Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...50

• 67 686
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • тук, на мястото си

# 631
# 632
И тази година много хора няма да посрещнат празниците с любимите си, а ще останат в къщи със семейството

# 633
По-лошо, от календар с облечени пожарникари, е само календар със съблечени програмисти!

# 634
Няма да е лошо след новините да се пуска един филм на ужасите. Зрителите леко да разпуснат...

# 635
  • Обран бостан ;)
За да не плашат клиентите, цените на новите автомобили ще са за килограм.

# 636
В затънтено село дошъл нов учител, млад красавец. Още първата вечер отишъл в местната кръчма да се запознае със съселяните. Веднага го поканили на една маса и започнали да го черпят.
По едно време младежът забелязал няколко мъже, които носят на ръце един мъж, пиян като кирка. Вижда, че го отнасят в съседната стая, и пита:
-Къде го отнесоха този???
-Ами отидоха да го опънат. Тука в селото няма много жени, нали разбираш... Ама ти си пий, не им обръщай внимание.
Скоро учителят така се наквасил, че заспал на масата. По някое време отворил очи и вижда няколко едри селяни, които го носят на ръце. Веднага усетил каква е работата и се развикал:
-Помощ, оставете ме! Не искам да ме внасяте в съседната стая!
Един от селяните се обадил:
-Споко бе, к'во си се развикал! Ние не те внасяме, а вече те изнасямe.

# 637
Прибирам се вчера късно, а на детската площадка двама тинейджъри. Разпалено говорят на висок глас и след всяка дума псувня.
Викам им:
-Момчета, по-полека с псувните!
А единият ме поглежда нагло и казва:
-Ай си глей работата бе, дъртак! Кво ша ми напрайш?
-Кво ли? Ша ти отпера един шамар!
А той скача, вади телефона, насочва го към мене, навира ми го в лицето и казва:
-Я повтори пак! Я пак, сега си онлайн и 300 човека те гледат!
Добре, че съм човек с хумор. Казвам:
-Добре, повтарям за всички гледащи. Младежо, не е прилично да се целувате и опипвате с приятеля си на обществено място.
Да го бяхте видели как бързаше да изключи телефона...

# 638
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 639
Бисери:

"Колбасите в магазина се карат всеки ден.. Надпис в магазин."

"Какво ме гледаш, че те гледам – не виждаш ли, че те виждам?!" Учителка по химия"

"В северна България има големи залежи на трева и там е развито отглеждането на овце." Контролно по география

"През турското робство българите са живели на рая, което ще рече на стада …" В час по история СМГ

– Кога е създадена българската държава? – Не знам бе, госпожо, тогава отсъствах….
"Какво значи цифров телефон, аз не съм чувала да има буквен…" Служителка във фирма

Ученик влиза в час по логика: -Може ли гъбата за малко? Учителката: -Уфф,аз още не ви знам прякорите,така че Гъбата да излезе.

"В магазина са докарали сирене в пластмасови тенекии."

# 640
🤔Бракът е единствената война, в която след тежка битка, си лягаш с врага... 😉

# 641
Една моя учителка по математика в гимназият пък като се ядосаше на някой и нарочно го изпитваше.
И великия и лаф беше.
"Изпитвам те за двойка, знаеш или не знаеш ,пиша ти я. Почвай да говориш" Joy

----
- Бабо, защо дясната ти ръка е малко по-дълга от лявата?
- От селфитата на младини е, бабиното.

---

- Скъпи, искаш ли да правим любов?
- Не!
- А искаш ли да ядеш?
- Да!
- А, откриваш ли връзката...

# 642
  • София
Всеки ти казва - не пий, вредно е, не яж сладко, не яж пилешко, свинско, телешко месо, вредно е. И като се разболееш.
- Ето ти ракия с мед и пилешка супа, да се оправиш?

# 643
  • тук, на мястото си

# 644
  • София
Няма логика заплатите в парламента да са по-високи, отколкото в останалите театри...

Общи условия

Активация на акаунт