Скача във корема малкото юначе, чака то СЕПТЕМВРИ силно да заплаче

• 16 491
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Ваня, да ти е здравичко меченцето и да не спира да прави белички, белким ви разнообразява от време на време  Mr. Green Невероятна торта... Нямам думи направо  Shocked
Mishle, Vesi 123 ... бях седнала тогава и маваши нямаше как да му стоваря, ама и не ми се занимава с подобни селяни. Иначе му запомних маймунската физиономия и го чекам да го сбарам, че да го избазикам яко и да се чуди отде му е дошло  #Crazy Пръдльо  Crossing Arms
С кг. съм +5 ... тежа си на мястото дет се казва  Mr. Green Дупето особено доста съм го увеличила  Embarassed Но доки днес ме видя и е много доволна  Mr. Green И аз също  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе сутринта отивам да чакам пред кабинета и идва доки и аз първа .... ама я оставих да си влезе в кабинета, да се оправи и чакам да ме извика .... през туй време, обаче една чапла засилена се запътва към кабинета и почуква и влиза. При което аз  Shocked #Shocked Rage Rage Banghead #Sniper
Та си викам: Ей, де, сбарах те кат ми излезеш ...
Бях решила да я спъна на излизане  smile3508  ама ми дойде акъла, успокоих се и си викам: Аде сега ... глупости ше прайш ...  smile3560
Та излиза уфсата от кабинета и доки ме вика по име даже, щото и тя знаеше, че бях първа и ме чакаше ... и ми вика: Мятай се сега да видим как сте  Grinning
Аз само туй чакам, проснах се на кушетката, оголих корема и седа и чакам с нетърпение  Mr. Green
И почваме да гледаме ние ... и си викам: Имаш опит вече, гледай и различавай кое какво е.
Да де, ама то вече не може да се обхване наведнъж, ами отделни части от бебото се виждат само и аз стоя и се пуля  Shocked кат на изпит по статистика  Rolling Eyes
Та ... общо взето видяхме сърчицето, измерихме главичката с един ОГРОМЕН мозък, че и гънки си имаме  Mr. Green и се движим седмица напред  Party Супер добре. Всичко ни е наред. И накрая доки вика: Какво бяхме казали: мома или момък  Simple Smile
И аз  Rolling Eyes ами женско.... ама я да видим да не е размислило  Rolling Eyes
И гледа тя, снима там нещо и ми вика: Ето бе, ето разкрачените крачета и няма нищо между тях  Mr. Green И аз гледкам.... нищо не различавам ама викам: Ааа, да, да  Mr. Green Mr. Green
Та ... още сме с женско  Mr. Green
Еййй.... сетих се какво щях да казвам вчера!
Ани питаше дали усещаме да се разтяга ханша... на мен лично ми се схваща няколко пъти левия крак в основата горе до тазовите кости. И мъжо ми ми вика: Ами бебо расте и си прави място.
И аз:  Shocked Верно бе. Ама не е ли рано. Та акушерката ми каза, че още рано било уж ...
Та не знам и аз какво да мисля  newsm78
Ами това е засега мами ... аз да ходя да работя, че без мен не могат  ooooh!

Целувки на всички и се извинявам за дългия пост ... ше бъда по-кратка вече  Heart Eyes

# 91
  • морето и сините вълни :)
Оххх Ваня -забравих те  бе.Толкова съм отнесена днес заради тези кози от НОИ че съм силно разтроена.Чак лошо ми стана от нерви

Ваня-да ти е жив и здрав синът-много да те слуша ...и да си има едно сладко хубаво братче или сестриче...А относно тортата-охх и аз искам да си хапна.Ама и аз се чудя как си я сътворила-чудя се някой ден дали мога и аз да направя такова нещо newsm78

Относно магазините за бременни -там цените са безумно скъпи-вс едно като си бременна дай ся че няма кво да осиш да ударим едни цени от по 60 лв на панталон и т.н.Тез луди ли са....затова аз ви казах от къде пазаря
малии момичета утре ще се запозная с доктора дето ще ме изражда септември ли август Hug
направо нямам търпение да си видя мишката пак ,а другата седмица съм на ФМ там пък ще е голяма веселба ми се струва-там виждам всичко без проблем и нямам търпение Hug Mr. Green
ох изчезвам да си мия чиниите че стана обяд #Crazy
цилуфки на всички
и да се накарам на Бенич-да пишеш по често ей  Mr. Greenче къде се изгуби така

# 92
За болничните: аз съм болничен от началото на Януари и все още не са ми изплатили нито един лев. Като звънна в НОИ ми казват, че все още не е взето становище по случаите. 3 месеца болнични, през които не съм получавала заплата. Добре, че имахме някакви спестени пари, но и те отидоха. Като звънях миналата седмица попитах дали единствения начин човек да си получи парите е да иде с телевизионен екип и те може би ще се стреснат. Все още нищо не са ми превели обаче. Не мога да разбера защо направиха тази огромна глупост да си чакаме парите от НОИ.  

# 93
  • морето и сините вълни :)
Lucanka -чеки бе мила
какво становище ще вземат тея тъпунгери #2gunfire
То това да не тие дали да отварям ресторант или не.
Имаш си болничен всичко ти е ОК и в 30 дневен срок трябва да ти го изплатят....Никви становища никви чудесии не чакам-търси си правата.Аз ще пускам жалба до НОИ -само да си взема върнатия болничен от НОИ и щом трябва и на господари на ефира ще се обадя
Ама хич не ме интересува-аз до сега имам да вземам 1000 лв от НОИ  а съм взела само 50 лв
Е това на какво прилича-усигоровките си ми ги вземат без проблем а немогат да ми дадат парите който ми се полагат....
ще им Скоча на насраната система и на всичката ни простащина в тъпата ни държавка българия-Нарочно янаписах с малки букви защотото това за мен не е държава

затова мила -звъни и си търси правата-какво становище има да вземат тея тъпунгери-

# 94
  bouquet Привет от още една септемврийска мама! От София съм,на 29години/ставам на 30 на 29.04 Blush/,чакаме нашето първо бебче!Термина ми е за 05.09! Желая на всички мами безпроблемно бременеене и мнооооого щастливи тумбачета!

# 95
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири, разгледай си обикновените магазини. Сега има много хубави неща с висока талия, нали е модерна и в обикновените магазини има много по-голям избор отколкото в тези за бременни. Просто си вземи по-голям номер, хем ще ти е удобно, хем ще си модерна, да не говорим, че ще ти излезе и по-евтино.

Май ще е най-добре така да направя. Да видим обаче кога ще намеря време... Wink

Добре дошла и на anji77 при нас! Хубаво бременеене ти желая! Hug

# 96
Търся си правата, но съм с отлепена плацента и лежа, и като започна да се карам се нервирам и получавам контракции. Ако можех да ставам от леглото, щях да ида там и да ги разхвърля както си зная. Но сега си спестявам всички негативни емоции. Те ще ги преведат простаците няма къде да идат, но не искам да споря с никого.

Аз в неделя не гледах края на Последния самурай, че пак се разстройвам и гледам само комедии за да не си вдигам кръвното и сънувам кошмари. Лошото е че то вече комедии неизгледани не останаха. Побърквам се в това легло.

# 97
  • гр.Варна
Добре дошла на Anji77!  bouquet
Лека и безпроблемна бременност и през септеври едно хубавичко здраво бебенце!

И аз съм в отбора на тези, които чакат изплащане на болничен за януари! Добре, че ходя на работа, иначе ........ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 98
Аз наскоро се обнових с 2 панталончета от магазин Мами-много са удобни,обхващат коремчето и са подходящи за офиса...Материите са памучни с еластан,но цените...е,хвръкна стотарката!Адреса е Княз Борис№55.Направо бях спряла да дишам в дънките/макар и с ниска талия/.И сега съм доволна. newsm44

# 99
на раб обуднит мами - добър ден, на тези като мен - добро утро.
Ваня, да ти е жив и здрав Емко и много да ви слуша.
Доколкото за болничните момичета, какво да ви кажа, направо вече е знам. Аз дори и НОИ не мога да звъня да се карам, защото полицейщината в БГ е май - по - лоша и от тях. Нашите ги изпратили болничните в Сф, откъдето ги подават, а те най - вероятно не ги били подали, а ме посъветваха да не вдигам скандали на високо ниво, но мисля още малко да ги почакам и ако трябва ще зсвъня на милия ни министър Румен Петков, а след това чак ще трябва да се карам с НОИ, така че ме чакат двойни разправии. Не  мога да ви кажа колко ми е заплатата, защото е тайна даже и за мен, но взимах малк онад 500 лв., а вчера са ми превели 100 лв. и сега мъжо ще ходи да види дали това са ми болнични за февруари, дали някой подарък ни е направил и какво са тези 100 лв., като чакаш около 5 пъти повече, напрво не знам.
Ама стига с тия нерви, че само на бебетата вредим, а никой не го е грижа. ще ги изгладуваме, ако трябва- това са пълни глупости, ами да му мислим как ще се справяме.
Е, мами, лек ден и ведро настроение от мен.
А, забравих да кажа аз съм с 2,5-3 кг отгоре, а за дрехи изсобщо не се замислям, защото изобщо не ме бърка с какво щв си лежа вкъщи. Имам си едим джинсов гащиризон от миналата зимна бременност, та на д-р с него ще ходя сигурно.

# 100
Честито на мамите рожденнички! извинете за закъснението
Да сте живи и здрави, обичани и щастливи жени!

Ваня честит рожден ден на твоя юнак! Нека да расте здрав, силен и жизнерадостен!
Тази торта сама ли я прави?

Ние утре сме на контролен преглед. Ще водим малката да й покажем бебето на ултразвук. Тя от няколко дни като ми види разголен корема, веднага го затрупва с играчки и вика "шшшшш!" че бебето спяло;)
Като си лежа пред телевизора ми носи одеало и ме завива, бутилките с вода вече са на ниски рафтове във шкафа, носи ми като съм жадна, следващото е да я науча да пържи кюфтета и равна няма да има;)

За кг нямам статистика още, утре ще ме информират, но според мен се движа значително по малко от първата бременност.

Нашето бебе за първи път ритна по-сериозно в полунощ на 15ти Април. Това е 10 дни по рано от при първата ми бременност. Бях забравила колко е прекрасно да го усетиш. През деня ритва по няколко пъти колкото да даде знак че не спи.

Лека бременност от мен!

# 101
На новата мама - добре дошла и леко бременеене с нас, както и хубаво бебе наесен.
Момичета, щях да забравя за болничните не е лошо да си ги снимате,за да ги имате - аз вече така правя, както и доста работодатели за улеснение на служителите си, че ако стане нещо да ни прецакат с парите да знаем какво да пишем в жалбите. Яд ме е, че прдните 2 не ги снимах, а тия идиоти в НОИ могат да си спестят за 13-та и 14-та заплата от "грешки".
Целувки  от мен

# 102
  • София
Добре дошли на новите мамчета, лека бременност и здрави бебчета наесен!  bouquet

Тенкс и за пожеланията на всички!  Hug Hug Hug А за който иска мога на лични да обяснявам как съм правила тортата, не е сложно, стига да имате желание и малко търпение (и спокойствие, да не ви се върти малък помощник около краката  Laughing).

За кг. пак сме се заприказвали - аз съм + 5 кг, даже 5,5, коремът ми е сигурно като за в 6-тия месец (все забравям да се снимам). Лошото е, че трупам и по ханша и краката Sad, а като си спомня пък големите месеци по колко качвах и че сега това ще е в най-големите месеци... Whistling И много често ми се припишква  Blush, обяснявам на мъжо, че лятото сигурно ще трябва само в къщи да си седя. За храната - ограничавам хляба и тестяното, да можех и сладко да не ям, Crazy щото не искам пак от 60 да стана 90 кила. (Обаче вечер как огладнявам....).

Туника си купих от една мама във форума от продавалника (тя май си я е носила големите месеци, а на мен сега тъкмо ми е добре Simple Smile). Погледнах и в един магазин 2-ра употреба, който ми е на път за детската градина, но нищо не си харесах. По магазините за бременни не съм обикаляла още, но като знам какви измислени цени са там си мисля да говоря със сестра ми да харесаме платове и да ми ушие нещо (колкото и да ненавиждам разните му проби, мерки, т.н.). Сутиени накупих нови, старите не ми стават вече (и моята обиколка пак ще стигне май стотака, сега е 95, а като знам като слезе кърмата какви стават, пак ще си ходя с млекоцентрали hahaha).

# 103
  • София
Jungle, страхотна помощничка си имаш! Grinning Heart Eyes

# 104
качила съм 2,5 килограма, но ми се струва, че кантара лъже. Имам огромен шкембак. Но пък краката са ми ужасно тънки. Приличам на домат със забучени отдолу солети. Прияждат ли ви се странни неща изведнъж. Аз изкарах първите месеци на ананас. Бях се пристрастила. Добре, че вече не ми се яде. А от една седмиця ям само пресни картофи. Не ми се яде нищо друго. Какво ли ще е следващата седмица?

Общи условия

Активация на акаунт