Скача във корема малкото юначе, чака то СЕПТЕМВРИ силно да заплаче

• 16 479
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Анири, не, не съм го преварявала, първо не ми се занимаваше, амакар, че някоя мама във форума беше описала точно как става, после трябваше бързо да взема някакви мерки. Аз видях че са се обринали  bombs 1 час преди да тръгна за работа.
И награбих първото, което имах под ръка, защото освен обвива и сърбеше ужасно, като крастава жаба се чувствах smile3515

Ваня , и аз плаках като четох, как се  е появил Емко, чак не съм вярвала, че толкова много ще се развълнувам, дръпнах му един рев на работа, добре, че бях сама Laughing

# 211
Щях да забравя, ама тоя с тоя изкуфялия мозък newsm47 , взех си резултатите от БХС, слава Богу всичко е наред, поне така каза лекарката от клиниката. Като отида при моята лекарка и тя като ги види, дано и тя да е доволна от резултата. Да попитам някоя мама, която е по в час от мен- от БХС имам 2 резултата, кой да гледам, единия е за Даун, а другия за възрастов риск?
Предварително благодаря ако на някой му остане време да ми каже Laughing

# 212
  • Кърджали, България
Здравейте, момичета!
Извинявайте, че не съм писала тия дни и не съм добавила информацията, дори не съм чела от понеделник...
Моля за разбиране и ако може, някой друг да пусне следващата темичка и да добави всичко, защото аз май не съм в състояние...
Татко почина в понеделник... Бог да го прости...

# 213
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Щях да забравя, ама тоя с тоя изкуфялия мозък newsm47 , взех си резултатите от БХС, слава Богу всичко е наред, поне така каза лекарката от клиниката. Като отида при моята лекарка и тя като ги види, дано и тя да е доволна от резултата. Да попитам някоя мама, която е по в час от мен- от БХС имам 2 резултата, кой да гледам, единия е за Даун, а другия за възрастов риск?

Аз доколкото разбрах това изследване, възрастовият риск е каква стойност се очаква да излезе от изследването при твоята възраст, а реалният резултат е именно за синдрома на Даун. Не съм сигурна, но така го разбрах.

Inna, мила, съжалявам много! Бог да го прости! Praynig Бъди силна и гледай напред в бъдещето - сигурна съм, че като си отива един добър човек от тази земя, идва друг! Прегръщам те силно! С теб сме!

Ще поема следващата темичка, не се притеснявай за това.

# 214
  • гр.Варна

Здравейте мили мами!  bouquet

Аз също имам такова изследване и докторката ми обясни, че трябва да гледам изчисления риск. Той важи за мен, т.е. за пациента. Въз основа на него се определя и оценката на риска за плода за синдрома на Даун.   
Не е супер компетентно моето мнение, но се надявам да ти помогна.

# 215
  • гр.Варна
Инче, моите искрени съболезнования, миличка!
Бог да прости татко ти!
Ти бъди силна и пази себе си и бебока!

# 216
  • гр.Хасково
Инна, моите съболезнования мила, бъди силна, пази се, и не знам какво друго да кажа в такъв момент. Бог да го прости човека!

# 217
Много съжалявам Инче   Cry Моите съболезнования! В бъдеще ще ти бъде много тежко, но се опитай да бъдеш силна заради теб и бебчо! С теб сме -знаеш го!  Peace

# 218
Инче, мила, приеми и моите съболезнования! Мир на праха на баща ти. Много е трудно и е мъчно в такъв момент, но помни, че той винаги ще живее в сърцето ти. Прегъщам те  Hug

# 219
  • Кърджали, България
Милички, благодаря ви  Hug Анири, мерси, че поемаш отново!
Сега отивам да си почина, че нещо май спазми ли, контракции ли получих от онзи ден... Пия от понеделник но-шпа и днес съм на лекар следобед за всеки случай... А на 23 съм на ФМ, стискайте палци!
sungirlaug, как мина твоя преглед при доц. Томова?

Целувам ви  Heart Eyes

# 220
Мила Ина, моите най-искрени съболезнования и съчувствия. В неделя стават 6 мес. от както аз загубих моя татко, когото обичах и обичам безкрайно- най-близкия ми човек и приятел. Бог да го прости и двамата. Много е трудно, но намери сили да го преживееш, опитай се заради новия живот, който носиш в себе си. С теб съм и ще се моля и за неговата душа Praynig

Относно БХС, много ви благодаря момичета, и аз затова се зачудих, защо има два резултата.

# 221
  • морето и сините вълни :)
здравейте мами
Аз само набързо за 5 минутки да ви из4ета и да се разпиша,4е не ми дават да седя на компа.
чуствам се ве4е по спокойна другата сряда съм на ФМ и ще видим доки какво ще каже тогава.
Сега ще си лежа ще си почивам и това е.С две думи ще натискам леглото яко.И аз силно се надявам да ми се вдигне плацентата,ще направя всичко възможно Praynig с лежане да си помогна

Ина ,мойте съболезнования за баща ти скъпа.Ако можех аз щях да пусна тема но тъй като съм в хоризонтално положение вече няма как да помогна....
Нищо някоя друга мама ще я псне темата

ШЕРИииии- много се радвам че се завърна,щях да ти псуакм смс-си вече да те питам къде изчезна.
Относно срещшата на варненките-мацки организирайте се и аз отпадам естествено за срещата.надявам се след месец два да мога да дойда да ви видя

Ох много ми липсвате-аз тука си прекарвах деня ,а сега ще го прекарвам пред телевизора Blush

целувкам ви всичките  bouquet

# 222
  • София
Инче, моите съболезнования за татко ти!  Cry  Бъди силна в този труден момент, едва ли ти е лесно, прегръщам те силно, мила!

# 223
Инче, моите най-искрени съболезнования за татко ти. Бог да го прости  Flowers Rose   Flowers Rose
Една силна прегръдка от мен  Hug

# 224
  • София
Инка, съболезнования и от мен. Милата... Cry Да знаеш, че винаги тук можеш да намериш рамо да си поплачеш и успокоиш. (На мен още ми е трудно на моменти да преживея загубата на дядо си, макар че минаха повече от 4 г., беше ми по-близък и от баща.)

Общи условия

Активация на акаунт