Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 31

• 44 840
  • 652
  •   2
Отговори
# 570
Без мазнина брауни няма да стане.
Аз съм слагала краве, какаово, кокосово. Мляко съм слагала краве, козе, бадемово.
Получава се с всичко, но то браунито си е “мазничко” по принцип.

# 571
Още един глас за браунито. Чудесен вариант е за пости- слагам някакъв вид растително "мляко" и мазнина- олио, разтопено кокосово или смес от двете. Чудесно е, а и е с кокосова захар. Протеиновите не ми допадат или пък тези с подсладители. Абе рошава гарга да е...обичам сладичко и често се случва уж здравословните заместители да не ме удовлетворят и накрая се нахвърлям на вредното.
Напоследък съм в застой с пазаруването- иска ми се да поизхабя някоя и друга тубичка 😁

# 572
  • Пазарджик
Аз пък вчера взех от готовата смес на Better за сладки с шоколадови капки.Събота и неделя ще я пробвам.Иначе от браунито съм вземала често.Добавяла съм и вишни .Също става вкусно.
Днес ги пробвахме с дъщеря ми.Станаха много вкусни,а и лесно се приготвят щом се справи сама с направата им.

# 573
  • Бургас
За тези ли става въпрос?

# 574
Аз стигнах най-накрая до щанда на She.😅 Взех си от малките лакове един, който беше показала и Дева. Друго нищо не ми грабна окото от лаковете (аз си имам доста). Взех някакъв фдт в леко покритие за 1,99 лв, доста моливи за очи - различни видове единични, двойни, за опушен грим, както и доста от единичните им сенки. Малко за подарък, че дъщерята е рожденичка😀, други за мен - не можах да устоя на светлите цветове, както и на едно много приятно кафяво, което стои много изчистено и приятно и е 1:1 с едни кафяви сенки на Constance Caroll, които имах преди години и отдавна им търся заместител.🙂
А мога ли да върна продукти (неизползвани, разбира се) в ДМ, ако просто съм решила така? В смисъл, НЕ използвани продукти, от които не съм доволна, а нови продукти, които искам да върна, защото съм размислила или пък цветът вкъщи не ми е харесал?🤔 На изкуствената им светлина понякога съвсем различно ми изглеждат някои цветове...Още са прибрани нещата в чантичка и не съм ги разгледала по-подробно, но вече започнах да се замислям дали и утре на дневна светлина цветовете ще ми се сторят същите.😂😂

# 575
До 45 дни с касова бележка само във филиала, от който са купени.
Ако нещо се правят на интересни, им напомняш, че и на бележката така пише.

# 576
  • София
И на сайта също има подробна информация за връщане на стока, закупена както във физически магазин, така и онлайн.
Скрит текст:
Гаранция за връщане или замянa 
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. dm си запазва правото да не извърши замяна на стока и/или връщане на пари при съмнение за злоупотреба. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка. Ако искате да върнете стока, която сте закупили от онлайн магазина на dm, в тази статията ще получите информация как може да го направите.

# 577
Мерси! По-късно ще разгледам покупките да видя дали и вкъщи ми допадат.😅

# 578
За тези ли става въпрос?

Да, това е браунито.

# 579
И аз днес си купих от любимите моливи за устни на She. Имаше само 2 броя, а се бях засилила да купя поне 4-5. Това е продуктът, който ще ми липсва от марката.

# 580
Дъщеря ми днес е рожденичка. Остана много доволна от гримовете на She, които и' взех.😃

# 581
Дами, купона за РД може ли да се съчетае с други купони?

# 582
Съчетава се с купони за група продукти.
Не може да се комбинира с други талони за цялата сметка.

# 583
Аз взех оранжевата спирала и тази

Този лак

Тази спирала я отворих вчера и се оказа изсъхнала!🙄 Ще я връщам...Освен това четката и' изглежда деформирана, сплъстена от засъхналия по нея продукт. Жалко.😐
Този лак си го взех и аз, още не съм го пробвала.

# 584
Чакам календара на ДМ за всеки ден, но още го няма. Дано да има такъв и тази година.

Общи условия

Активация на акаунт