Боледуване на децата ни - тема 92

• 14 759
  • 665
  •   1
Отговори
# 525
Ние снощи не спахме. Дребното от секрети яко кашля цяла нощ и днес. По едно време разреди кашлицата. Давах сок от лук и мед. Обаче вдига 41°.
Аз купувам два вида спрей за нос от ДМ, пръскам редовно.

# 526
Рейна,найстина ли 41гр температура? За колко годишно дете става въпрос? Бяхте ли на лекар,ако не най-добре да отидете, да му преслушат гърдичките.

# 527
  • shumen
Рейна,това малкото ли.Тая висока Т да не е гнойна ангина?
Моя нещо май се разболява.Киха,прокашля и носа му тече.Т засега няма.

# 528
Рейна,найстина ли 41гр температура? За колко годишно дете става въпрос? Бяхте ли на лекар,ако не най-добре да отидете, да му преслушат гърдичките.
Да, наистина 41°. На 5 годинки. Ще го заведа ако вдига след 3-ти ден температура, но сега кашля по-малко, спа добре и е с 37,8-9° в момента. Носа е яко запушен, гърлото е ок.
Ще направя сок от лук и мед и имам едни хомеопатични, няма да навредят.

# 529
Рейна и тя като мен е претръпнала от към температура. И аз водя ако има температура на 4ти ден или ако има нещо, което ме притеснява.

# 530
  • shumen
Аз също водя,ако има Т на 3-4 ден или ако много кашля и не ми харесва кашлицата.
Моя го започнах с Центрум витамини и мед с джинджифил и се надявам да го пресека.

# 531
Аз ако има наченки на нещо започвам с Авирон Рапид.

Да се оправят всички болни дечица.

# 532
  • София
Да, наистина 41°. На 5 годинки. Ще го заведа ако вдига след 3-ти ден температура, но сега кашля по-малко, спа добре и е с 37,8-9° в момента. Носа е яко запушен, гърлото е ок.
Ще направя сок от лук и мед и имам едни хомеопатични, няма да навредят.
Аз имам питане. Кои са тези спейчета от ДМ?

# 533
Днес капах три пъти от Сентиала, нищо не протече напред. Но дори и с физиологичен разтвор, почти нищо няма да издухване. Снощи не е кашлял, но тази сутрин се събуди от кашлица. Кашля влажно 5-10 минути. След това през деня накашляше, но рядко. Не знам какво му повлия - сиропът или инхалациите, правим по 4 на ден, по 10 минути горе-долу само с физ.разтвор. Но пък говори сякаш носът му е запушен. Няма никакви други симптоми. Правих му и тест 4 в 1 - нищо. Чудя се дали да го пускам утре на градина, но май само каката ще ходи. Макар че тя е много нещастна, че той ще остане вкъщи. Чак ми дожаля и искам или да ги пускам и двамата, или и двамата вкъщи Smiley Макар че второто е повече от кошмарно. Сигурно е много странно майка да говори, но ужасно много се дразнят един друг, че и до физическа разправия стигат. Цял ден съм кисела лелка и тъкмо се опитам да се усмихна, правят поредната глупост и ми рестартират кризата...Поотделно са прекрасни, ама щом са заедно е нетърпимо.

# 534
Може би аз съм споменавала за флуиал, мога да потвърдя че е добър и разтваря секретите.
Моето е 2ра седмица у дома. Аман с неговите сополи. Днес го водих на преглед отново и пак до ушите са му стигнали. Пф, съответно АБ капки. Началото на окт.също капахме, сега пак. Обаче явно действат. Че сега заспа и не хърка. Пък 2 капвания имаше. Може и да си въобразявам. Утре му излиза антибиограмата и ще видим. 😮‍💨

# 535
  • София
Днес капах три пъти от Сентиала, нищо не протече напред. Но дори и с физиологичен разтвор, почти нищо няма да издухване. Снощи не е кашлял, но тази сутрин се събуди от кашлица. Кашля влажно 5-10 минути. След това през деня накашляше, но рядко. Не знам какво му повлия - сиропът или инхалациите, правим по 4 на ден, по 10 минути горе-долу само с физ.разтвор. Но пък говори сякаш носът му е запушен. Няма никакви други симптоми. Правих му и тест 4 в 1 - нищо. Чудя се дали да го пускам утре на градина, но май само каката ще ходи. Макар че тя е много нещастна, че той ще остане вкъщи. Чак ми дожаля и искам или да ги пускам и двамата, или и двамата вкъщи Smiley Макар че второто е повече от кошмарно. Сигурно е много странно майка да говори, но ужасно много се дразнят един друг, че и до физическа разправия стигат. Цял ден съм кисела лелка и тъкмо се опитам да се усмихна, правят поредната глупост и ми рестартират кризата...Поотделно са прекрасни, ама щом са заедно е нетърпимо.
А имам ги същите вкъщи… Днес от сутринта са с драмите.

# 536
Аз съм с едно на 6 г  като фурия е ,по цял ден не спира да бяга ,да скача ,да се търкаля ..уикенда съм по изморена от работната седмица ..

# 537
Да се оправят всички болни.

Аз минавам да споделя, че третата седация няма я бъде. И реално зъбът, който от една година в отворен, не му в писано да бъде спасен - детето си помни някакви моменти и това е. Остана да му се сложи само една пломба за 5 минути под седация, но не би…
 Съсипах се. Бяхме на косъм да закърпим положението…… Часът ни е за понеделник. Днес му казах, че единият зъб не е готов още, и той откачи…. Това беше.

# 538
Тони няма ли вариант да му дадеш сиропа във вас?

# 539
Със сигурност няма да позволят.

Общи условия

Активация на акаунт