Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
След загуба на бебе е важно да изчакате поне 6 месеца, преди да опитате нова бременност. Това позволява на тялото да се възстанови и подготви за следващата бременност. Препоръките за бременността включват водене на здравословен начин на живот, редовни прегледи при лекар и изследвания. За да се справим позитивно след загуба на бебе, е важно да обсъждаме чувствата си, да търсим подкрепа от близките си и да се съсредоточим върху бъдещите възможности.
-
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките след аборт поради инфекция?
-
Какви са емоционалните последици от загубата на бебе и как да се справим с тях?

Здравейте, сладурки и сладурчета
Та ... да си все така лъчезарна, мила и внимателна. Най-обичаната майка и най-желаната и увалаваната съпруга
Че и предния път с тези + 3 кг. за 3 седмици на консултацията ми се скара акушерката 

надявам се да успеем да се видим 
Я пак !?!?!
Нищо не подписвам аз. Нит съм видяла за какво става въпрос, нито нищо .... Викам му: не съм упълномощена да подписвам, орязана съм в това начинание от управителите! Изчакайте управителката да дойде и с нея !

Тези деца са уникални
И моята щерка става все по-забавна. Като яде ме кара и аз да ям от нейната порция, "една лъжичка за мен, една лъжичка за братчето". Вече сериозно се притеснявам какво очаква, особено след като каза, че първото нещо, на което щяла да научи бебето е като влезе вкъщи да си мие ръцете
при което аз не знаех дали сериозно ми говори или нещо ме гъбарка.И му викам ми на ЕХОГРАФ трябва да се гледаме
а той се обръща към сестрата и и вика абе аз какво съм имал в предвид
явно очаква все в нас да кибича ама няма да стане. И като за довиждане ми пусна изследвания пак да правя ( заради отрицателната група ) и вика айде на 16 май пак да дойдеш
... ама по всичко личеше че няма да има ефограф тогава
не мога да се позная направо...
...
на патерици, желая ти да си жива и здрава и всичко най- най-хубаво!