За четенето - 3

• 4 411
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря за интересната гледна точка Rayna13.
Ще се насиля да я дочета и ще видя как ще е накрая.
По-скоро не се насилвай, защото нищо не се променя през цялото време, може просто да прочетеш последната история - за Лора, тя е най-кратката.

# 61
  • София
Много се изложиха от БАРД. Днес трябваше да си пуснат кутията с книгата на Дан Браун, но сайтът им тотално умря и накрая след час чакане - пишете ни на мейла. Много лошо подготовка за нещо, към което се очаква, че интересът ще е толкова голям. И аларма си бях направила даже, много ме е яд...

# 62
  • София
Много се изложиха от БАРД. Днес трябваше да си пуснат кутията с книгата на Дан Браун, но сайтът им тотално умря и накрая след час чакане - пишете ни на мейла. Много лошо подготовка за нещо, към което се очаква, че интересът ще е толкова голям. И аларма си бях направила даже, много ме е яд...

Прочетох. Тъпа история, но не и неочаквана...

" Приятели, сайтът се срина, правят му изкуствено дишане, но едва ли ще оцелее:)
Приемете извинението ни, надяваме се с усмивка, и пуснете Вашата заявка за кутия на borsa@bard.bg със задължителните адрес, име и телефонен номер за доставка (работим със "Спиди"). Първите 200 ще получат своите кутии. Програмистите ни уведомиха, че над 5000 души са се опитали едновременно да направят своята поръчка. За страница като нашата, е все едно да стреляш от черешево топче с ракети "Томахоук"."

# 63
  • София
Онзи ден ви се оплаквах от Бард, оказа се, че съм им писала имейл поне 30 минути след като са свършили кутиите. Много се ядосах тогава, понеже наистина исках книгата, поръчах си я за Коледа от близки, които вече са я взели и онзи ден моля Ви се получавам съобщение, че кутията пътува към мен. Помислих, че е грешка, но днес имам известие, че е там... Аз се чудех как при такъв интерес започнаха да ми излизат толкова постове с продажби на кутията, а то какво било. Биполярни ли са нещо... Не разирам. Grinning  И сега се чудя да я вземам ли въобще, какво да правя...

# 64
Просто се разочаровах от Бард, за пореден път. Много им е зле всичко.

Лошото е, че издават интересни книги, иначе са гола вода.

# 65
  • Пловдив
Ако някой иска да зарадва дете за Коледа с книга /ползва се отстъпка от посочените книжарници, а DHL изпращат безплатно/.
https://napravimagia.nmd.bg/?utm_source=mailpoet&utm_medium=emai … aOQQ5t2IauJQtzVWg

# 66
Здравейте! Понеже навсякъде опитах, ще попитам и тук. Случайно някой да има "Коледен Календар" на Холи Касиди и желае да се раздели с нея?
Миналата година бях решила да я купувмя,но мина зимата и някак забравих за нея. Сега пак се сетих,а навсякъде е изчерпана. 🥲

# 67
  • Пловдив
https://www.facebook.com/share/1CdQWKV6zE/

Ако накой иска да се включи в томболата.

Общи условия

Активация на акаунт