Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са препоръките за бъдеща бременност след загуба на бебе и как да се справим позитивно?
След загуба на бебе е важно да изчакате поне 6 месеца, преди да опитате нова бременност. Това позволява на тялото да се възстанови и подготви за следващата бременност. Препоръките за бременността включват водене на здравословен начин на живот, редовни прегледи при лекар и изследвания. За да се справим позитивно след загуба на бебе, е важно да обсъждаме чувствата си, да търсим подкрепа от близките си и да се съсредоточим върху бъдещите възможности.
-
Какво е кюртаж и защо е важно да се извърши правилно след аборт или преждевременно раждане?
-
Какви са препоръките след аборт поради инфекция?
-
Какви са емоционалните последици от загубата на бебе и как да се справим с тях?
. Та ся съм решила като си ида в Пловдив да взема да ида някъде ей така само за да си зяпам бебока без нищо друго да искам. Аз какво друго да кажа само се размотавам тук още не съм станала от компа. Ся говорих с мамчето и много кеф ми стана та ми мина от тъпия доктор. Нямам търпение да си я видя вече то само за 1 седмица ама пак си е нещо пък като си дойде ( тя щот трябва да се прибира септември също за постоянно ) ще помага тук за бебо. И ся пак и двете със систъра ми викат а момиче ще е. А да ви кажа тоз метод с халката се побърка нещо. Аз уж го праих и на мъжо също и излизаше едно и също - Мъж - мома - мома - мъж . Пък ония ден прая си го пак за всеки случай и три моми излезнаха и аз очи на палачинки не знам ко става ( ам забраих на мъжо да го направя таз вечер ще го хвана ) . Та така. айде аз да си почета малко списаниицето и пак ще намина да видя ко ново сте сътворили. Целувки
.
.... 
Пожелавам ти бързо възстановяване, много късмет и вяра в бъдещето! С теб сме!!! Bebeto, зарежи го твоя доктор - ако всичко ти е наред /да се чувстваш добре и да нямаш особени проблеми/ - пътувай си. Аз така си правя - не съм питала докито, добре съм си и си пътувам надалече
Lucanka, добре дошла
Много емоции с нас и наесен сладък бебок
Feminine, запомни другаря дето ти е изръсил такава простотия
и като се върне за подпис, направи го на шашав!!!
Добре, че на мъжо му няма нищо
Въпреки всичко, аз пък днеска съм в готино настрноение - лекциите на сп. 9 месеца ми вдигнаха настроението, а подаръците - тъй като аз много обичам подаръци
, вижте
...