Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 53 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Не деля сашета. Те са дозирани за директен прием.
Те са дозирани, но има разлика между препоръчителната доза в различните държави, затова попитах как процедирате.

# 91
Оnirique, благодаря! А как по-точно дозираш и нанасяш от желето например на вързана на опашка коса? Има ли някакъв трик? Косата стои ли после твърда, мазна, лъщяща? Търся по-незабележим ефект. Малко блясък е ок, но не косата да стои като мокра или мазна.🤔

# 92
  • Бургас
Някой беше показал вакса за коса ор ДМ (заместител на розовия стик, който все го няма😅). Може ли пак да покажете снимката?
  Долче, аз бях показала това, но не съм го пробвала и нямам впечатления Blush

# 93
Брада, дали е налично във физическите магазини? Ти онлайн ли го купи?

# 94
  • Пловдив
Момичета, препоръчате нещо ефикасно за косопад 😔
Няма лято, зима. Уж и изследванията ми са в норма😔
Вдигнала съм вече ръце, нищо не ми помага 😔

# 95
Рициново и бадемово масло  помагат при косопад.
Провери зъбите. При гранулом също е възможно да се засили косопадът.

# 96
В моя случай помогна радикална подстрижка. Пак си пада, ама не са тия фъндъци, които бяха преди това.

# 97
  • Бургас
Брада, дали е налично във физическите магазини? Ти онлайн ли го купи?
  Не съм го купила, имам още от розовия стик аз. Мернах го при новите продукти в страницата им просто. Според сайта го има във всички бургаски филиали, така че би трябвало да присъства и в другите им магазини.

# 98
Аз днес това си напазарувах, да държа петнистата хиена на челото под контрол Joy
Ще видим дали работят.

# 99
Шампоан До Ри лилава опаковка за косопад. Този с чесъна на същата марка.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 22:34 от lelya

# 100
dolce miele,
Аз най-често с четка като за спирала приглаждам косата с желето, ММ бърка директно с пръстите вътре, ама той няма нокти. 😃 По принцип ми харесва този продукт повече от тези тип вакса, именно защото косата ми не стои мазна, все едно съм се минала с бучката масло. Мен лично от ваксите ме и сърби, от това не. Естествено, ако се прекали, косата става на клечки и стои като мокра, като се ползва в нормални количества е екстра.

# 101
Аз похвалих розовия стик, после като казахте за желето, взех и него. Желето повече ми допада - ако сложиш малко (например да пригладиш стърчащи косми при опашка), не личи, косата не стои утежнена. Стикът омазнява или поне аз не съм се научила да го дозирам.
От желето грабвам съвсем малко с пръст, размазвам/разтърквам на двете ръце и тогава с пръсти леко приглаждам косата. Но на мен ми трябва за някакви косъмчета само. Държи си доста време.

# 102
  • Пловдив
В моя случай помогна радикална подстрижка. Пак си пада, ама не са тия фъндъци, които бяха преди това.
Оооо, няма да ми даде съце да се подстрижа драстично😔
Много държа на косата и само за нея давам много пари за шампоани и кристали и др. Не я изправям, не я навивам с маша, не я тормозя, но е каносвам и въпреки това пада, ама много 😔
Слагам розмарин също в шампоана.
Благодаря за съвета за зъбите. Там вече имам проблем, но нз че има връзка с косата 😔
Благодаря Дидичка! 🌺

# 103
  • Sofia
Нещо съм изтървала , но може ли отново "съвета за зъбите"....

# 104
  • Пловдив
Днес си купих калциум на Mivolis 600 по ваша препоръка. Имах купон от 20% и можех и други неща да си взема, като витамин С, Омега 3, бонбонките за гърло обаче нямах време да разгледам.  Този купон бил само за една покупка за един път.

Общи условия

Активация на акаунт