Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 45 014
  • 652
  •   2
Отговори
# 510
  • оттам, откъдето започва България
Време е за Giving Friday - пазарувайте с кауза в dm! 💞
Giving Friday 2025
Пазарувайте в dm на 28.11.2025 г., а ние ще дарим 5% от дневния оборот на сдружение SOS Детски селища България в подкрепа на Звено „Майка и бебе“ в Габрово.

#GIVINGISTHENEWBLACK 2025
За поредна година dm България ще превърне традиционния Черен петък в ден на споделяне и доброта – Giving Friday. Благодарение на Вашата съпричастност и направени покупки {ЗАЕДНО} ще направим от този ден за пазаруване акт на благотворителност.   

Скрит текст:
На 28.11.2025 г. Ви каним да се присъедините към мисията ни –  ще дарим 5% от дневния оборот на всички физически dm магазини, както и от поръчките, направени онлайн и през Моят dm-App, на SOS Детски селища България в помощ на Звено „Майка и бебе” в Габрово. Звеното оказва подкрепа на млади майки и бременни жени, изправени пред риск да изоставят децата си.

От къде идва Черният петък? 
Черният петък произлиза от Съединените щати, където денят след Деня на благодарността се свързва с масови разпродажби и началото на коледния шопинг сезон. Традиционно в този ден магазините отчитат големи печалби - т.нар. черни цифри в оборота, откъдето идва и наименованието Черен петък или Black Friday. 

Дарител вместо „ловец на отстъпки“
Докато на този конкретен ден хората по целия свят се втурват да преследват отстъпки и да правят покупки, ние се стремим да напомним, че истинската стойност не се измерва в проценти, а в жестове. Giving Friday е нашият отговор на консуматорския дух на Черния петък – ден, в който пазаруването се превръща в кауза, а всеки клиент става част от по-голямо добро.

Заедно да направим добро – коя е нашата кауза?
И тази година със събраните на 28.11.2025 г. средства ще бъде подкрепена дейността на сдружение SOS Детски селища България в полза на Звено „Майка и бебе“ в Габрово.

Благодарение на Вас, нашите клиенти, през годините Giving Friday се превърна в традиция, която носи надежда. От 2020 г. dm България дарява събраните по време на Giving Friday средства на SOS Детски селища България, като те вече надхвърлят 100 000 лева. Миналата година кампанията събра 35 000 лева.

Ето защо и тази година Ви каним да пазарувате с кауза и да напълните кошницата не просто с продукти, а със смисъл. 

За SOS Детски селища България
Сдружение SOS Детски селища България е първата гражданска правозащитна организация в страната, която предоставя директна грижа за деца в риск.

В продължение на 35 години сдружението осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на деца, лишени от родителска грижа и деца в риск да загубят закрилата на своите родители. Организацията предлага семеен тип грижа и подкрепа на семейството и активно се застъпва за правата на децата и младежите.

За Звено „Майка и бебе”
SOS звено „Майка и бебе” предоставя временно настаняване до 6 месеца на бременни жени и майки в риск да изоставят децата си, насърчава родителската привързаност, подпомага младите майки чрез социално, психологическо и юридическо консултиране и подкрепа. Обща цел на програмата е да предотврати изоставянето и настаняването в институция на децата от 0 до 3 години и да ги предпази от ситуации, застрашаващи сигурността, здравето и развитието им до шест месеца.

# 511
От ДМ заредих порядъчно в събота и наистина нищо не ми трябва, но да видим все пак какви ще са новите купони в четвъртък.

# 512
И при мен много зависи от следващите купони.

По повод s-he:

# 513
Аз да ви кажа, не знам някой мой познат да си ги е взимал. Тук от темата говорите за някаква спирала, но само от вас чувам отзиви. Явно марката не се купува и регистрира повече загуби, от колкото печалба. Няма друго обяснение за спирането й.

# 514
Някой ползвал ли е това? Доволен ли е? Дали ще стане и за изравняване?

# 515
Аз да ви кажа, не знам някой мой познат да си ги е взимал. Тук от темата говорите за някаква спирала, но само от вас чувам отзиви. Явно марката не се купува и регистрира повече загуби, от колкото печалба. Няма друго обяснение за спирането й.
Аз си бях купувала едно червило от тях. Не е лошо, но все пак трябва човек и да се сеща да си го сложи...

# 516
  • София
Аз пък точно от червилото им не съм доволна, може и аз да не съм уцелила. Като цяло нямам много продукти на марката, преди няколко месеца си го купих, защото исках определен нюд цвят. Едно, че не уцелих цвета, хем гледах тестерите в магазина (ама едно е да мацнеш на ръката, друго като си го сложиш на устните), ама това си е мой проблем, но много бързо се счупи самото червило (не гилзата). Явно, защото е по-меко като консистенция; и замина в коша. Иначе, да, хем беше плътничко, хем стоеше и като балсам.

Спиралите доста отдавна ги бяха намалили при нас, обаче бяха някакви единични бройки, изглеждаха ми като на отваряни и си избрах тогава само една. Вчера си пуснах онлайн поръчка и им се чудих пак, но я изтрих от кошницата, такива намалени гледам да си ги видя на живо в магазина.

# 517
Последните ми находки на S-he😊
Всичко на марката е значително намалено, почти за без пари...

# 518
Вчера и аз купих още една спирала и един лак. Доста обрано беше вече. Специално за спиралите.

# 519
От дъ мол на S-he взех запечатана с тиксо спирала, но бяха само 3- едната уж тестер- отваряна. Четката беше потрес. Платих си я, но на касата помолих за макетно ножче и още докато минаваше плащането я отворих....беше по- зле от тестерната. Върнах я веднага. Не ми e за 2,50лв., но ме хвана яд, че не проверяват нищо...ми като е в този вид- бракувай й хвърляй. A магазина е чистак нов, преместиха го и е по- голям, зареден. И касите пак са 2 на незнам колко по- голяма площ. Опашката на другата каса стана сигурно 20 човека, докато мен ме обслужват със сторното...Молив за очи взех, но и той май е мой набор Simple Smile Лак съм купувала, не помня да е уау като качество, но сега заразена от вас си купих още един.

# 520
  • София
При нас спиралите и лаковете бяха почти обрани още първите два дни. Но пък имаше останали много червила, глосове, моливи за вежди, очи, устни. От единичните сенки имаше също от всички видове. От малките палитри също.
Хубава дрогерийна марка, качеството е ОК за тези цени. Жалко, че я махат.

# 521
ДМ щели да работят с марката S-he до края на февруари и затова разпродавали всичко.

# 522
  • София
От дъ мол на S-he взех запечатана с тиксо спирала, но бяха само 3- едната уж тестер- отваряна. Четката беше потрес. Платих си я, но на касата помолих за макетно ножче и още докато минаваше плащането я отворих....беше по- зле от тестерната. Върнах я веднага. Не ми e за 2,50лв., но ме хвана яд, че не проверяват нищо...ми като е в този вид- бракувай й хвърляй. A магазина е чистак нов, преместиха го и е по- голям, зареден. И касите пак са 2 на незнам колко по- голяма площ. Опашката на другата каса стана сигурно 20 човека, докато мен ме обслужват със сторното...Молив за очи взех, но и той май е мой набор Simple Smile Лак съм купувала, не помня да е уау като качество, но сега заразена от вас си купих още един.
Изключително дразнещо! Ясно ми е, че и на тях им е писнало сигурно от досадни клиенти, които отварят и мацат, ама да "запечатат" отворено нещо е меко казано кофти, някой служител се е направил на хитър, според мен. Или да ги бракуват такива, или да ги оставят за мостри.

# 523
  • При децата ми
Препоръчайте ми хубав слънцезащитен крем за суха кожа? Ако е и с anti age съставки още по-добре! Имам подарък ваучер за рождения си ден и имам нужда от слънцезащита. Кожата ми е нормална към суха, 45+ г.

# 524
Препоръчайте ми хубав слънцезащитен крем за суха кожа? Ако е и с anti age съставки още по-добре! Имам подарък ваучер за рождения си ден и имам нужда от слънцезащита. Кожата ми е нормална към суха, 45+ г.
Погледнете корейските марки,които се предлагат там.Те обикновено са с анти ейдж добавки.А и са подходящи за сухи и по-чувствителни кожи.

Общи условия

Активация на акаунт