам такива!

# 556
За това трябва да имат тестери или мостри на четките.
Надявам се тази, на която са й отворили спиралите, после да си ги е купила.

# 557
Върти ми се, че четките са изложени на някой щандове. Иначе в интернет според мен може да се провери. Има клипчета, ревюта, снимки. За продукт, който изсъхва не е редно да се отваря.

# 558
Да похваля една смес за брауни на Бетър, която тук я препоръчахте. Много лесна и бърза. И вкусна. И добавих шоколад 😂

# 559
Браунито на Бетър в червения пакет наистина е много хубаво. Джинджифиловото не ни допадна особено, но все пак се изяде.

# 560
Да, в червения пакет. Не знаех, че има друго, но няма и да го взимам. Не харесвам джинджифил.

# 561
Аз харесвам повече новото Протеиново брауни на Бетър. Понеже е с еритритол и фурми, не е сладко като това в червената опаковка, но не знам дали го има в ДМ.
Даже точно днес го правих.
Сложих и шепа нарязани орехи

# 562
Ще го пробвам и него. Макар, че протеиновите сладкиши някак си ми тежат. Не мога да си хапна в доволно количество 😂

# 563
Да, тази протеиновата смес веднъж я залях с шоколад и доста се озорихме с яденето. Така че по-добре без заливка.

# 564
Сега разбирам, че в ДМ има готов Брауни микс 😱. Утре задължително ще взема 😀.

# 565
Аз пък вчера взех от готовата смес на Better за сладки с шоколадови капки.Събота и неделя ще я пробвам.Иначе от браунито съм вземала често.Добавяла съм и вишни .Също става вкусно.

# 566
На Бетър са страхотни смесите.
Миналата година бях взела джинджифиловата от ДМ от физически магазин преоценена на 50% заради срока, някъде 3 лева беше. Уникална.
 Сега съм си поръчала всички видове - червената, джинджифиловата и протеиновата от черния петък на био магазин Зелен, че и там бяха доста намалени.

# 567
Аз реших, че са ми пълни шкафовете и ще пропусна Зелен. Сега малко съжалявам. В началото като стартираха им сравнявах цените с други сайтове и идваха малко завишени. Дано са ги оправили. Аз като си нароча някой сайт, че е скъп и после трудно ми влиза в любими.

# 568
Аз харесвам повече новото Протеиново брауни на Бетър. Понеже е с еритритол и фурми, не е сладко като това в червената опаковка, но не знам дали го има в ДМ.
Даже точно днес го правих.
Сложих и шепа нарязани орехи

Гледам, че развасовката е 400 грама, на един път ли се готви? Пише, че се добавя ядково мляко и мазнина, но дали сте пробвали без мазнина?

# 569
Аз разтапям масло, Може да стане и без мазнина, но не мога да съм сигурна за резултата... ще трябва да се добави 50г нещо течно вместо него, защото ще е доста гъсто

Общи условия

Активация на акаунт