Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 46 259
  • 669
  •   3
Отговори
# 420
За мен пък този на Сано е без аналог, най-добрия препарат, който съм ползвала.

# 421
Язък! Талоните са само за подаръчни комплекти.

# 422
  • оттам, откъдето започва България
Да, очаквах общ талон на марката. Явно не сме чели с разбиране. Blush

# 423
  • Варна
Аз съм супер доволна точно от показаното веро на Феъри .Много концентрирано, много пяна,измива идеално,шишето е супер удобно.Ползвала съм 2-3 вида от него .
Лайфът ми е безинтересен.Всичко е супер (в календарите) ааа-ууууу !Никаква информация.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 20:24 от gali-presi

# 424
Имате ли впечатления от тези чайчета?
Имат ли ефект?

# 425
  • Mostly in my mind
Аз съм доволна от верото на Фрош.

# 426
  • София

Много съм доволна от този и шишето ми е удобно.

Как се действа с тази капачка, трябва ли да се отваря преди всяко ползване? Аз имам голямо шише с помпа от някакъв италиански препарат и просто пресипвам в него, обикновено Феъри с нар, което мие като змей.

# 427
Имате ли впечатления от тези чайчета?
Имат ли ефект?
Аз пия чая с мелатонин всяка вечер и ми действа много добре. Откакто го пия редовно, заспивам по-лесно и по-бързо.

# 428
И на мен не са ми интересни купоните. Затова се чудех защо сте така ентусиазирани.😁 Предпочитах на тяхна марка да е, харесала съм си разни неща...
Аз си пресипвам верото в опаковка от изразходен течен сапун, много е удобно.😃
Дали по същия начин мога да пресипя в опаковка от течен сапун с помпа и един балсам, който е в ужасна опаковка и едвам вадя нужното ми количество всеки път? Имам предвид, че балсамът е с малко по-гъста консистенция от шампоан или течен сапун и затова се чудя. Някой да е пробвал (вариант 2 е да разредя малко с вода балсама?

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 23:39 от dolce miele

# 429
Този лайф направо ме държа на ръба на стола… от скука. Ако беше станал още по-вълнуващ, трябваше да си пусна аларма да не заспя. Никога не съм подозирала, че представянето може да бъде толкова… монотонно вдъхновяващо. Водещата явно беше решила да вдигне летвата… но май я е оставила на пода. Такова ‘вдъхновяващо’ водене не бях виждала— идеално, ако човек иска да си провери колко е издръжлив на скука.

# 430
  • Варна
Льоня ,не се отваря, точно това му е удобното.Отдолу има гумирана дюзичка и излиза веро, само когато стискаме бутилката Hands Plus1
dolce miele, трябва да стане.В такава опаковка с помпичка има балсами без изплакване (на Balea,а и на други марки),има и лосиони за ръце и т.н

# 431
  • София
Льоня ,отдолу има гумирана дюзичка и излиза веро, само когато стискаме бутилката
А, браво! Следващият път ще го пробвам, благодаря!

# 432
И аз се чудех какво се превъзнасяхте по талоните, а то какво било 😃 Аз се включих в лайфа за томболата с награди. Иска ми се да пробвам календара на Балеа, ама не ми се дават пари за него 😂😂😂

# 433
Може и да го спечелиш, тая година ти е късметлийска откъм календари Laughing

На мен ми трябва талон за собствени марки, че да направя ония 50 лв. сметка. Иначе трудно Joy

# 434
😂😂😂
И в тази томбола бих участвала, но и аз искам талон за собствени марки. Иначе не ми се харчи без талон.

Общи условия

Активация на акаунт