Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...50

• 67 703
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Веднъж баба Яга хванала един млад и красив момък и му казала:
-Ще ти задам една гатанка. Ако отговориш правилно, ще ти се отдам. Ако сгрешиш, ще те изям.
Момъкът си помислил: "По-добре да ме изяде!"
Баба Яга продължила:
-Зеленичко, живее в блатото, скача, започва с "ж" и свършва с "а". Що е то?
-Скакалец, - отговорил момъкът.
-Ах, ти, палавник такъв! - викнала баба Яга. - Позна!

# 586
  • някъде другаде

# 587
# 588
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 589
Последните изследвания показват, че две трети от българите са щастливи. Останалите не пият.

# 590
# 591
Двама приятели си говорят:
-Остави се, много гаден ден ми  е днес! Бирата замръзна в камерата, пицата загоря, а приятелката ми каза, че е бременна!
-Ти май нищо не можеш да извадиш навреме...

# 592
# 593
  • тук, на мястото си

# 594
  • София
Циганин вдига тост на сватба:
- Аз живеем с мойто жена от 25 години.
- Не "с мойто", а "с моята!" - поправя го брат му.
- Ааа, с твойта от 10...

# 595
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Една блондинка си купила кола и поканила приятелката си /също блондинка/ на пазар в града. След като приключили пазаруването, двете блондинки се отправили към колата, но се оказало, че вратите са заключени, а ключът виси на таблото. Момичетата прекарали няколко часа в неуспешни опити да отворят колата. Изведнъж едната от тях погледнала към небето и видяла приближаващи се облаци. – Бързо, измисли нещо, защото идва буря, а аз забравих гюрука на колата отворен!

Ловец на едър дивеч отишъл на сафари с жена си и тъща си. Една вечер съпрузите седели край лагерния огън и вечеряли, когато забелязали, че тъщата липсва. Ловецът взел пушката си и следван от жена си, навлязъл в джунглата да търси изчезналата жена.
След като я търсили повече от час, накрая я видели, опряла гръб до една скала. Пред нея стоял грамаден лъв.
– Какво ще правим? – изпищяла съпругата.
– Нищо – отговорил съпругът. – Лъвът сам се е забъркал в тая каша.

Една вечер съпруг закъснява от работа.
– Сигурна съм, че си има любовница – казва жена му на майка си.
– Защо винаги мислиш най-лошото? – пита тъщата. – Може просто да е катастрофирал.

Полицай патрулира по улицата. Изведнъж вижда че в дъното на улицата се е събрала тълпа и нещо крещи. Полицаят се затичал натам и като наближил какво да види. На осмия етаж на жилищен блок една възрастна жена се е хванала с пръсти за парапета на балкон и виси надолу. А някакъв мъж в същия момент удря с крака по пръстите на жената, за да се пусне, да падне и да се пребие.
Полицаят се разкрещял:
– Какво правиш бе, изрод? Остави жената, че ще стрелям.
– Това не е жена – извикал мъжът. – Това е тъщата ми.
– Така ли – замислил се полицаят. – Виж я ти, как се е зацепила за парапета гадината.

# 596
-Гоше, обичаш ли ме още?
-Амииии... да!
-Колко ме обичаш, много или малко?
-И двете.
-Как  така и двете?
-Амииии... много малко.

# 597
  • някъде другаде

# 598
  • София
Жена с любовник...
Внезапно се прибира съпругът и тя в бързината скрива любовника си зад масичката с телевизора.
Мъжът се пльосва на дивана и започва да гледа футболен мач. За да отвлече вниманието на съпруга си, жената виква от кухнята:
– Ела да видиш, чудо! Изпуснах чинията със супата на пода и не се разля нито капка.
– Разбира ти главата от чудеса! Тука показаха червен картон на левия защитник и той мина край мен на път за съблекалнята...

# 599

Общи условия

Активация на акаунт