Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...50

• 67 612
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Данъчната служба на Великобритания не е приела данъчната декларация на един мъж, защото е отговорил "очевидно" неправилно на един от въпросите.
В отговор на въпроса: "Има ли някой на Ваша издръжка?" мъжът е отговорил: "2,1 милиона нелегални имигранти, 1,1 милиона наркомани, 2,2 милиона "безработни" просяци, 900 000 престъпници в над 85 затвора, повече от 650 идиоти в Парламента и Европейската комисия като цяло.".
Данъчната служба е счела този отговор за неприемлив. На което мъжът отговорил:
– Кого съм пропуснал?

# 706
# 707
Данъчната служба на Великобритания не е приела данъчната декларация на един мъж, защото е отговорил "очевидно" неправилно на един от въпросите.
В отговор на въпроса: "Има ли някой на Ваша издръжка?" мъжът е отговорил: "2,1 милиона нелегални имигранти, 1,1 милиона наркомани, 2,2 милиона "безработни" просяци, 900 000 престъпници в над 85 затвора, повече от 650 идиоти в Парламента и Европейската комисия като цяло.".
Данъчната служба е счела този отговор за неприемлив. На което мъжът отговорил:
– Кого съм пропуснал?

Британското кралско семейство

# 708
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 709
Оня ден в антиквариата попаднах на стара книга с рецепти за изгонване на дявола.
Набавих си жаби, животински очи, клюнове, нокти, сушени корени и още някои необходими неща.
Вкъщи ги смесих хубаво, направих отвара, с която се намазах и напръсках стените.
Вследствие на моите действия жена ми вдигна страхотен скандал, разфуча се, събра си багажа и се изнесе.
Искам да кажа, тия стари рецепти наистина действат...

# 710
  • София
Войник при психиатър. Психиатърът чертае разни фигури и пита войника какво вижда.
Рисува кръг:
- Гола жена! - казва войникът.
Психиатърът рисува триъгълник:
Психиатърът рисува квадрат:
- Абе, човек, ти имаш компулсивно психос*ксуално разстройство. Ти си развратник!
- А, да, бе! Аз съм бил развратник, а кой ми рисува досега голи жени?...

# 711
В едно родопско село дългогодишният стар кмет представя новият и млад кмет:
- Уважаеми съселяни, ето пред вас е новия кмет - млад, образован... Ходил е осем години в основно училище...
От залата ръкопляскат, само от първия ред брадат старец:
- Вай, вай, вай, вай....
- Ходил е четири години в средно училище... - продължава старият кмет...
Отново ръкопляскане, а старецът пак:
- Вай, вай, вай, вай....
Ходил е пет години в университет...
Бурни аплодисменти, а старецът пак:
-Вай, вай, вай, вай....
- Бай Хасане, ти какво все току се вайкаш така?
- Eми, гусин кмете, язе едно време одих три седмици на училище в джамията и ходжата ме оноди седем пъти... А този младеж като е учил толкова време какво ли е преживял...

# 712
- Добър вечер. госпожо! Как е Вашето главоболие днес?
- Отиде да играе карти!

# 713

Весела и щастлива Коледа!
Да си пожелаем здраве, спокойствие, мир,
обич и повече надежда!

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 20:10 от tutulina

# 714
  • тук, на мястото си

# 715
Ако по време на секс съпругът сбърка името ви, не го поправяйте. Ще останете много доволна.

# 716
Служители на "А1", Виваком" и "Теленор" се качили в едно такси и попитали за цената.
- Предлагаме безлимитен пакет за 3 лева - отговорил таксиметровият шофьор.
Тримата се съгласили. Когато вече пристигнали на адреса, таксиджията им заявил, че дължат 88 лева и 35 стотинки.
- Но нали казахте 3 лева?! - възмутили се пътниците.
- Точно така. Вижте сега! При безлимитния пакет скоростта е ограничена до 10 километра в час, а вие искахте да карам по-бързо. По-високата скорост се таксува по 3,30 лева за всеки 10 километра в час отгоре. Освен това безлимитният пакет е валиден само в рамките на един район, а вие пътувахте до съседния - това вече е вътрешноградски роуминг. Пътуване извън началния район се таксува еднократно по 9 лева. Допълнително при вътрешноградски роуминг се заплаща на километър и ние начисляваме за първоначалните 100 километра, а това са още 33 лева. Как така "скъпо"? Нашата стандартна цена е 49 стотинки на километър, а вие плащате в роуминг по 33 стотинки. Излиза даже по-евтино. Плюс всичко това вие сте трима. От 1-ви януари услугата "Групови пътувания" е платена и е по 6,50 лева на човек. И още 13 лева се начисляват за музикален пакет. Вие се качихте в таксито и с това си действие се съгласихте да използвате тази платена услуга. Така че всичко е правилно - 88 лева и 35 стотинки.

# 717
  • София
Един рибар гледа, че колегата му вади риба след риба. Отишъл и попитал:
- На какво ги ловиш?
- На хапчета за трипер.
Първият отишъл в аптеката и попитал за такива хапчета. Аптекарката:
- Хванахте ли вече?
- Не, но отивам на едно място, където няма начин да не хвана!

# 718
Сине,не ходи всяка вечер на дискотека,ще оглушееш.
-Благодаря бабо,вече съм обядвал...

# 719

Общи условия

Активация на акаунт