Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 981
  • 652
  •   2
Отговори
# 525
Имаше една само и я взех. В ДМ на Стамболийски има розова, лилава и синя спирала

# 526
Аз съм доволна от слънцезащитата на Нивеа, против бръчки. За моята кожа, която предвид възрастта премина към суха, е ОК.

# 527
  • София
Препоръчайте ми хубав слънцезащитен крем за суха кожа? Ако е и с anti age съставки още по-добре! Имам подарък ваучер за рождения си ден и имам нужда от слънцезащита. Кожата ми е нормална към суха, 45+ г.
Много съм доволна от този Слънцезащитен крем Madagascar Centella На 50+ съм и с много чувствителна кожа. Този ми е идеален.
ПП Другият Дневен крем за лице Madagascar Centella с SPF 30, 50 m също е хубав, но е по-нисък фактор.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 17:43 от vanian

# 528
Преди и аз се дразнех на запечатаните с тиксо шишенца, но се улових онзи ден , че избрах такава, която е залепена .

# 529
Залепените най-вероятно са отваряни.

Има нови талони. Може би ще ползвам само тоя на Нивеа. Другите не представляват интерес за мен.

# 530
  • София
И аз ще се запася с дезодоранти Нивеа. Харесвам ги, особено цветните, а и се усеща свежест цял ден.

# 531
  • София
За мен лаковете на S-he са най-некачествените на пазара. Не бих ги ползвала дори да ми ги подарят.

# 532
Възможно е да са отваряни. Моята оранжева спирала беше с тиксо. Ами никак не съм очарована, имам чувството, че е изсъхнала.
На Вазелин скоро в Кауфланд имаше купон за 20%, купих си от там лосиони за тяло.
Нивеа дезодоранти също лятото купих доста, имаше един вид по 3 и нещо.

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 14:14 от DeVa®

# 533
  • оттам, откъдето започва България
Моите и двете бяха запечатани така:
Скрит текст:

Не съм ги отваряла още, защото си ползвам първата.

# 534
Не, такава нямам. Три съм купила, все с тиксо.

# 535
Май и друг път съм го казвала, но преди време станах свидетелка в Мола на Стамболийски на следната ситуация. Една госпожица пожела служителката на касата да й отвори две спирали. Бяха в нещо като пластмасови кутийки, които се отключваха по някакъв начин, извинете за невежеството, но не използвам от години спирали. Та служителката й отвори и двете спирали..

# 536
Моите и двете бяха запечатани така:
Скрит текст:

Не съм ги отваряла още, защото си ползвам първата.

Така не би трябвало да е отваряна. Обаче се отлепва този баркод и е възможно да я отвори някой.

Сещам се за тези пластмасови кутийки. И в Лили съм виждала такива. Просто като една спирала се отвори и после лесно изсъхва. С друг вид грим не е точно така, макар че и друго да е, не ми е приятно да го е отварял някой.

# 537
Лосиона за тяло на Vaseline с какао хубав ли е?

# 538
На мен не ми харесва, мирише ми на нещо химическо.

# 539
  • Пловдив
На мен ми е любим и вероятно ще ползвам талона пак за него.
Дезодоранти също ще взема.

Общи условия

Активация на акаунт